.[ ČeskéHry.cz ].
Genetická zahrada II
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gameDeveloper

PříspěvekZaslal: 16. červen 2012, 13:02:34    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud vím, byl dotyčný díl Dne D předtočen asi půl roku nazpět a autoři se nakonec s investory nedohodly, i když v televizi jsme viděli něco jiného. Mám pravdu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jasemburak

PříspěvekZaslal: 16. červen 2012, 14:13:53    Předmět: Odpovědět s citátem

gameDeveloper napsal:
Pokud vím, byl dotyčný díl Dne D předtočen asi půl roku nazpět a autoři se nakonec s investory nedohodly, i když v televizi jsme viděli něco jiného. Mám pravdu?

Jediný kontakt s tebou jsme měli když jsi nám nabízel "programování" GZ 3 a svůj pseudo engin(před 1,5 rokem), nechápeme proč se k tomuhle vyjadřuješ když evidentně nic nevíš (asi nějaký hate) Very Happy

OndraSej napsal:

Jinak nejde jenom o ty penize, ale tihle investori dost casto funguji i jako mentori (poskytuji svoje zkusenosti a konzultaci), dodavaji projektu urcitou duveru a vahu, coz se hodi pri jednani s dalsima firmama (napriklad s distribucnima spolecnostma) a hlavne maji radu kontaktu na dalsi lidi a spolecnosti, o ktere se radi deli (resp. kterym te predstavi/doporuci). A tohle jsou vsechno uzitecne veci, ktere ti zadny uver neda... Navic si myslim, ze co do vyjednavaci sily a reklamy klukum hodne pomohlo uz jenom to, ze byli v televizi a nekoho tam presvedcili, aby jim dal penize (a pomohlo by jim to, i kdyby se nakonec na te investici nedomluvili).

Líp se to nedá snad napsat, díky Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
gameDeveloper

PříspěvekZaslal: 17. červen 2012, 12:49:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč hate? Já Genetické zahradě fandím a nemohl jsem se dočkat až uvidím, jak ve Dni D dopadnete. O projektu a financích kolem něj toho vím mnohem víc, než si myslíš nebo bys chtěl, abych věděl. Mám své zdroje. Nic to ale nemění na tom, že nic nemám ani proti vám - týmu, ani proti hře samotné a těším se na výsledek.
jasemburak

PříspěvekZaslal: 18. červen 2012, 07:01:06    Předmět: Odpovědět s citátem

gameDeveloper napsal:
Proč hate? Já Genetické zahradě fandím a nemohl jsem se dočkat až uvidím, jak ve Dni D dopadnete. O projektu a financích kolem něj toho vím mnohem víc, než si myslíš nebo bys chtěl, abych věděl. Mám své zdroje. Nic to ale nemění na tom, že nic nemám ani proti vám - týmu, ani proti hře samotné a těším se na výsledek.

Já to musím zachovat tohle Very Happy Už potřetí jsi nás dostal regulérně do pořádných záchvatů smíchu. První opomenu a třetí je tvé téma na VCH o točení tvých filmů - http://www.forum.velkejchytrak.cz/viewtopic.php?f=18&t=1035

Kdyby jsi měl reálné informace tak jsi sem podobný texty nepsal Smile Informace ti řeknou samotní investoři v posledním dílu toho pořadu, do té doby udrž fantazii prosím na uzdě a nebo sežeň lepší zdroje.

Na druhou stranu jestli nás to ochrání před podobnými výlevy, tak si vymysli další věci ať ti je podepíšeme Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
gameDeveloper

PříspěvekZaslal: 18. červen 2012, 09:02:02    Předmět: Odpovědět s citátem

Upřímně netuším, co tě vede k takto útočným příspěvkům. Já se jen ptám, jestli je pravda, co jsem slyšel. V pořadu jsem viděl, že jste se dohodli, ale pak se ke mě doneslo, že jste investici nevyužili, což mě překvapilo, a proto mě zajímá, kde je vlastně pravda. Tvé těžko vysvětlitelné agresivní a skoro až zoufalé reakce by mohly naznačovat, že mé informace jsou správné a tobě se prostě jen nehodí do krámu, i když tomu sám nevěřím.

Jelikož asi tušíš, co si myslím o tvých znalostech a zkušenostech s filmem a především pak jeho tvorbou, zřejmě se nebudeš zlobit, když se s tebou o tom vůbec nebudu bavit. Dělám to tak, jak to umím a jak mě to baví. Připadá ti to k smíchu? Směj se. Mě to netrápí a zároveň je to vše, co můžeš dělat. Fakt, že mé filmy nemají s touto diskuzí nic společného už je vlastně vedlejší.

Závěrem bych snad dodal jen to, že se mi zdá smutné, jakým způsobem jednáš přímo se svým zákazníkem. Na pouhou otázku reagovat takovým způsobem mi přijde rozhodně nevhodné. Původně jsem byl rozhodnut si hru zakoupit a těšil jsem se na ni, avšak sám jsi mi dal jasně najevo, že o to nestojíš a já se podle toho také zařídím. Nechť je toto určitým varováním pro ostatní zájemce a především pak pro ty, kteří přemýšlí o tom, že se v souvislosti s projektem budou autorů na něco ptát.
jasemburak

PříspěvekZaslal: 18. červen 2012, 09:54:48    Předmět: Odpovědět s citátem

O celé věci už od začátku víš, že jedna paní asi povídala. Zároveň se hned prvním příspěvkem pasuješ do role toho informovaného. Tvůj druhý komentář už byla suverénní lež - O projektu a financích kolem něj toho vím mnohem víc, než si myslíš nebo bys chtěl, abych věděl.

A samozřejmě teď na konci se musíš patřičně dostat do role chudáka, který to se všemi myslí dobře, ostatně už nic jiného ani nelze.

Smůla je samozřejmě, že nezúčastněný čtenář nezná tvé příspěvky a hlavně tvůj přístup k jiným uživatelům na jiných serverech. Nechápu jak zrovna ty můžeš označit mojí reakci jako útočnou.

Pravidlem bývá, že když něco nevím tak se zeptám a nehraji si, že to vím. Aspoň u mne to bývá pravidlem. Samotná hra s touto diskuzí mezi námi dvěma nemá nic společného.
gameDeveloper

PříspěvekZaslal: 18. červen 2012, 10:38:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že věta na konci mého prvního příspěvku: "Mám pravdu?" jasně říká, že se ptám, je-li pravda, co říkám. Kdybych věděl, že to tak skutečně je, tak sem vůbec nepíšu a neptám se na to.

Nakonec jsi to ty, kde se tu staví do role vševědoucího. Jak by jsi jinak mohl vědět, že lžu? Pokud by to tak náhodou bylo. Vím toho skutečně relativně dost. Relativně k faktu, že se na vývoji nijak nepodílím. Určití lidé prostě řekli určité věci a já nerozumím tomu, proč tomu nevěříš a zároveň nic z toho, co jsem slyšel a četl, nevydávám za pravdivé nebo zaručené informace. Třeba to s tou investicí je jinak, než jsem já slyšel a kdybych to slyšel od někoho jiného, klidně bych i připustil, že to vážně patří do té "babské" kategorie, ale takhle to nejde.

A ano - myslel jsem to dobře. Kdybych chtěl jít proti tobě nebo snad proti samotnému projektu, bavil bych se s tebou docela jinak. Věř mi. A pořád platí, že ŽÁDNOU ze svých informací nevydávám za pravdivou, protože nevím, jsou-li pravdivé a právě na to jsem se hned v prvním příspěvku snažil zeptat. Samozřejmě vím, že je smůla, že tato otázka potkala právě tebe. Věřím, že ostatní členové týmu by dokázali odpovědět rozumně a kultivovaně.

K mému chování: Ke každému se chovám právě tak, jak si podle mého zaslouží, kde vycházím především z dřívějších zkušeností a komunikací s danou osobou. Vím, že vycházíš především z mých příspěvků na foru VCH, protože jinam téměř nepřispívám. Mnohé tamní uživatele znám několik let a vím, jaký přístup si za ta léta zasloužili.

Pro reakci na tvůj poslední bod stačí skočit na první dva odstavce mého příspěvku.

Přeji dobrou chuť u oběda.
pcmaster

PříspěvekZaslal: 18. červen 2012, 12:07:52    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosim ostatnych moderatorov o precistenie poslednej strany, taketo osobne a zbytocne osocovanie tu nikoho nezaujima. Konkretne od 16.06. od nikoho v tychto prispevkoch nie su nijake nove informacie.
Nechcem riesit, kto je tu ten neslusny, to si navstevnici iste domysleli aj sami. SPLIT!

Naposledy upravil pcmaster dne 18. červen 2012, 15:39:21, celkově upraveno 1 krát
jasemburak

PříspěvekZaslal: 18. červen 2012, 12:56:54    Předmět: Odpovědět s citátem

Prošel jsem ty své příspěvky a musím uznat, že to nepůsobí moc kultivovaně. Bohužel jsem za posledních 14 dní trávil obrovské množství času od rána do pozdních rán na hře a evidentně si to na mě už vybírá daň.

Když se na to dívám zpětně je mi líto tak promiň.
Antonín Charvát

PříspěvekZaslal: 18. červen 2012, 14:44:03    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. U týmu se starám o hudbu. Připojuji se k omluvě Petra, je pravda, že to trochu neudržel a vybouchnul. V poslední době na hře dělá od rána do večera a podepisují se na něm i problémy v jeho osobním životě. Tak prosím GameDevelopera, aby ho v tomhle směru nesoudil tak přísně a měl pochopení. Díky moc Wink
franz

PříspěvekZaslal: 18. červen 2012, 14:57:10    Předmět: Odpovědět s citátem

teď se budou všichni omlouvat všem, jako v seriálu Helena a její chlapci Laughing
Likandro

PříspěvekZaslal: 18. červen 2012, 15:21:15    Předmět: Odpovědět s citátem

Inu, celé to tu působí podivně. Smile Game Developerův dotaz je naprosto bez kontextu. Vlastně mi vůbec není jasné, proč se na něco takového ptá. K čemu ta informace je?
Být trochu mimo náladu, tak mám dojem, že mě chce shodit a ukázat, že nakonec hra není tak dobrá, když se investice nedohodla. Pokud byl Burák mimo náladu, což Antonín píše, není se čemu divit.
A že Game Developer taky není žádný svatoušek naznačují četné mírné urážky v pozdějším textu, ke kterým tu nejsou podklady, byť jsou vyjádřené slušněji. Kdo oplácí špatné špatným, ten má taky vroubek.

Je smutné, že se tu dva lidé pohádali, ale jsme jenom lidé a když padla omluva a věci se ve zpětné reflexi jeví jinak, je zřejmě správné jim to odpustit. Nakonec, kdo nikdy nevybuchl? Wink Smile

Hra se mi každopádně moc líbí. Ať je to s investicemi jakkoliv, je mi to jedno, protože hra se očividně dokončí ať už s nimi nebo bez nich. Na hru se těším a určitě si ji pořídím. Ještě se zeptám: Kolik toho teď chybí? Vzhledem k tomu nespaní a práci to vypadá na nějaký drsný finiš před posledním termínem?
patrikspacek

PříspěvekZaslal: 18. červen 2012, 16:02:21    Předmět: GZ2 Odpovědět s citátem

Likandro: Petr je dneska uz mimo net (zrejme si sel vyvetrat hlavu), takze odpovim za nej. Hra uz je temer pred dokoncenim, uz zbyva jenom par malickosti pred hlavnim testovanim. Osobne musim rict, ze hra vypada vyborne a je neskutecne dlouha (6-7 hodin gameplay, spousty obrazovek, silny pribeh).
Samozrejme pokud budeme mit uspech, radi bysme to prevedli i na dalsi platformy.

Ohledne smutne diskuze vyse, jak jiz nekolik z vas podotklo, kazdy ma svoje spatne dny, kazdy jsme obcas podrazdeni, ale to neznamena ze by to melo nekomu branit v podpore ceske herni sceny.
Cela ta diskuze vznikla zcela nevinne a bohuzel se rozjela do spatne sfery. Timto bych rad tyto dohady ukoncil a spis bych se soustredil na hru samotnou nez kolem veci, ktere jsou interni zalezitosti. Jsme herni fanouskove, jsme cesi, tak si dame pivo na schlazeni Wink
Crusty

PříspěvekZaslal: 19. červen 2012, 12:30:26    Předmět: Odpovědět s citátem

a testery uz mate, nebo je mozne se pridat do testovani?
VladR

PříspěvekZaslal: 19. červen 2012, 15:51:20    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedneho miestneho testera maju v Chicagu a dokonca hovori [relativne] pribuznym jazykom Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 6 z 7

Přejdi na: