Ladis

|
Zaslal: 19. září 2009, 19:09:31 Předmět: [Uzavřeno] Programátor nab. práci zadarmo pro zajím. projekt |
|
|
Moje nabídka je nyní již uzavřena, všem díky za reakce. Našel jsem projekty, které mě zaujaly.
Původně jsem sem napsal: |
Programování her je můj koníček o volném čase a chtěl bych se mu opět věnovat. Protože tým, ve kterém jsem dlouho dělal, se nadobro rozpadl, nabízím touto cestou své schopnosti a čas někomu dalšímu.
Umím na různé úrovni C, C++, C#, .NET, Objective-C, Delphi, PHP, Perl, JavaScript, SQL, OpenGL, Direct3D, DirectX, shadery, SDL, WinAPI, Cocoa, sokety a mám zkušenost s vývojem pro Windows, Mac OS X i Linux. V případě potřeby není problém své znalosti v nějaké oblasti prohloubit, případně se naučit používat další knihovny a API (např. pro fyziku).
Moje hodně staré hry jsou na mým webu, novější se kvůli zbytku týmu nedokončily. Tak aspoň vyhrabu obrázky z některých: 1, 2 a 3 (to osvětlení je tam blbě), 4 a 5.
Tak a teď, co by se mi líbilo dělat za projekt. Je mi jedno, jestli má jít o malou 2D, nebo třeba nějakou budgetovou 3D hru. Hlavní je, aby mě nápad zaujal, aby byla šance, že se to v daném týmu dá zvládnout dotáhnout do konce a že to bude hratelné a graficky koukatelné. A také aby hra byla multiplatformní, tj. aspoň Windows a Mac (je zbytečné se omezit o rostoucí trh Mac OS špatným rozhodnutím hned na začátku).
Takže pokud máte o mě zájem, pošlete mi odkazy na ukázky vaší práce. Kontakty na mě zde (SZ na fóru nemám moc rád):
E-mail: ladislav.zima gmail com
_________________ Award-winning game developer |
|