Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Michal Lyga
|
Zaslal: 19. květen 2009, 16:02:06 Předmět: Hledám někoho se skušenostmi s OpenGL |
|
|
Právě jsem se začal učit OpenGL, ale raději bych měl po boku někoho kdo tomu rozumí a s kým se někdy mohu se jít (často) nebo komunikovat přes skype. Umím základy C++. Dosud jsem programoval pouze v GM přes GML a malé "kravinky" v Dev-cpp pomocí c++. Mám veliké zkušenosti s 3D (dělám v 3Ds maxu) , jak v modelování tak rigging tak animace, ale tak i exportování a vše okolo formátů modelů. Přes OpenGL (dělám v Dev-cpp) jsem zatim udělal, jednoduché tvary, jednoduchý pohyb a rotace + 3D tvary. Jsem , troufám si říct, docela chytrý a myslím si že se rychle učím. Potřeboval bych někoho kdo by mě učil krok za krokem, od :osvětlení, texturování, modely,... až po mapu hry + charaktera s pohybem a kamerou (stíny, světla atd.) Modely a takovéto potřebné věci jsi dokážu vyrobit sám, takže jde vlastně čistě o to OpenGL. Byl bych raději kdyby to byl někdo z Písku (nebo poblíž), kdyžtak icq, nebo skype (ale to je takové oničem)...prosím, kdo rozumí a je tak hodný, ať se ozve na icq : 196-015-548 pro víc kon. www.3d-lyga.cz ... prostor pro vyuku seženu, možná i nějakou částkou zaplatím (ale nic neslibuji... navíc ještě tolik neberu )... Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|