.[ ČeskéHry.cz ].
Bermen - Česká adventura z Becherovka game

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
soul_draco

PříspěvekZaslal: 16. leden 2009, 00:22:24    Předmět: Bermen - Česká adventura z Becherovka game Odpovědět s citátem

Hra je již staršího data, ale vaši komunitu jsem objevil teprve nedavno a chtěl bych do ni přispět.

Bermen je česká adventura vytvořená pro Becherovka game, která se umístila na 2. místě. Odvíjí se v temném, zrezivělém prostředí jednoho malého města a je postavena na mém vlastním enginu v Delphi.

Link: http://sdraco.ic.cz/index.php?art=ceska-adventura-bermen

Ondras

PříspěvekZaslal: 16. leden 2009, 16:20:56    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem to cely dohral a musim pochvalit to, ze jsou vsechny ukoly logicky a jejich reseni se primo nabizi. Obcas jsem mel problem jenom, kdyz postava stala pred nekterymi objekty tak se to hadalo na co to chce kliknout. Grafika je slusna, animace trochu pokulhava. Pribeh je celkem dobrej, ale neni to zadna spicka. Nejlepsi rozhovor je asi s tim borcem u toho pocitace.
Nektery ukoly pusobyly nedotazenym dojmem.

No na zaver ke zpusobu vareni leciveho lektvaru. Dat jako prisadu Becherovku a pak si to slehnout je "mirne" kontroverzni. Neodporuje to zakonum o propagaci alkoholovych vyrobku... ????
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
soul_draco

PříspěvekZaslal: 16. leden 2009, 17:34:37    Předmět: Odpovědět s citátem

V pravidlech stálo, že je zakázané jen řídit motorová vozidla po požití alkoholu a ještě snad pít do 18ti let. Vnitřním zákonům soutěže do tedy neodporuje Very Happy Možná to není úplně etické, ale výroba séra je ve hrách již klasika.
programator

PříspěvekZaslal: 16. leden 2009, 17:59:17    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekna hra, tak isto som si ju zahral celu, no prave 2x sa mi pocas hrania zobrazila znama delphi hlaska "Application error", pri tychto udalostiach:
    1. pri druhom navrate do budy s naradim (teda od maniaka pri PC)
    2. po "rozhybani" starych hodin, konkretne pri schadzani zo zvonu.

No nastastie sa hra neocakavane neukoncila Smile

Aj podla mojho nazoru su ulohy celkom logicke, teda nie je to adventura typu "klikaj na vsetko mozne a skusaj vsetky mozne kombinacie", grafika celkom v poriadku (az na pohyb hraca vo vertikalnych smeroch), trochu mi vadila stale opakujuca sa midi hudba - mozno v tomto smere by to chcelo nejake zlepsenie Smile
soul_draco

PříspěvekZaslal: 16. leden 2009, 18:21:30    Předmět: Odpovědět s citátem

Hudba není midi, je to čistokrevná MP3 Smile

Na hru byl limit 10MB, takže jsem ji bohužel musel nastříhat do přibližně minutových smyček. Obsahuje těchto minuta-minuta a půl dlouhých písniček asi 10, což si myslím, že na 10 MB spolu s grafikou není špatný výkon.

O errorech nevím, nikdy se nic takového nikomu neprojevilo, a to hra byla dobře testována mými přáteli, ještě důkladněji porotou soutěže Becherovka game, porotou několika herních magazínů a to nepočítám samotné hráče. Samozřejmě je možné, že jsem někde ujel, ale spíš bych to přisuzoval nějakému kompatibilnímu problému.
programator

PříspěvekZaslal: 16. leden 2009, 22:44:11    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda aby som bol konkretnejsi, bola to znama delphi hlaska "Access volation at..."
Konfiguracia: Intel Celeron 1,3 Mhz, 512 MB SD Ram, GeForce 4 MX 440 128MB/128bit, Windows XP SP 2, hra isla samozrejme plynule Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: