Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
univi
|
Zaslal: 5. únor 2010, 12:01:21 Předmět: Vzdialená Planéta |
|
|
Rád by som vám predstavil hru Vzdialená Planéta.
Hra Vás dostane na začiatok príbehu o pilotovi snažiacom sa zachrániť svoju planétku. Vaša planétka bola napadnutá nepriateľom a rozhodol si sa že sa pridáš na pomoc a pokúsiš sa ju ubrániť. Nevedel si čo ťa ešte čaká a že prežívaš posledné dni vo svojej rodnej zemi...
Odkaz na stiahnutie hry je:
http://www.univigames.com/download.php
a ešte zopár obrázkov:

Naposledy upravil univi dne 2. březen 2010, 20:21:11, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 6. únor 2010, 20:16:39 Předmět: |
|
|
Dokazal som asi 2 minuty hrat prvy level
Predpokladam, ze je to projekt do skoly, no i tak tam je mrte veci, ktore mozes vylepsit:
- priserny skokovity pohyb hore-dole (chcel by byt plynuly, no na to asi budes musiet zvolit iny model, teraz predpokladam, ze tym hybez po pixeloch, co je zle)
- strely valia jedna za druhou, keby mali aspon nejaky vertikalny ci uhlovy rozptyl, bolo by to krajsie a hratelnejsie (dali by sa rozumnejsie triafat lietadla... s tym suvisi aj predchadzajuci bod)
- prvy level bol extra nudny, strasne vela rovnakych lietadiel, ktore nic nerobili... do zblbnutia
- chcelo by to aspon 2-3 zvuky vybuchu, chcelo by to aj zvuk vystrelu
- menu nie je uzivatelsky pristupne, napriklad zle vidno, ktora polozka je oznacena (viacej to zvyrazni)
- obrazky lietadiel by mohli byt aj "animovane", napriklad by sa mohlo pootocit ked stupa, klesa (pripadne tam dat 2 "medzi"-obrazky (myslim "roll" - okolo predno-zadnej osi, nie pitch ci yaw))
Inak to funguje, to je pozitivne. Co na tom kurva ma 38 MB?  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
univi
|
Zaslal: 6. únor 2010, 20:41:28 Předmět: |
|
|
Vďaka za reakciu
S tym projektom máš pravdu. Bol to školský projekt na programovanie a rozhodol som sa ho uverejniť nech zbadám reakcie ostatných a niečomu sa priučím.
Tých 38MB hej, je to veľa. Programované to bolo v lazaruse a tam už prázdny form má veľkosť 12mb. + hudba ktorá tam je je vo wav formáte (iné nie je podporované) a hneď sa to nazbiera...
K tým strelám. V 3-4 leveli protivníci púšťajú strely ktoré sledujú hráča a v 5-6 leveli ešte o niečo lepšie strely.
Táto hra je skôr myslená ako začiatok príbehu pre nasledujúce hry ktoré už budú robené v XNA a 3 rozmeroch. Pokračovanie je už vo vývoji a môžem povedať, že je sa na čo tešiť.
Povedal som si že lepšie uverejniť najskôr nejakú malú hru, zbadám reakcie, čo sa ľuďom páči a naopak čo nie a podľa toho potom vytvoriť pokračovanie. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|