Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Luminon
|
Zaslal: 7. říjen 2009, 08:46:25 Předmět: |
|
|
Doomtrooper55 napsal: |
zdravim, neexistuje na to aspon nejakej zevrubnej navod nekde? chtel bych si to dohrat ale nemam tolik casu abych si moh dovolit nad tim travit hodiny behanim po mape a hledanim kde sem co prehlid  |
Souhlasím a přidávám se k prosbě. Ne všichni jsou adventurně nadaní nebo hadrcore hráči. Lepší ať takovému usnadní postup hrou návod, než aby nehrál vůbec. Já jsem se třeba svépomocí dostal už dost daleko a dál bych už chtěl nějaké pohodové hraní. A lepší je vydat návod, než tady z toho tématu dělat poradnu
Nenašel jsem vůbec žádné zlaťáky. Vykopal jsem zlato, ale nevím co s ním. Kováky už mi docházejí. Mám kus chleba a provaz, ale jejich použití se mi jeví jako neproduktivní. Nemůžu nikde nic dělat. Všechno na všechno jsem už zkusil. V dole jsou jedny zamčené dveře a poustevník je po smrti, ale k ničemu to není. Četl jsem tady něco o olejové lampě, ale dokud nebudu určitě vědět jak dál aspoň o krok, nechce se mi s tím vůbec obtěžovat.
Co se týče technických parametrů hry, funguje bez problémů. Jen jednou při návratu do města za účelem záchrany tonoucího se něco nenahrálo, počítač přestal reagovat a byl nutný tvrdý restart. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 7. říjen 2009, 09:23:43 Předmět: |
|
|
Luminon> viz pošta  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kaemon
|
Zaslal: 7. říjen 2009, 09:24:48 Předmět: |
|
|
Nalezen menší bug: Pokud už s vámi nechce hrát skořápkář skořápky, tak si stejně vezme kovák ale hra nezačne.
Luminon: rozhodně nejsem adventurně nadaný - krom Poldy 1 a legie jsem snad jinou adventuru nedohrál. Herní čas asi 7 hodin, spousta hledání, bloudění, dokonce jsem i začínal znova ale dal jsem to
[rada] hadr + lampa v 2. patře, hadr + páka u vozíku [/rada] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devillante
|
Zaslal: 7. říjen 2009, 09:31:13 Předmět: |
|
|
Taky by se hodil návod... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 7. říjen 2009, 09:45:30 Předmět: |
|
|
Kaemon napsal: |
Pokud už s vámi nechce hrát skořápkář skořápky, tak si stejně vezme kovák ale hra nezačne. |
To je i s dudákem, pokud mu vezmeš měch a pak mu dáš kovák, aby něco zahrál, řekne, že nemá měch, ale kovák mu zůstane. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert
|
Zaslal: 11. říjen 2009, 09:36:46 Předmět: |
|
|
Také si to zkusím zahrát ... nemohl jsem jinak než si znovu pustit Master's hammer a jejich Jílemnického okultistu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
-LK-
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 20. říjen 2009, 20:30:58 Předmět: |
|
|
-LK-> skvělé! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 21. říjen 2009, 11:41:54 Předmět: |
|
|
Nevěděl sem, jak obsloužit ty dva horníky v hospodě, takže sem skončil dřív než začal. Pivo natočený, ale nikdo to odemě nechtěl vzít. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devillante
|
Zaslal: 21. říjen 2009, 12:16:15 Předmět: |
|
|
Pro mě jsou naprosto nehratelné ty souboje. A to mám štít.
EDIT: Po zjištění, že můžu útočit a bránit zároveň mi to jde .
Naposledy upravil devillante dne 21. říjen 2009, 14:41:20, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 21. říjen 2009, 12:38:08 Předmět: |
|
|
]semo[> nejdřív si o pivo musej říct, takže s nima pokecat, je to takový úvod do příběhu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 21. říjen 2009, 20:20:55 Předmět: |
|
|
Pokud mám dial-up, tak většinou nemám na placené hry. Já mám ADSL a taky nemám na placené hry
Časové pásmo se dá nastavit jiné.
"Místní a jazyková nastavení" by tuším eliminovalo možnost dual Linux/Windows
Spoléhat se na okénko je na nic... Myslíte, že zákazníci mají doma přebytečné peníze?
A teď mě ukamenujte.  _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 21. říjen 2009, 21:43:35 Předmět: |
|
|
Jazyková bariéra není dost silná? Nebo proč to řešíte? Ahá, to zase začal MrHaluz. _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 21. říjen 2009, 22:11:30 Předmět: |
|
|
PanVetvicka> vždyť už to dávno vydali, česky, zadarmo, bez ochrany i vyskakujících žebravých oken... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 21. říjen 2009, 22:37:19 Předmět: |
|
|
Já taky nevím, proč to řeší.
PanVetvicka napsal: |
Ad obchodní model:
Pro CZ Free a svět platí.
Detekci zle provést:
- zjištěním aktuálního časového pásma pokud = GMT +1 tak free.
- zjištěním přítomnosti ,,Místní a jazyková nastavení" řada lidí používá Anglické Widle, ale stejně maj nainstalovanou podporu Češtiny
- dvě verze: Anglická - Česká |
GMT +1 je bullshit, mistní jazyková nastavení taky. Nejlepší ochrana je samozřejmě vydat hru jen v jednom jazyce (bez možnosti jej nahradit) a hlavně, a to především, pod jiným názvem. Ne všichni češi jsou v ČR a jejich národnost nemusí jít poznat automaticky podle konfigurace systému. Ale pokud česká hra používá jiný název (tedy se tváří jako czeck-only game) a je dohledatelná jen na českých serverech, pak si ji stáhne pravděpodobně jen čech, to je jasné. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|