Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PepaCheb
|
Zaslal: 24. leden 2009, 12:48:53 Předmět: New Castlevania 2 - Hotovo! |
|
|
Milá komunito (neplést si s komunistou), po cirka 20 měsících neůnavné i únavné práce jsem rád že můžu zase založit téma do sekce hotové hry a tak zde přiníším asi už dost profláknutý projekt.
Poděkování
Chtěl bych tu ještě jednou poděkovat všem co se na hře i trošku podíleli testingen, radama, nápadama ale i kritikou vedoucí k jistému zlepšení. Ty co mi pomohli více jsou uvedeni v menu hry.
O hře
Dost bylo řečí a teď ke hře samotné. Pro ty co čirou náhodou neví o co jde nastíním to že se jedná o klasickou hopsačku, hlavní hrdina musí ochránit svou zem a zabít tak na samotném konci drákulu. To ovšem neni taková prča protože na vás čeká 25 levelů a dost z nich neni ani zrovna krátkých. Čeká vás tedy dost hodin zábavy i nervů. Jednotlivé levely se ukádají a dá se tak pokračovat po jednotlivích levelích, nikoliv však po jejich částech! Části slouží jen na ulehčení systému a také jako záchytný bod.
Jak jsem při sledování pořadu zjistil, respektive se utvrdil že je třeba dát do hry tutorial, udělal jsem tedy tak, a otestujete si tam skoro vše potřebné.
Není na škodu nezapomínat na to že ve hře je spousta drobností které hru můžou ulehčit a také se tam najde poměrně dost tajných a polotajných míst kde si můžete vzít zbraně nebo energii, to že ve svíčkách jsou velice důležité zlepšováky je jasná věc.
Ve hře je řada logických úkolů, některé lehké jiné těžší a dokonce předpokládám že bude možná třeba poradit.
Důležité
Ve hře je použita Gmphysics což sice umožňuje používání různých serepetiček ale zase se postará o jednu opravdu nepříjemnou záležitost, a tou je že hru si bohužel každej nezahraje.
Může se vám stát že se hra bude sekat nebo padat. V hruhé záložce nastavení je sice možnost různého nastavení ale ne vždy to muže pomoct. Doporučuji v případě problémů vypnout fyziku kostí. (defaultne je vyplá), časování fyziky v případě laborování dát od 2-6, je lepší mít nastavené velikost okna na plné, na to je hra stavěna.
Můžu ale slíbit že pokud se hra bude líbit a bude o ni zájem, udělám v nějakém rozumném horizontu druhou verzi kde nepoužiji GMphysics ale budu muset poupravit některé levely a hlavně jejich úkoly.
Hra je tvořená v programu GM 7.0 a to od roku 2007 a sice tvořím jí já sám.
Zde se můžete podívat na několik obrázků.
Download na:
www.pepagames.ic.cz
Naposledy upravil PepaCheb dne 5. březen 2009, 18:24:43, celkově upraveno 3 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 24. leden 2009, 19:32:27 Předmět: |
|
|
Nedivim se, ze se tu neobjevuji komentare, kdyz archiv je poskozeny. Dvakrat jsem zkusil stahnout, pokazde dojelo do 100 %, ale soubor NC2_demo_v11\Data\Music\11.mp3 je poskozeny. Rozbaleni zkouseno ve WinRARu i 7-Zipu. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
PepaCheb
|
Zaslal: 24. leden 2009, 20:43:30 Předmět: NC2 |
|
|
Tak to se moc omlouvam, soubor jsem preuploadnul a uvedu jeste radej jeden odkaz a to:
http://www.keraplastik.cz/Soubory/NC2demov11.rar
Nicmene komenty a dotazy muzou byt i bez hratelne ukazky ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Quiark
|
Zaslal: 24. leden 2009, 21:39:36 Předmět: |
|
|
Můžou, no, nicméně je to tady poslední dobou tak trochu chcíplé.
Jinak vypadá to docela slušně, je to freeware? _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
|
nou
|
Zaslal: 24. leden 2009, 21:43:57 Předmět: |
|
|
velmi pekne. len jedno nemohol by byt hlavny hdina trochu ostrejsi?. teraz vyzera dost rozmaznuty. _________________ Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú. |
|
Návrat nahoru |
|
|
PepaCheb
|
Zaslal: 24. leden 2009, 22:41:35 Předmět: NC2 |
|
|
Diky. Ano je to freeware a to s tou postavou Nektery lidi psali to a jiny zase opak. To vypada ze bych mel mit v menu moznost ostrejsi/maznuty.
Zkusim ho trosku priostrit.
Jinak mala vsuvka, kdo mate zajem si zastřílet a zasmát se, doporučuji hru z mé produkce Andulky 3, viz mé www. |
|
Návrat nahoru |
|
|
PepaCheb
|
Zaslal: 15. únor 2009, 16:39:38 Předmět: testovani |
|
|
Dobry den. Hra presla do zaverecneho stadia testovani a tak bych se chtel zeptat jestli by nekdo nemel zajem se na testovani podilet. Ja jsem jiz hru prosel a dost chybek opravil takze by hrani melo byt vecemene bez problemu ktere by hru napriklad nedovolili projit. Spis uz jde jen o detaily.
Kdyby nekdo tedy zajem mel, rekneme 1-2 lidi pac par lidi uz hru ma, dejte mi vedet bud SZ nebo j.vrabec@centrum.cz ale opravdu nekdo kdo na to bude mit cas, mail prosel jsem prvni level a pak mesic nic mi nepomuze.
Diky JV |
|
Návrat nahoru |
|
|
Casio
|
Zaslal: 10. březen 2009, 21:30:28 Předmět: |
|
|
Pěkně udělaná hra, na jednoho člověka výborný .
Jen mě sklamalo míření klávesnicí, je to dost pomalý, nepřesný a hodně to podle mě snižuje dobrou hratelnost. Ještě se mi nelíbilo, že nepřátelé co se dostanou tak blízko až jsou ve mně je snad nemožný zabít. Švihnutí je neúčinné a podržet bič nejde, když do mě pořád mlátí.
Často jsem měl problém s fyzikou, fungovala jen na některé objekty nebo přestala fungovat po prohře nebo jen tak (s nastavením fyziky jsem si moc nehrál). Pak jen nějaké drobné bugy, které se dají přehlídnout. |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 12. březen 2009, 13:24:44 Předmět: |
|
|
Mě zaujala ta ponorka na tvym webu.. lidi s takovým nadáním by měli pracovat pro NASA a ne dělat v GM |
|
Návrat nahoru |
|
|
PepaCheb
|
Zaslal: 12. březen 2009, 21:33:46 Předmět: |
|
|
Hehe, diky. Je pravda ze moje prirozena tvorivost je uplne vnivec v praci v ktere delam... Prodavani v kramu je fakt pro me bida pac tam clovek vlastne nic neudela ale nasa... no to asi ne
Ale zpet k tematu. Jsem rad ze se to libi a o nekterych chybkach uz vim ale to jak pada ta fyzika to natolik prevysuje ze to skoro nevnimam. Jak jsem psal, udelam asi nekdy jinou verzi kde pouziju jinou ale nejdriv to musim poradne testnout jak u me tak i u lidi kterym to prave nejde aby to nebylo to same. Neco jsem resil tady:
http://forum.velkejchytrak.cz/viewtopic.php?f=21&t=16978
tak treba to pomuze.
A co se tyce toho blizkeho boje, ja teda radej vzdycky popobehnu kousek zpet, treba zombici nebo rytiri ty ani moc jinak resit nejdou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|