Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MD

|
Zaslal: 21. říjen 2009, 10:54:10 Předmět: Internet Explorer 8 se docasne zasekava |
|
|
Uz nejakou domu mam problem se svym oblibanym prohlizecen IE8
- na nekterych strankach se pri nacitani starnky aplikace (IE) zasekne a to tak, ze totalnne nereaguje, nejdou prepinat zalozky ani aplikaci zavrit.
- po nekolika sekundach se to ale rozjede a vse je OK
- zajimave je, ze to dela napriklad na zmeho pohledu ultra jednoduche strance http://dilbert.com/fast, zatimco slozite stranky jako idnes, gmail, ceske-hry se loaduji bez problemu.
Asi tam zlobi nejaka skvela nova featura, kterou ale absolutne nechci (nove vylepseny antiphishing, java, virus..., ja fakt netusim, zda jsem tam neco nainstaloval, ikdyz si na to davam vekly pozor.) Zkousel jsem povipinat nejake pluginy ale nepomohlo to.
Takze nevite cim by to mohlo byt? Nemate treba nekdo stejny problem? Uz jsem si rikal, jestli nemam IE pustit pod debuggerem, ale asi ne. Nechci na odstranovani problemu stratit vic casu, nez tim cekanim na dilberta Tazke ani od vas nechci zadne casove komplikovane navrhy ...
ps. a ted je ten dilbert stejne nejak uplne mrtvej  _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 21. říjen 2009, 11:03:07 Předmět: |
|
|
No a dával jsi v menu reset nastavení a povypínal akcelerátory? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 21. říjen 2009, 20:35:44 Předmět: |
|
|
Zatim jsem to nerozchodil, akceleratory uz jsem zkusil, ale na reset nastaveni jsem se jeste nedostal. Dam kdyztak vedet, diky  _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 22. říjen 2009, 16:25:25 Předmět: |
|
|
[FLAME]IE8 nebeha na linuxe ani na solarise, co je to za srackovy soft? [/FLAME] _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
Zaslal: 22. říjen 2009, 20:56:39 Předmět: |
|
|
pcmaster napsal: |
[FLAME]IE8 nebeha na linuxe ani na solarise, co je to za srackovy soft? [/FLAME] |
veru, su to pekne sracky, ked to nepodporuje IE, ze?  _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 22. říjen 2009, 21:06:46 Předmět: |
|
|
ondy1985 napsal: |
pcmaster napsal: |
[FLAME]IE8 nebeha na linuxe ani na solarise, co je to za srackovy soft? [/FLAME] |
veru, su to pekne sracky, ked to nepodporuje IE, ze?  |
LOL  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gindar

|
Zaslal: 22. říjen 2009, 22:05:37 Předmět: |
|
|
[OT]To je nějaká nová hororová hra od microsoftu, to IE8? Ještě teď se mi (a bezpochyby i většině webmasterů) ve snech vrací pan Msie6 párající svým trojzubcem (Trident) těla nebohých zaměstnanců W3C.[/OT]
Je dost možné, že to způsobuje nějaký JS framework (dilbert > jquery) v kombinaci s google analytics (moloch). IE7 mělo s rychlostí JS, v některých případech, problémy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yossarian

|
Zaslal: 23. říjen 2009, 00:38:39 Předmět: |
|
|
PanVetvicka napsal: |
Pánové, pro některé lidi je Internet Explorer stále sprosté slovo
Tak o tom prosím nežertujte
2 MD
citace: |
Internet Explorer 8 se docasne zasekava |
no to je dobrá zpráva. Šestkou ještě navíc do compu lezla havěť
Mohu doporučit následující řešení tvého problému:
http://firefox.czilla.cz/ |
reseni misto straseni? kdyby chtel pouzivat neco jineho, tak to asi pouziva, ja taky pouzivam IE8, a jsem s nim nadmiru spokojeny.
ad zasekavani - v praci se nam sekalo CRMko, jedine reseni bylo kompletne odstranit origo klienta icq. Proc? Vi buh. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 23. říjen 2009, 07:38:19 Předmět: |
|
|
Ale to se to tu krasne zvrhlo .. klidne pokracujte ..  _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 23. říjen 2009, 20:25:48 Předmět: |
|
|
Moje zkušenost s IE 8 je taky, že průběžně na chvíli vytuhne, ale tak za ta léta se snad už všichni naučili, že IE je nejpomalejší prohlížeč na světě (mimochodem, oblíbený Firefox je hned druhý nejpomalejší ). Ale zas na druhou stranu, narozdíl od IE 6 a 7 si osmičku konečně dokážu představit, že bych ji používal. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|