Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Mate uz 32 zubov? (vytrhnute pocitajte tiez, ako keby ste ich furt mali) |
Mam 32 zubov a 20 a viac rokov |
|
25% |
[ 8 ] |
Mam 32 zubov a menej ako 20 rokov |
|
12% |
[ 4 ] |
Mam 33+ zubov |
|
3% |
[ 1 ] |
Este mam mliecne zuby |
|
6% |
[ 2 ] |
Som bitkar - zuby uz nemam |
|
9% |
[ 3 ] |
Proteza je moj kamarat |
|
3% |
[ 1 ] |
Nie som clovek |
|
38% |
[ 12 ] |
|
Celkem hlasů : 31 |
|
Autor |
Zpráva |
pcmaster

|
Zaslal: 20. srpen 2007, 14:56:47 Předmět: Kolko mate zubov :)) |
|
|
Kamos mi tvrdil, ze ma uz 32 zubov, ma 20 rokov a udajne tento stav u neho trva asi 6 rokov. Mne sa to zda divne
Kolko mate rokov a narastli vam uz (vsetky) zuby mudrosti!? (to su osmicky)
Pripadne vytrhnute zuby mozete zohladnit.
Tiez mate s tym problem? Rastu aj vam krivo?
Mne rastu napr. niekedy prave teraz a posledne roky (viem podla toho, ze pred pol rokom som bol na roentgen a aj to trochu bolelo (nie ten scan )) _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rexistens

Založen: 29. 07. 2007 Příspěvky: 62 Bydliště: kousek od Zlina a nekdy Brno
|
Zaslal: 20. srpen 2007, 15:02:18 Předmět: |
|
|
ja mel rovnatka asi 5 let, a proad mam trosku krivy zub jeden(teda spsi jeden krivy a druhy prizpusoneby tomu jkrivem :)jinak mam celkove zuby jak noty na buben(njn kdyz nekdo neumi jezdit na kole a urazi si kus zubu o riditka). ale tak raci 2 krive zuby nez jit na operaci a vyrezavat vsechny sestky a dve petky aby mohla dat rovnatka...neni to zase tak strasny a mlade to nevadi;) _________________ Osobní stránky a portfolio
Stránky BlueA www.bluea.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tendor
|
Zaslal: 20. srpen 2007, 15:12:16 Předmět: |
|
|
No je mi 18 a protoze aktualne starou nemam, tak si zuby cistim tak akorat, aby mi z huby nesmrdelo, kdyz du na verejnost.
Moudraky jeste nastesti nevedu, ale zatim mam vsechny zuby v poradku bez jediny plomby a kazu. Rovnatka jsem taky nikdy nepotreboval a narostli mi v pohode.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dadajax
|
Zaslal: 20. srpen 2007, 15:17:20 Předmět: |
|
|
No pocet zubu presne nevim, ale myslim ze jich chybi uz docela dost. Jak jsem byl maly tak sem nosil rovnatka, coz znamenalo vytrhnuti nekolika zubu ktere prekazely...no a pak casem nejaky typek asi zavidel moji hubu plnou zubu, tak si rekl ze jejich pocet redukuje
jo a taky mam jeden zub uplacany z te hmoty ze ktere se delaji plomby, zubarka rikala ze to je jen provizorne, ale pak se na to uz nejak zapomelo, nastesti je to zub vzadu, a uz jsem si zvykl.
A zuby moudrosti? Myslim ze nejake uz vylezly, ale tezko rict, tak hluboko v hube uz je to tezko rozeznat ...spise by me zajimalo kde vubec prisly zuby moudrosti k jejich nazvu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tendor
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 20. srpen 2007, 15:39:00 Předmět: |
|
|
Tendor - hmm asi chces mit umele co
jinak zubu mam momentalne 30 - dve osmicky zarostle pod sedmickami uz mam po lokalni anestezii a vyrezani - dalsi dve horni osmicky me cekaji na podzim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MePHyst0
|
Zaslal: 20. srpen 2007, 15:50:55 Předmět: |
|
|
ja ich mam 28 + vsetky zuby mudrosti mam vonku tak napoly a raz za par mesiacov mi z nich niektory desne napuchne a boli ale len den dva a potom je to zas ok  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tendor
|
Zaslal: 20. srpen 2007, 15:55:25 Předmět: |
|
|
rezna napsal: |
Tendor - hmm asi chces mit umele co  |
Nechci mit umele, pouze to nechavam na prirode... Bud to vydrzi nebo ne. Ono jest otazkou, jestli je lepsi mit v ustech umele prostredi docilene pravidelnym cistenim zubni pastou XXX Super 10 v jednom, kde pak kazde jidlo zpusoby solidni vykyv a nebo konstantni prirozene pH a ochranu v podobe vrstvicky zubniho kamene.
Ale zacinam vyzerat, jako solidni dobytek, takze toho radsi necham.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yossarian

|
Zaslal: 20. srpen 2007, 16:16:38 Předmět: |
|
|
ja mam zubu uplne presne 32, nikdy sem nemel kaz, a to si je cistim kdyz si vzpomenu, hubni smrad se da zahnat trebas pivem nebo zelenou.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tendor
|
Zaslal: 20. srpen 2007, 16:18:58 Předmět: |
|
|
Koukam stejna krevni skupina.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dadajax
|
Zaslal: 20. srpen 2007, 16:24:38 Předmět: |
|
|
No takových lidi jako jste vy dva znam docela dost, a docela me to štve když se někdo o zuby nestará, a nakonec je na tom lépe než treba já, který si je (skoro) pravidelně čistí
K zubařovi s váma a pěkně pod vrtačku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tendor
|
Zaslal: 20. srpen 2007, 16:28:12 Předmět: |
|
|
Tu jsem jeste nezazil a doufam, ze jeste dlouho nezaziju. Ale tenhle zivotni styl ma jeden problem - sposte jedincu opacneho pohlavy se moc nezamlouva.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 20. srpen 2007, 16:49:27 Předmět: |
|
|
Yossarian napsal: |
ja mam zubu uplne presne 32, nikdy sem nemel kaz, a to si je cistim kdyz si vzpomenu, hubni smrad se da zahnat trebas pivem nebo zelenou.  |
Jednu dobu jsem byl na tom stejne a smal jsem se kamosovi, kterej si je cistil pravidelne a mel spoustu kazu. A jednoho dne bac - a od ty doby chodim k zubari kazdych par mesicu a vzdycky mam nejakej problem. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 20. srpen 2007, 17:00:09 Předmět: |
|
|
Tak tak, som na tom ako eosie plus minus Zuby si cistim pravidelne, furt zujem nieco od Wrigley's(R) ale aj tak mam smolu. Mam to po rodicoch, zubar bude musiet byt moj kamarat  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Manox

|
Zaslal: 20. srpen 2007, 17:30:39 Předmět: |
|
|
To mi povidejte, zrovna zitra jdu misto obeda k zubarce opravit jeden (minimalne) bolavy zub . A to si zuby pomerne cistim , hold dalsi dedictvi po predcich . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|