Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Xenyoo

|
Zaslal: 20. prosinec 2009, 11:36:13 Předmět: Prosím o smazání. |
|
|
Prosím o smazání, udělám topic znovu až podle vás budu mít co ukázat...
Naposledy upravil Xenyoo dne 19. duben 2010, 17:20:05, celkově upraveno 21 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vozka

|
Zaslal: 20. prosinec 2009, 14:26:04 Předmět: Re: Wabs of Ride |
|
|
Xenyoo napsal: |
...přidat do hry zbraně a mutanty a chemické laboratoře... |
JUPÍ!
(sorry za oneliner, nenapadlo mě, co víc k tomu napsat. Snad jen že z popisu, screenshotů a videí mi přijde, že ta hra bude tak příšerná, jak je to jen možné) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 20. prosinec 2009, 14:49:07 Předmět: |
|
|
a) příběh je lehce dementní
b) když už hraju za týpka s hnusnou zmutovanou rukou s drápy místo prstů, tak chci bojovat hnusnou zmutovanou rukou s drápy místo prstů a ne nějakou srandovní pistolkou. Podívej se na Prototype nebo Zeno Clash.
c) Sprity. Sprity? Sprity! Proboha, je rok 2009 (téměř 2010), u postav FPS se traingly počítají na deseti tisíce.
d) jestli to dokončíte do konce roku 2009, tak jste buď geniální, nebo to bude příšerný
e) dobře, máte engine, nějak vám to chodí, trochu střílí, tak to nebudu kritizovat (jakožto nějaký pre-alpha techdemo), ale pořád vám 99% hry chybí.
f) má nejlepší rada: Chce udělat bojovku v aréně? Udělejte bojovku v aréně (ostatně toho na PC v poslední době moc není), kašlete na příběh, dejte hodně do grafika a zejména animací pohybu, udělejte nějaký (téměř jakýkoliv) motivační faktor a máte poměrně úspěšnou hru.
g) a poslední, každý lepší prohlížeč dnes má kontrolu pravopisu a když to podtrhne slovo vívoj, tak si piš, že je na něm něco špatně. Bohužel ne každý opravuje shodu přívlastků.
Závěr pro pomalejší: Jeslti budou ve hře nějaké texty, tak doufám, že je nebudeš psát ty. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xenyoo

|
Zaslal: 20. prosinec 2009, 16:48:09 Předmět: |
|
|
za prvné vše jsou modely vše už je ze spritu změněno na modely grafika nemám ani 3d grafika takže pokud neseženu grafika tak grafika hry bude hroza. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gindar

|
Zaslal: 20. prosinec 2009, 19:15:35 Předmět: |
|
|
Xenyoo napsal: |
... pokud neseženu grafika ... |
Nesháněj, je to zbytečné. Raději přesuň "optimistické" datum vydání někdy na květen a sežmoulej koukatelnou grafiku, třeba v malování (krev z windows malování prostě nemá konkurenci). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
am!go

|
Zaslal: 21. prosinec 2009, 13:24:41 Předmět: |
|
|
Grafika rozhodně sháněj, neb s hnusnou grafikou se moc lidem nezavděčíš.
Co ale nechápu je, proč zase Game Maker, když dneska existuje hafo herních enginů, který se dají v nějaké indie verzi sehnat zdarma, jako třeba Unity3D . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 21. prosinec 2009, 16:06:20 Předmět: |
|
|
A proč by ne Game Maker? Když v něm autoři umí, není důvod ztrácet čas učením se nějakého nového prostředí a ten čas se dá vložit do práce na hře.
Nechápu, jak někdo může po shlédnuté screenshotů říct, že hra bude strašná. Vždyť na nich vůbec nic není... Trailer na mě opravdu zapůsobil, myslím, že by tam mělo být těch dojemných nápisů jako "JEDEN PRÍBĚH" aspoň dalších 20, je to totiž ohromná zábava na ně koukat
Z gramatiky a exemplářů jako "Hotoví model" se mi taky dělalo nevolno, ale nakonec jsem to rozchodil Pokud se vám na tom všem podaří zapracovat, třeba to i někam dotáhnete. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xenyoo

|
Zaslal: 21. prosinec 2009, 17:39:42 Předmět: |
|
|
No jestli seti dělá špatně s toho že mám chyby v pravopisu tak to se teda divím protože nikomu koho znám mu s toho špatně nebylo, Tahle komunita se mi zdá taková divná vy si tu na hry spíš nadáváte než abyste poradili nebo tak a čekám že za to co jsem ted napsal se tu bude zas semnou minimalně 5 členú komuniti hádat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 21. prosinec 2009, 18:32:24 Předmět: |
|
|
Přijít s hrou, která má zatím úděsnou grafiku, to by se dalo pochopit. Ale přijít s hrou, ve které člověk může zatím akorát tak chodit, to je dost ...
K češtině> to, že se ještě nikomu z tvého vyjadřování neudělalo špatně, není omluva
A co sis myslel, že ti tu budeme líbat nohy? Já bych ti tedy poradil se více učit jazyk český.
(nic jiného říct nemůžu, kódy jsi nedal, na nic ses nezeptal, v Game Makeru tu snad nikdo neprogramuje, tak co ti máme říct?) _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xenyoo

|
Zaslal: 21. prosinec 2009, 18:38:27 Předmět: |
|
|
Ve hře neni jenom hchuze je zabudovano míře střílení a jsou i nepřátelé a ja jen říkám že prostě stačí poradit ne jen takhle odsuzovat (npř. poslat nějake tut na 3D nebo tak) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 21. prosinec 2009, 18:59:47 Předmět: |
|
|
Viz můj příspěvek - Nikdo z nás v GM nedělá a tak ti nemůžeme pomoct.
A jedna dobrá rada: GM sux
edit: opraveno  _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++.
Naposledy upravil if.then dne 21. prosinec 2009, 20:43:25, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 21. prosinec 2009, 19:04:50 Předmět: |
|
|
if.then: Jak to víš, když v něm neděláš?
Xenyoo: My ti tady radíme, ale ty si vybíráš jen to, co chceš. Třeba ta gramatika, ty tvoje projevy je fakt problém číst. Například ale příběh je napsaný dobře, ten ale psal někdo jiný, ne? Takže v tomhle ohledu je třeba potřeba to vyladit. Ke hře se zatím není nic moc jak vyjadřovat, protože toho tam moc není, možná by bylo lepší ji prezentovat až před dokončením. Pokud máš nějaký konkrétní problém, můžeš se zeptat, ale tutorialy ti tady asi nikdo podstrkovat nebude  _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 21. prosinec 2009, 20:39:43 Předmět: |
|
|
if.then napsal: |
Viz. můj příspěvek - Nikdo z nás v GM nedělá a tak ti nemůžeme pomoct.
A jedna dobrá rada: GM sux  |
Píše se viz bez tečky.
Já v GM dělal a bylo nás víc, na GM není vůbec nic špatného _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 21. prosinec 2009, 20:44:57 Předmět: |
|
|
Já to taky zkoušel, ale je tam prostě bod, kdy už stojí za to se naučit plnohodnotnému programování - a 3D FPS rozhodně takový bod je. _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xenyoo

|
Zaslal: 27. leden 2010, 12:53:51 Předmět: |
|
|
Dodělal jsem motionblur a taky jsem dodělal kompas a stromy. |
|