.[ ČeskéHry.cz ].
programátora na vývoj--Free/podíl?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tito100

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2008, 09:19:11    Předmět: programátora na vývoj--Free/podíl? Odpovědět s citátem

Projekt Tinego ""

o čo ide
ide o neverejný (utajený) projekt ktory je v strednom štádiu plánovania. jedná sa o komerčný vývoj nových techník spojeních z počítačovými hramy.

týmto hládám
hladám programátora, ktorý má viac než dostatočné skúsenosti z programovaním hlavne : c++ , delphi
znalosti assember a spol.
minimálne znalosti fiziky, matematiky.
výhodou - znalosti medicíny, nervovej sústavy, vojenského sektoru.

čo ponúkam
prácu na nádejnom komerčnom projekte.
po celú dobu bezplatné ubytovanie , stravu, kavu , cestovné, cigarety a spol.
prácu s modernými technikami (super pc)
firemný výkonný noteboook
po úspešnom uvedení na trch podiel vo vlastníctve alebo finančnú odmenu
vopred podpísanú písomnú dohodu

čo požadujem
vysoké znalosti z programovania hier alebo Hardwaru
nápaditosť
po celú dobu vývoja byť v meste pôsobenia vývojovej haly (stredné Slovensko)
sto percentná mlčanlivosť
sedieť pri pc tek nepretržite ako sa len bude dať

bližšie info
dátum spustenia - 28.12 2008
dĺžka trvania výzkumu cca 2 mesiace
doba konštrukcie vyvinutých zariadení cca 1 mesiac
uvedenie na trh cca 1mesiac
dátum uzávierky prihášok - až po ukončení projektu alebo obsadení veškerej práce
pre bližšie informácie ma kontaktujte prosím na mojom icq

doplnujúce info
jedná sa o môj vlastný projekt (vynález) ktorý sa chystám vyvynúť spolu z dobrým kámošom a zároven investorom. detailnejšie info o čo sa jedná nemôžem z pochopitelných dôvodou povedať. Avšak ako som písal plánujem to približne na 4 mesiace intenzívneho vývoja (cca 18h - 22h denne na každého). rozpočet máme už vyhradený cca 150 000sk ktoré sú určené čisto na techniku, bývanie a kuchárka su už zabespečené Smile .
po uspešnom ukončení vývoja sa plánujeme dalej venovať tejto oblasti.

doplnujúce info 2
kedže ide o súkromný projekt. vlasný nápad. pochopte prosím že viac ponúknuť nemôžem. zohnal som veškerý potrebný materiál, sponzora, bývanie a preplatenie všetkých výdajou počas vývoja. ak to prave tebe postačuje, máš potrebné znalosti. a chceš si "pravdepodobne" zmeniť celý svoj doterajší život. tak neváhaj a ozvy sa.

ps. ak sa ti to zdá bvyť pritiahnuté za vlasi, uvedom si, že na tom budeme pracovať všetci traja, rovnako, a sprvej rovnako zadarmo. všetci kdo bude na projekte pracovať má skoro rovnaké právo na celý projekt (z výsadou mna na ktorého bude napísaný patent, a zvišným členom udelená full licencia na výrobu a distribúciu produktu.[pri uspechu])

čo ak to nevynde ?
ak sa náhodou stane, že projekt nevynde, nebudeme to vedieť vyvynúť, nebude dostatočná mikrotechnika, smrť alebo podobné veci. tak prichádza plán B . a to zastavenie projektu, dodržanie pisomnej dohody, a všetci pojdu domou bez penazí, vrátane investora a mna. ovšem, takáto možnosť nieje prípustná. je to len plan B :bojovnik:

prepáčte za gramatiku .
Jedná sa o priateľský projekt .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: