Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
uiii
|
Zaslal: 19. duben 2010, 07:18:51 Předmět: |
|
|
No mě taky docela zajímalo co pořád provádí, každou chvliku aktualizuje první příspěvek a dá tam novou sadu screenů, které vůbec nesouvisí s těmi předchozími, teď tam zas má jen zelenou plochu bez nepřátel a budov a se zbraněma ála quake 2. _________________ Twitter |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xenyoo

|
Zaslal: 19. duben 2010, 08:05:17 Předmět: |
|
|
No jo, pořád něco mněnim atd ale ted u ne tohle jsou psolední screeny nove screeny tu budou až z vídním open beta testu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 19. duben 2010, 08:19:54 Předmět: |
|
|
A kedy uz konecne venujes cas hladaniu kvalitnych meshov a textur ? Ved sa toho po internete vala kopec. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 19. duben 2010, 09:59:01 Předmět: |
|
|
Hm.. tak ted to podle tech screenu vypada hrozne... uz je tam akorat rozblita trava a divna zbran. Dokonce zmizeli i nepratele...
Doporucuji ti vytycit si nejaky cil a toho se drzet a ne to menit podle toho, jak ti to zrovna jde / nejde...
Napr. libilo by se mi tam XY... hm.. ale XY nemumim, tak to vyskrtnu a hodim misto to AB.. za tyden.. hmm.. AB neni ono, asi zkusim udelat to XY... atd atd.... neni moc cesta k cili a momentalne mi to prijde zamotane v tomhle cyklu (alespon podle screenu, kde postupne mizi veci ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 19. duben 2010, 10:07:17 Předmět: |
|
|
a navíc změna na MMO  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 19. duben 2010, 11:22:58 Předmět: |
|
|
No pokud ten MMO svět bude placka jako v nových screenshotech, tak to asi tak těžké na realizaci nebude . Předpokládám, že v tom GM nezvládl naklikat kolize a pohyb nepřátel, tak proto terén odstranil. Původní screenshot jsem naštěstí zazálohoval zde:
 _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 19. duben 2010, 11:58:02 Předmět: |
|
|
Mě nejvíc odrovnává tenhle článek o hře: http://freehry.doupe.cz/novinka/wabs-of-ride-zmutovana-akce/, co je tam v "Napsali o nás" ... Ten autor co to psal mi přijde, že snad nikdy nic nehrál, protože hlášky jako "vybroušenou plejádu zbraní a nepřátel" a "3D grafiku, s níž se hra může pyšnit" zní dost ujetě, když se člověk podívá na screeny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
|
Zaslal: 19. duben 2010, 12:03:26 Předmět: |
|
|
Ma 3D grafiku ?
Ma.
Takze je to pravda
Raz si musim ten GM vyskusat, ze ako sa v tom vlastne robi a co sa tam vsetko kodi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 19. duben 2010, 12:09:59 Předmět: |
|
|
Co si pamatuju, tak se tam vkládají ikonky akcí a jen na složitější věci je tam skriptovací jazyk. Všechny základní věci jsou ale už dávno v tutoriálech, takže to stačí bez přemejšlění zkopírovat. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 19. duben 2010, 12:25:57 Předmět: |
|
|
citace: |
Ma 3D grafiku ?
Ma.
|
Jo, to má.. ale že by se to tou 3D grafikou mohlo pyšnit.. no já nevim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
|
Zaslal: 19. duben 2010, 12:52:34 Předmět: |
|
|
citace: |
Jo, to má.. ale že by se to tou 3D grafikou mohlo pyšnit.. no já nevim |
Tak pockaj, ale to plati aj o valnej vacsine sucasnych AAA tituloch.
Kolko hier sa realne moze pysit 3D grafikou v zmysle, ze je fakt nenormalna ? Mimo Crysis ? Nic, co dnes vychadza na konzole nemozno neoznacit za konzolovy low-res grc v porovnani s Crysis.
Snad az na GTA4, ak to pustis v downsamplingu z rozlisenia 3800x2400, ale aj to len vdaka tomu downsamplingu a PC modom (cize nie samotna zakladna hra).
Ja chapem, ako si to myslel (ze Xenyoov vytvor je grc), ale fakt je, ze v dnesnej dobe nevies najst hru, ktora by sa naozaj mohla pysit 3d grafikou - v zmysle slova "pysit". |
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 19. duben 2010, 13:01:51 Předmět: |
|
|
No tak ne úplně pyšnit, ale minimálně ty low-res textury neberu ani jako základ. Pyšnit beru, že je něčím zajímavá a nemusí jít ani o super-ultra-realitu
Pyšnit se může například: Uncharted (vymačkal z PS3 hodně slušný výkon a grafika byla jedním slovem famózní na konzoli), Just Cause 2 (grafika vs. otevřenost světa), AC 2 (relativní realičnost architektury), Saboteur (černobílé mise, ale grafika a engine už dost starý), třeba teď jsem hrál starýho Maria z Nintenda 64.. a tam je grafika hrozně jedoduchá (low-poly, taky rok výroby 96), ale tak nějak s ní ta hra vypadá skvěle atd.. Zrovna třeba GTA4 se mi moc nelíbí
Ale jinak začínáme pomalu off topic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 19. duben 2010, 13:50:32 Předmět: |
|
|
uiii napsal: |
se zbraněma ála quake 2 |
to není ála, to je přímo quake 2
perry: když už, tak bych přirovnával z množiny freeher tvořených 1-2 lidmi, tam jsou měřítka jinde  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 19. duben 2010, 14:00:01 Předmět: |
|
|
perry napsal: |
Hm.. tak ted to podle tech screenu vypada hrozne... uz je tam akorat rozblita trava a divna zbran. Dokonce zmizeli i nepratele...
Doporucuji ti vytycit si nejaky cil a toho se drzet a ne to menit podle toho, jak ti to zrovna jde / nejde...
Napr. libilo by se mi tam XY... hm.. ale XY nemumim, tak to vyskrtnu a hodim misto to AB.. za tyden.. hmm.. AB neni ono, asi zkusim udelat to XY... atd atd.... neni moc cesta k cili a momentalne mi to prijde zamotane v tomhle cyklu (alespon podle screenu, kde postupne mizi veci ) |
Souhlasím, novými screeny jsme se dostali opět na začátek. Přitom se na hře dělá už 3 a půl měsíce. Vypíchnu např.:
Ladis 28. leden 2010 napsal: |
Proč tedy prezentuješ hru odpudivými screeny, když už hra vypadá (údajně) zcela jinak? Jestli más v plánu update screenů až za měsíc, tak stačí, když teď přihodíš třeba jen jeden z nějakého hotovějšího místa ve hře, ať se tady jen neplácáme na místě. |
_________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 19. duben 2010, 15:03:13 Předmět: |
|
|
VladR napsal: |
Ja chapem, ako si to myslel (ze Xenyoov vytvor je grc), ale fakt je, ze v dnesnej dobe nevies najst hru, ktora by sa naozaj mohla pysit 3d grafikou - v zmysle slova "pysit". |
Na grafiku nikdy nemůže být pyšná grafická karta nebo monitor, těm je úplně jedno co renderují a jaké to má textury. Na grafiku můžou být pyšní pouze grafici (a možná i programátoři) a ti zrovna v Crysis nemají být moc pyšní na co ... zas tak velký umění neukázali, v porovnání s třeba Bioshockem, God of War (II) nebo Little Big Planet (to jsou pouze tři náhodný pěkný hry plný fantazie a možná i té trochy "umění" co mě napadly).
K tématu ... Xenyoovi jsem doporučil už hned na začátku použít cizí modely. Pokud neaspiruje na pozici grafika, nemá pro něj velký smysl se tím zabývat, když je dostupná vysoká kvalita zdarma.
Nicméně všichni víme, že nikdo se z cizích chyb nikdy nepoučí a každý to vždy bude dělat po svém v domění, že tak je to správně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|