.[ ČeskéHry.cz ].
2D/3D grafická výpomoc - low-poly

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ESAUL

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 21:49:12    Předmět: 2D/3D grafická výpomoc - low-poly Odpovědět s citátem

Zdravím,
hledám nějakou menší, krátkodobou (pokud dlouhodbou pak je to na Vás, nechci nijak naléhat) výpomoc v oblasti 2D/3D grafiky. Jedná se o low-poly model exteriéru (budova, věž, satelit, továrna, rozhledna, obchod, komín, lešení, stánek, žebřík, hodiny, dům, lavička, lampa, koš, popelnice, kontejner, keř), interiéru (světlo, skříň, stůl, kufr, TV, PC, repro sestava, hi-fi věž, mikrovlnka, DVD), popř. úpravu textur budov či nějaký model dopravního prostředku (vlak, vagón, letadlo). Jedná se o model do profi modifikace Cantrell city pro hru Mafia (publikováno ve Score, Levelu a v zahraničí). Výstupním formátem je *.3ds. Pokud jde o textury a inspiraci, tak to není problém, mám přístup na www.environment-textures.com Pokud by 3D nevyhovovalo případně by se mi hodila nějaká jednodušší 2D grafika, ilustrace, CG, náčrtek, artwork či concept art (o co by šlo bych upřesnil). Jde pouze o free výpomoc a nejedná se tedy o komerční zakázku (možná až výhledově do budoucna). Pokud byste měl zájem, ozvěte se mi prosím na mail, popř. icq. Web o modifikaci: esaul.finewaystudios.com

Tomáš Pondělík
E-MAIL: ESAUL13@seznam.cz
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: