.[ ČeskéHry.cz ].
Hledám někoho se skušenostmi s OpenGL

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michal Lyga

PříspěvekZaslal: 19. květen 2009, 16:02:06    Předmět: Hledám někoho se skušenostmi s OpenGL Odpovědět s citátem

Právě jsem se začal učit OpenGL, ale raději bych měl po boku někoho kdo tomu rozumí a s kým se někdy mohu se jít (často) nebo komunikovat přes skype. Umím základy C++. Dosud jsem programoval pouze v GM přes GML a malé "kravinky" v Dev-cpp pomocí c++. Mám veliké zkušenosti s 3D (dělám v 3Ds maxu) , jak v modelování tak rigging tak animace, ale tak i exportování a vše okolo formátů modelů. Přes OpenGL (dělám v Dev-cpp) jsem zatim udělal, jednoduché tvary, jednoduchý pohyb a rotace + 3D tvary. Jsem , troufám si říct, docela chytrý a myslím si že se rychle učím. Potřeboval bych někoho kdo by mě učil krok za krokem, od :osvětlení, texturování, modely,... až po mapu hry + charaktera s pohybem a kamerou (stíny, světla atd.) Modely a takovéto potřebné věci jsi dokážu vyrobit sám, takže jde vlastně čistě o to OpenGL. Byl bych raději kdyby to byl někdo z Písku (nebo poblíž), kdyžtak icq, nebo skype (ale to je takové oničem)...prosím, kdo rozumí a je tak hodný, ať se ozve na icq : 196-015-548 pro víc kon. www.3d-lyga.cz ... prostor pro vyuku seženu, možná i nějakou částkou zaplatím (ale nic neslibuji... navíc ještě tolik neberu Very Happy )... Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: