Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lushlife
|
Zaslal: 17. duben 2009, 11:33:14 Předmět: České stránky o game designu |
|
|
Srdečně Vás zvu na svůj blog www.gamedesign.cz
Články, tutory, nabídky zaměstnání pro designery atd. Uvidíte sami.
Blog je teprve v plenkách, zatím nemám tolik času ho pravidelně aktualizovat, ale jakmile dokončím gold mastera, vrhnu se na něj se vší vervou.
Všem hezký den
Stefe |
|
Návrat nahoru |
|
|
Peta
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 154 Bydliště: V prvnim patre hned vedle koupelny.
|
Zaslal: 17. duben 2009, 13:08:59 Předmět: |
|
|
Vypadá to nadějně, držím palce! Pokud udržíš úroveň kvality a dokážeš pravidelně přinášet nové příspěvky bude to určitě zajímavý web. _________________ Když je Ti smutno, otoč se tváří ke slunci a všechny stíny padnou za Tebe. |
|
Návrat nahoru |
|
|
OGI
|
Zaslal: 17. duben 2009, 13:42:14 Předmět: |
|
|
ten web uz znam nejakou chvili, ale driv to bylo vic o tobe a tve kariere enz vseobecne o gamedesignu, no konecne to vypada na poradnou ceskou stranku pro me rad poctu a pripadne mohu do budoucna i pomoct s nejakyma clankama o gd... (pokud by byl zajem) _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 17. duben 2009, 15:27:50 Předmět: |
|
|
Vypadá to dobře, jen mi tam chybí nějaká prezentace o autorovi, neboť komerční scénu moc nesleduji, tak nemám ponětí, kdo je Stefan Durmek.. Vygooglil jsem Campaign Design u ArmA a nějaký shnilý účet na facebooku Mobygames stran tohoto jména mlčí - co nějaké reference? (toto není myšleno ve zlém ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lushlife
|
Zaslal: 17. duben 2009, 15:42:33 Předmět: |
|
|
s gamedesignery to není jako s produkčními, herci nebo režiséry. Pro publicitu je to v čechách už vůbec nevděčná profese. Své portfolio jsem na blogu měl, uvědomil jsem si, že webík bych chtěl vést jiným směrem. V podstatě to vystihl OGI. Btw ano, Armu i s datadiskem jsem dělal také a hrdě se podílím i na dvojce.
PS: facebook je blbost, jen mi trvalo, než jsem na to přišel a teď se nemůžu zbavit linku na můj neexistující účet.
Naposledy upravil Lushlife dne 17. duben 2009, 15:52:24, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lushlife
|
Zaslal: 17. duben 2009, 15:46:49 Předmět: |
|
|
OGI napsal: |
a pripadne mohu do budoucna i pomoct s nejakyma clankama o gd... (pokud by byl zajem) |
jasně, že je zájem Čím více článků, tím lépe
stefan.durmek@gamedesign.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Peta
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 154 Bydliště: V prvnim patre hned vedle koupelny.
|
Zaslal: 17. duben 2009, 20:30:53 Předmět: |
|
|
Lushlife napsal: |
PS: facebook je blbost, jen mi trvalo, než jsem na to přišel ... |
Máš u mě plus _________________ Když je Ti smutno, otoč se tváří ke slunci a všechny stíny padnou za Tebe. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|