.[ ČeskéHry.cz ].
Ranní show Evropy 2 - nová hra od Handjoy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
agile

PříspěvekZaslal: 6. leden 2009, 10:44:27    Předmět: Ranní show Evropy 2 - nová hra od Handjoy Odpovědět s citátem

Ahoj, rád bych vám za Handjoy představil novou hru, kterou jsme před vánocema vytvořili.

Jedná se o adventuru na zakázku, která nese název Ranní show Evropy 2 aneb Co v rádiu neuvidíte? Hráč se ve hře ujímá role Leoše Mareše a následně Patrika Hezuckého a musí jim pomoci zneškodnit obří gorilu, která se usadila v jejich studiu.

Z hlediska hratelnosti se jedná o klasickou point and click adventuru - hráč sbírá předměty, používá je, kecá s ostatními postavami. Děj by měl být nastaven tak, že hra by měla být dohratelná za necelou půlhodinku (nebo si to alespoň myslím Smile. Jelikož se jedná o reklamní věc s relativně malým rozpočtem, na poměry adventur je to spíš minihra - je tu 5 lokací, 8 postav a cca 15 předmětů.

Čistý vývoj se vším všudy zabral přibližně měsíc. Původně jsem zamýšlel, že hra bude komplet nadabovaná, ale s tím by bylo moc problémů a především by narostla velikost hry (museli jsme se držet při zdi, jelikož se to primárně provozuje online). Cílovkou hry jsou posluchači Evropy 2, takže doufám, že je hra oslovila Smile.

Na hře s námi dělal Honza Tomášik z OneEyed Child (program), Tomáš Kopecký (grafika), Vojta Nedvěd (zvuk a hudba) a za námětem, scénářem a těmi věcmi okolo stojím já. Snad se vám hra bude líbit...

Hru si můžete zahrát zde: http://www.evropa2.cz/cs/extra/rshra.shtml

Pár obrázků:

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Flash

PříspěvekZaslal: 6. leden 2009, 16:39:14    Předmět: Odpovědět s citátem

Ovseeem..... Ty ceda jsou kruty Very Happy

Jinak ta hra je fakt super (kdyz vas nikdo nepochvali, musite to udelat sami, o tom zadna) a dohrani klido zabere i vic jak pulhodky. Kdyz jste traged na tyhle adventury jak ja, tak urcite Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
zapytchu

PříspěvekZaslal: 8. leden 2009, 11:35:58    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja pridam svou neomalenou trosku do mlyna Smile

hra je to programove velice slusna, graficky .. mno jakz takz taky, i kdyz mi tenhle cartoon s podivnou anatomii nijak zvlast nesedi... ale panove, co je totalni zabijak hry, a co totalne tu hru kazi, tak to je dabing leose marese. Je na nem jasne slyset, jak to cte z papiru, jak je unavenej, kdyz to cte, ma hroznou intonaci... a dokonce v prvni vete v lokacich ma i prereknuti nesmyslny.. takze skoda toho, no Sad hezucky cte skvele, ale mares to zabil uplne. Skoda..

Jinak na flash adventure je super, ze v browseru staci mackat tab a ukazujou se ti klikatelny oblasti v obraze, takze mam o pixelhunting mene Smile)

Drzte dal vysokou latku her. A ten dabing - priste mu dejte facaka at se probere Smile
MD

PříspěvekZaslal: 8. leden 2009, 12:11:13    Předmět: Odpovědět s citátem

Hra je pekna, styl se mi libi.
Vyhrady mam jen k pomale chuzi po lokacich. Je to desna doba nez nekam dojdu ...
No a pak jsem se zasekl Sad Hodil jsem do automatu drobaky, kdyz tam jeste nebyl kelimek, ale automat drobaky sezral a ja ted nikde nemuzu sehnat dalsi. Logicky bych cekal ze mi drobne na kafe nekdo pujci - jenze nikdo nic Crying or Very sad
(CZ)genius

PříspěvekZaslal: 8. leden 2009, 12:13:54    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem se zasekl u automatu a nedari se mi pohnout ani o krok a tak nak obecne se mi nedari nijak chodit.. jenom prechody mezi "lokacema"..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
franz

PříspěvekZaslal: 8. leden 2009, 12:19:36    Předmět: Odpovědět s citátem

Škoda, že neposlouchám ani nepracuji v evropě2, jistě je ve hře plno vtipů a spoilerů, které mi takto unikly..
(trochu mi vadil ten převrácenej kurzor)
Mem

PříspěvekZaslal: 8. leden 2009, 12:37:31    Předmět: Odpovědět s citátem

franz napsal:
(trochu mi vadil ten převrácenej kurzor)

Jj, to je maximální opruz, i takový zapytchu je proti tomu čajíček. Dál mi vadilo (a nejdřív jsem myslel, že to je nevratný bug), když držím předmět a kliknu třeba na sebe (chtěl jsem se pořezat nůžkami) a pode mno je akce přechod do další lokace, tak ten předmět není nikde vidět. Až dokud zase na něco jiného nekliknu

PříspěvekZaslal: 8. leden 2009, 15:14:21    Předmět: Odpovědět s citátem

Very Happy

ten kurzor mne taky matl.

... Very Happy
devillante

PříspěvekZaslal: 9. leden 2009, 10:57:55    Předmět: Odpovědět s citátem

Já naštěstí neznám někoho, kdo by poslouchal Evropu 2. Doufám, že aspoň slušně zaplatili, když už ničí vkus spoustě teenagerům.
]semo[

PříspěvekZaslal: 9. leden 2009, 11:03:53    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se jen připojím ke gratulatnům, je to pěkný, nehrál sem to ale. Adventruy (a asi dalších 100 herních žánrů) neumím hrát :). Každopádně grafka je parádní, ty karikatury se povedly. Zajímalo by mě, jestli tyhle pěkný kšeftíky taháte přes web handjoy, nebo jinak. Ale rači mi to neříkejte, to víte..konkurence :-)
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory
Houp

PříspěvekZaslal: 9. leden 2009, 21:57:38    Předmět: Odpovědět s citátem

Už to tu někdo zmínil. Ten dabing Leoše se nedá poslouchat, bohužel tak jsem nedokázal ani čekat na dokončení intra. Ale vím, že za to vy nemůžete.

PříspěvekZaslal: 9. leden 2009, 22:21:20    Předmět: Odpovědět s citátem

Na intru mi vadila spíš špatná čitelnost textu, než dabing. I když je hra dabovaná, stejně si to vždycky i čtu... zvyk z nedabovaných her.
agile

PříspěvekZaslal: 20. leden 2009, 18:56:33    Předmět: Odpovědět s citátem

]semo[ napsal:
Já se jen připojím ke gratulatnům, je to pěkný, nehrál sem to ale. Adventruy (a asi dalších 100 herních žánrů) neumím hrát Smile. Každopádně grafka je parádní, ty karikatury se povedly. Zajímalo by mě, jestli tyhle pěkný kšeftíky taháte přes web handjoy, nebo jinak. Ale rači mi to neříkejte, to víte..konkurence Smile

Zrovna tuhle zakázku na nás hodili Zima Software, kteří tam v původním návrhu chtěli mít mj. rapující Evu a Vaška. Jejich humor je ale trochu hardcore, tak jsme to totálně překopali Smile

Jinak co se týká dabingu, víme samozřejmě o tom, ale bohužel jsme s tím nic moc nemohli dělat. Mareš byl při dabování prý nachlazený a očividně se to jelo na jeden zátah někdy po práci, což je slyšet, takže proto je kvalita taková jaká je.
Riva

PříspěvekZaslal: 26. únor 2009, 16:19:58    Předmět: Odpovědět s citátem

To je narez ! Smile Gratz !

Hral jsem to jen caa 20min v browseru (Opera 9.neco) a bugovalo ovladani. Spatne se detekovaly aktivni mista, chaoticky se prepinal kursor (sipka,oko,chuze..).

Grafika skvela.
Vtipky mi neprisly moc srandovni - proti tomu co vytvari Mares a Hezutsky v realtime ...
Dabing je parodie sama o sobe - je tam slyset jak se pri tom rezou. Nejspis to takhle blbe namluvili schvalne.

Zima software jeste existuje ? Surprised
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: