ESAUL

|
Zaslal: 28. srpen 2007, 21:49:12 Předmět: 2D/3D grafická výpomoc - low-poly |
|
|
Zdravím,
hledám nějakou menší, krátkodobou (pokud dlouhodbou pak je to na Vás, nechci nijak naléhat) výpomoc v oblasti 2D/3D grafiky. Jedná se o low-poly model exteriéru (budova, věž, satelit, továrna, rozhledna, obchod, komín, lešení, stánek, žebřík, hodiny, dům, lavička, lampa, koš, popelnice, kontejner, keř), interiéru (světlo, skříň, stůl, kufr, TV, PC, repro sestava, hi-fi věž, mikrovlnka, DVD), popř. úpravu textur budov či nějaký model dopravního prostředku (vlak, vagón, letadlo). Jedná se o model do profi modifikace Cantrell city pro hru Mafia (publikováno ve Score, Levelu a v zahraničí). Výstupním formátem je *.3ds. Pokud jde o textury a inspiraci, tak to není problém, mám přístup na www.environment-textures.com Pokud by 3D nevyhovovalo případně by se mi hodila nějaká jednodušší 2D grafika, ilustrace, CG, náčrtek, artwork či concept art (o co by šlo bych upřesnil). Jde pouze o free výpomoc a nejedná se tedy o komerční zakázku (možná až výhledově do budoucna). Pokud byste měl zájem, ozvěte se mi prosím na mail, popř. icq. Web o modifikaci: esaul.finewaystudios.com
|