Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Akhera
|
Zaslal: 21. prosinec 2008, 20:34:30 Předmět: Two Colonies |
|
|
Two Colonies
Znáte hru Arcomage? Ne? Tak možná znáte hru Mravenci. Ani tu ne? No tak vám teda vysvětlím, o co se jedná.
Two Colonies, je v podtsatě karetní hrou pro dva hráče (nebo jednoho hráče a AI). Každý hráč má v ruce 6 karet s různým účinkem (můžete vidět na obrázcích). Dále vlastní kolonii a štít určité velikosti a také suroviny, které přibývají určitým tempem a které jsou potřeba pro používání karet.
Cílem hry je buď zničit soupeřovu kolonii, vybudovat kolonii určité velikosti (obvykle 100) nebo nasbírat určité množství všech surovin (obvykle 300).
Ano, jedná se o klon Arcomage ve sci-fi kabátku. Aby byl ale klon kvalitní, musí obsahovat i něco, co originál neobsahuje. A co to je tady?
Především je hra freeware.
Je ve Flashi, tudíž bude možné ji hrát i v prohlížeči.
Možnost lehce upravovat karty (v xml souborech)
Animace účinků karet (například když použijete kartu "tank", tak se opravdu na obrazovce objeví a vystřelí na nepřátelskou kolonii)
Co zbývá udělat:
Předělat většinu grafiky (zatím je dost provizorní)
Veškeré animace
Menu
Možná přidat pár karet (zatím 75)
Pořádně to vyvážit
Všimněte si, že mezi "Co zbývá udělat" není AI. To už implementováno je, a jaké! Protože programová část už je prakticky hotova, nemusíte se bát, že by vývoj trval tak dlouho jako u European Revival.
Hra vyjde nejpozději do konce ledna!
Screeny:
 _________________ http://www.europeanrevival.wz.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jind005
|
Zaslal: 24. prosinec 2008, 12:28:38 Předmět: |
|
|
To je jedna z mych nejoblibenejsich her U tohodle jsem stravil hodiny a kdyz jsem otevrel todle vlakno tak jsem si uz myslel ze to nekdo prekopal do mobilu No skoda
Na hodnoceni te flashovky si pockam az bude komplet Ale kazdopadne dobry napad  _________________ Porting and testing.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sHTiF
|
Zaslal: 7. leden 2009, 20:38:20 Předmět: |
|
|
jind005 napsal: |
To je jedna z mych nejoblibenejsich her U tohodle jsem stravil hodiny a kdyz jsem otevrel todle vlakno tak jsem si uz myslel ze to nekdo prekopal do mobilu No skoda  |
Ak to Akhera robi v AS2.0 tak to nieje problem preklopit do FlashLite a tym padom to mas aj na mobile bezproblemov
Ak je to uz AS3.0 tak to si bude trebat este pockat kym bude FlashLite uz na urovni AS3.0 alebo budu mobily podporovat full flash player. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Akhera
|
Zaslal: 7. leden 2009, 22:12:21 Předmět: |
|
|
Je to v AS3. Ale já bych snad i udělala mobilní verzi, kdybych to měla na čem vyzkoušet. Můj mobil Flash nepodporuje _________________ http://www.europeanrevival.wz.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sHTiF
|
Zaslal: 8. leden 2009, 21:25:13 Předmět: |
|
|
Akhera napsal: |
Je to v AS3. Ale já bych snad i udělala mobilní verzi, kdybych to měla na čem vyzkoušet. Můj mobil Flash nepodporuje |
A aky mas mobil preboha? Niekde schrasti ten najlacnejsi smartphone a flash si v poho doinstaluj, mne ide jak na Symbianoch tak i na Windows Mobile uplne v pohode.
Samozrejme ze su tu potom este lacnejsie non-smart phony ktore maju flash priamo vo firmware ale to uz si musis checknut vacsina tychto je za akciovu korunu
Ak do toho nakupu nahodou, ci uz neskor, pojdes tak si ale skontroluj aku verziu FlashLite podporuje, najma ak ide o podporu priamo z FW a nie systemu kde sa to nebude dat preinstalit ak sa vyrobca nezlutuje a neda updatnuty FW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Akhera
|
Zaslal: 8. leden 2009, 22:38:09 Předmět: |
|
|
Přece si nebudu kupovat novej mobil jen kvůli Flashi, u kterýho stejně neplánuju dlouhodobě zůstat. Jen dodělám Two Colonies a European Revival a pak ještě další dvě hry, co mám v plánu a přeorientuju se pravděpodobně na Javu _________________ http://www.europeanrevival.wz.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sHTiF
|
Zaslal: 9. leden 2009, 07:39:33 Předmět: |
|
|
Akhera napsal: |
Přece si nebudu kupovat novej mobil jen kvůli Flashi, u kterýho stejně neplánuju dlouhodobě zůstat. Jen dodělám Two Colonies a European Revival a pak ještě další dvě hry, co mám v plánu a přeorientuju se pravděpodobně na Javu |
No divila by si sa ale poznam ludi co si kupili mobil prave kvoli flashu Inak preco sa chces preorientovavat? Dnes uz je Flash lepsie plateny nez Java a tiez sa v nom da spravit uz takmer cokolvek hlavne s prichodom AIRu ze.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|