Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
R3sp3kt
|
Zaslal: 24. únor 2010, 08:37:11 Předmět: Hladam vyvojarsky tym{Grafika,kodera} |
|
|
takze nazou pre Projekt som vimislel sam nazval som to Chaos Life,samozrejme ak by ste tochceli zmenit rad vihoviem
takze k veci.
1...Potreboval by som nejakeho grafika co by bol ochotny spravit nam nejake budovy,postavi a vobec grafiku do hry ako napr zem atd,chcem aby to bolo v
v 3D grafike
2... nejakeho kodera ktory by mi pomohol nakodovat tu hru som aj kus grafik ale take sa az necitim takze ale kodovat viem dobre ale potreboval by som pomoc ,
Porjekt:Mala by to byt RPG hra v ktorej by boli nejake mestacka a nejake priserki ktore by hrac musel zabijat,Drop z nich by boli peniaze alebo nejake itemy ktore by mohol hrac tiez predat a za ne ziskat peniaze za ktore by si potom kupil nove veci...
Screeny ani videjka zatial nemam lebo len to rozbieham ale ked v tom pokrocim urcite ich tu hodim ale kto by mal zaujem mi stym pomoct budem len rad
Kontakt: icq 559-400-001
email Domo951@azet.sk
alebo mi piste SS,alebo mi napiste tu..
Vopred dakujem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|