Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
agile

|
Zaslal: 6. leden 2009, 10:44:27 Předmět: Ranní show Evropy 2 - nová hra od Handjoy |
|
|
Ahoj, rád bych vám za Handjoy představil novou hru, kterou jsme před vánocema vytvořili.
Jedná se o adventuru na zakázku, která nese název Ranní show Evropy 2 aneb Co v rádiu neuvidíte? Hráč se ve hře ujímá role Leoše Mareše a následně Patrika Hezuckého a musí jim pomoci zneškodnit obří gorilu, která se usadila v jejich studiu.
Z hlediska hratelnosti se jedná o klasickou point and click adventuru - hráč sbírá předměty, používá je, kecá s ostatními postavami. Děj by měl být nastaven tak, že hra by měla být dohratelná za necelou půlhodinku (nebo si to alespoň myslím . Jelikož se jedná o reklamní věc s relativně malým rozpočtem, na poměry adventur je to spíš minihra - je tu 5 lokací, 8 postav a cca 15 předmětů.
Čistý vývoj se vším všudy zabral přibližně měsíc. Původně jsem zamýšlel, že hra bude komplet nadabovaná, ale s tím by bylo moc problémů a především by narostla velikost hry (museli jsme se držet při zdi, jelikož se to primárně provozuje online). Cílovkou hry jsou posluchači Evropy 2, takže doufám, že je hra oslovila .
Na hře s námi dělal Honza Tomášik z OneEyed Child (program), Tomáš Kopecký (grafika), Vojta Nedvěd (zvuk a hudba) a za námětem, scénářem a těmi věcmi okolo stojím já. Snad se vám hra bude líbit...
Hru si můžete zahrát zde: http://www.evropa2.cz/cs/extra/rshra.shtml
Pár obrázků:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 6. leden 2009, 16:39:14 Předmět: |
|
|
Ovseeem..... Ty ceda jsou kruty
Jinak ta hra je fakt super (kdyz vas nikdo nepochvali, musite to udelat sami, o tom zadna) a dohrani klido zabere i vic jak pulhodky. Kdyz jste traged na tyhle adventury jak ja, tak urcite  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 8. leden 2009, 11:35:58 Předmět: |
|
|
Tak ja pridam svou neomalenou trosku do mlyna
hra je to programove velice slusna, graficky .. mno jakz takz taky, i kdyz mi tenhle cartoon s podivnou anatomii nijak zvlast nesedi... ale panove, co je totalni zabijak hry, a co totalne tu hru kazi, tak to je dabing leose marese. Je na nem jasne slyset, jak to cte z papiru, jak je unavenej, kdyz to cte, ma hroznou intonaci... a dokonce v prvni vete v lokacich ma i prereknuti nesmyslny.. takze skoda toho, no hezucky cte skvele, ale mares to zabil uplne. Skoda..
Jinak na flash adventure je super, ze v browseru staci mackat tab a ukazujou se ti klikatelny oblasti v obraze, takze mam o pixelhunting mene )
Drzte dal vysokou latku her. A ten dabing - priste mu dejte facaka at se probere  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 8. leden 2009, 12:11:13 Předmět: |
|
|
Hra je pekna, styl se mi libi.
Vyhrady mam jen k pomale chuzi po lokacich. Je to desna doba nez nekam dojdu ...
No a pak jsem se zasekl Hodil jsem do automatu drobaky, kdyz tam jeste nebyl kelimek, ale automat drobaky sezral a ja ted nikde nemuzu sehnat dalsi. Logicky bych cekal ze mi drobne na kafe nekdo pujci - jenze nikdo nic  _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZ)genius
|
Zaslal: 8. leden 2009, 12:13:54 Předmět: |
|
|
ja sem se zasekl u automatu a nedari se mi pohnout ani o krok a tak nak obecne se mi nedari nijak chodit.. jenom prechody mezi "lokacema".. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 8. leden 2009, 12:19:36 Předmět: |
|
|
Škoda, že neposlouchám ani nepracuji v evropě2, jistě je ve hře plno vtipů a spoilerů, které mi takto unikly..
(trochu mi vadil ten převrácenej kurzor) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 8. leden 2009, 12:37:31 Předmět: |
|
|
franz napsal: |
(trochu mi vadil ten převrácenej kurzor) |
Jj, to je maximální opruz, i takový zapytchu je proti tomu čajíček. Dál mi vadilo (a nejdřív jsem myslel, že to je nevratný bug), když držím předmět a kliknu třeba na sebe (chtěl jsem se pořezat nůžkami) a pode mno je akce přechod do další lokace, tak ten předmět není nikde vidět. Až dokud zase na něco jiného nekliknu _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 8. leden 2009, 15:14:21 Předmět: |
|
|
ten kurzor mne taky matl.
...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devillante
|
Zaslal: 9. leden 2009, 10:57:55 Předmět: |
|
|
Já naštěstí neznám někoho, kdo by poslouchal Evropu 2. Doufám, že aspoň slušně zaplatili, když už ničí vkus spoustě teenagerům. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 9. leden 2009, 11:03:53 Předmět: |
|
|
Já se jen připojím ke gratulatnům, je to pěkný, nehrál sem to ale. Adventruy (a asi dalších 100 herních žánrů) neumím hrát :). Každopádně grafka je parádní, ty karikatury se povedly. Zajímalo by mě, jestli tyhle pěkný kšeftíky taháte přes web handjoy, nebo jinak. Ale rači mi to neříkejte, to víte..konkurence :-) _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 9. leden 2009, 21:57:38 Předmět: |
|
|
Už to tu někdo zmínil. Ten dabing Leoše se nedá poslouchat, bohužel tak jsem nedokázal ani čekat na dokončení intra. Ale vím, že za to vy nemůžete. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 9. leden 2009, 22:21:20 Předmět: |
|
|
Na intru mi vadila spíš špatná čitelnost textu, než dabing. I když je hra dabovaná, stejně si to vždycky i čtu... zvyk z nedabovaných her. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
agile

|
Zaslal: 20. leden 2009, 18:56:33 Předmět: |
|
|
]semo[ napsal: |
Já se jen připojím ke gratulatnům, je to pěkný, nehrál sem to ale. Adventruy (a asi dalších 100 herních žánrů) neumím hrát . Každopádně grafka je parádní, ty karikatury se povedly. Zajímalo by mě, jestli tyhle pěkný kšeftíky taháte přes web handjoy, nebo jinak. Ale rači mi to neříkejte, to víte..konkurence  |
Zrovna tuhle zakázku na nás hodili Zima Software, kteří tam v původním návrhu chtěli mít mj. rapující Evu a Vaška. Jejich humor je ale trochu hardcore, tak jsme to totálně překopali
Jinak co se týká dabingu, víme samozřejmě o tom, ale bohužel jsme s tím nic moc nemohli dělat. Mareš byl při dabování prý nachlazený a očividně se to jelo na jeden zátah někdy po práci, což je slyšet, takže proto je kvalita taková jaká je. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Riva
Založen: 28. 08. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: KrungThepMahanakon, Thailand
|
Zaslal: 26. únor 2009, 16:19:58 Předmět: |
|
|
To je narez ! Gratz !
Hral jsem to jen caa 20min v browseru (Opera 9.neco) a bugovalo ovladani. Spatne se detekovaly aktivni mista, chaoticky se prepinal kursor (sipka,oko,chuze..).
Grafika skvela.
Vtipky mi neprisly moc srandovni - proti tomu co vytvari Mares a Hezutsky v realtime ...
Dabing je parodie sama o sobe - je tam slyset jak se pri tom rezou. Nejspis to takhle blbe namluvili schvalne.
Zima software jeste existuje ?  _________________
- We are not doing anything, give us a break :] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|