Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Houp
|
Zaslal: 30. leden 2009, 15:05:41 Předmět: Ve firefoxu mi nejde se přihlásit |
|
|
Název předmětu je celkem jasný. Údaje zadávám správné. V IE se bez problémů přihlásím. Měl jsem stejný problém i na jiném serveru, kde používají PhpBB( http://www.stm-forum.cz/ ), ale tam mi to začlo z ničeho nic(asi udělali aktualizaci) jít. Ale nezdá se mi, že bych měl být jediný, kdo má tento problém. Firefox používá snad více lidí než jen já. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ladik-BigBoss
|
Zaslal: 30. leden 2009, 15:20:37 Předmět: |
|
|
ja nemam s Firefoxem zadny problem. nemas tam nejaky exoticky plugin? |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 30. leden 2009, 15:35:50 Předmět: Re: Ve firefoxu mi nejde se přihlásit |
|
|
Houp napsal: |
Název předmětu je celkem jasný. Údaje zadávám správné. V IE se bez problémů přihlásím. Měl jsem stejný problém i na jiném serveru, kde používají PhpBB( http://www.stm-forum.cz/ ), ale tam mi to začlo z ničeho nic(asi udělali aktualizaci) jít. Ale nezdá se mi, že bych měl být jediný, kdo má tento problém. Firefox používá snad více lidí než jen já. |
ze ty pouzivas nejakej prasackej anti-cookie plugin co? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Houp
|
Zaslal: 30. leden 2009, 15:39:15 Předmět: |
|
|
mám jen pluginy Java Quick Starter, Linkification, České slovníky pro kontrolu pravopisu.
Cookies mám samozřejmě povolené. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
nou
|
Zaslal: 30. leden 2009, 16:30:24 Předmět: |
|
|
ja by som skusil explictne este povolit(zakazat) coocies pre ceske-hry.cz ak sa zakazu tak sa bude session drzat v GET POST poziadavkach a nie v coocies. _________________ Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Houp
|
Zaslal: 17. únor 2009, 16:14:50 Předmět: |
|
|
tak jsem se nakonec dočetl odpověď na phpBB stránce..
cookies jsem měl normálně povolené, ale občas se pokazí k dané stránce a nejde se přihlásit(není to problém jen Firefoxu)
tedy pokud někdo narazí na problém, že na na phpBB fóře nemůže přihlásit, tak stačí jen si promazat cookies _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|