Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Herly
|
Zaslal: 20. leden 2010, 23:08:38 Předmět: GDS 08 - slidy z přednášky Matouše Ježka |
|
|
Nazdárek. Vzpomněl jsem si na velmi zajímavou přednášku z Game Developer Session v roce 2008 od Matouše Ježka ohledně tvoření příběhu ve hrách. Dost poučná a především člověka nasměrovala do míst, kde se o téhle problematice dá zjistit víc. Bohužel už sou to dva roky a já si z toho pamatuju nula nula prd a až teď se mi to začíná velmi hodit. Proto se ptám: nedali by se z téhle přednášky sehnat aspoň slidy? Ideálně i video(doteď nebyla zveřejněna žádná nahrávka z GDS 08 škoda:( ) ale vystačil bych si i s těmi slidy. Díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
Erric
|
Zaslal: 21. leden 2010, 13:22:49 Předmět: |
|
|
Ahoj.
Napis mi svuj mail a ja ti to poslu, nekde to snad budu mit v zalohach. Jsou tam odkazy na anglicke knizky, v cestine jsou jen ty o filmove scenaristice.
Nektere poznatky na tohle tema jsem formuloval ve sve publikaci Strepy snu (www.strepysnu.cz) - je to sice pretransformovane do stolniho RPG, ale je tam shrnuto prakticky vsechno o cem jsem mluvil na prednasce, jen trochu z jineho uhlu. Taky to ma vlakno tady na foru: http://www.ceske-hry.cz/forum/viewtopic.php?t=666&postdays=0&postorder=asc&start=0 _________________ Game teaches
Portfolio
Střepy snů |
|
Návrat nahoru |
|
|
Herly
|
Zaslal: 21. leden 2010, 15:20:11 Předmět: re |
|
|
To poslední co sem čekal bylo, že mi odpoví Matouš Ježek sám osobně každopádně děkuju bude se mi to moc hodit:) můj e-mail je Roch.Michal@gmail.com děkuju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|