Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jazzik
|
Zaslal: 15. srpen 2007, 16:17:29 Předmět: Hladam grafika |
|
|
Ahoj.
Som student na FIT VUT v Brne a uz asi 3 mesiace pracujem na free online hre k serialu jericho a hladam grafika na vypomoc(znalost serialu nie je nutna). Jadro hry mam uz viac-menej prepracovane a fungujuce. Potreboval by som ale dorobit/vylepsit grafiku. Je to bojova/vojnova hra a jednalo by sa o tvorbu par postav sucasnych vojakov, par domov, stromov a inych doplnkov do krajiny. jedna postava by mala mat rozmery asi 50x30px a islo by o staticke JPGy, resp GIFy s priehladnostou.
Na ukazku vam poskytnem link, s ktorym sa da ovladat jedna z postav.
http://www.jericho.sk/webgame/index.php?hrac=$;6%J;P%60%60%20%60
Je to free projekt, takze z toho nebudem mat ziadny zisk a preto hladam cloveka, co by to robil len za meno v Credits, prip obrazovu alebo textovu reklamu. Hra bude umiestnena na slovenskej fan stranke www.jericho.sk, kde mame navstevnost denne asi 250 ludi (teraz v prestavke) a pocas vysielania je to okolo 1000 ludi denne, takze pocitam,ze by sa to mohlo pekne uchytit.
takou zaujimavostou tejto hry je,ze to bude moct hrat aj stovka ludi. Kazdeho vojaka totiz bude riadit jeden clovek.
V pripade zaujmu ma mozte kontaktovat tu alebo aj na jazzik@jericho.sk alebo 267-851-366, tam vysvetlim aj blizsie podrobnosti o hre aj poziadavkach. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|