Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
frca

|
Zaslal: 25. listopad 2009, 11:28:00 Předmět: Zdroj textur |
|
|
Které jsou vaše oblíbené zdroje opravdu free textur poté, co se zk***ily cgtextures.com?
(Nutnost registrace, nepřijatelná licence:
cgtextures.com license napsal: |
RESALE OR REDISTRIBUTION OF 3D MODELS TEXTURES WITH IMAGES FROM CGTEXTURES
When selling or redistributing a 3D model bundled with textures from CGTextures please add the following text in the documentation accompanying the model:
"One or more textures on this 3D model have been created with images from CGTextures.com. These images may not be redistributed by default, please visit www.cgtextures.com for more information." |
)
Moje:
http://mayang.com/textures/
Sice nejsou tak bohaté, ale i tak se často hodí. _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xenyoo

|
Zaslal: 17. březen 2010, 12:49:32 Předmět: |
|
|
Já to dělám trošku jinak, já du ven a nafotím si co zrovna potřebuji, a podle mně je to i nejlepší, mužete si to vyfotit z jakého chcete uhlu a všechno prostě si to vyfotíte jak potřebujete a ještě se k tomu dobře projdu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 17. březen 2010, 13:02:22 Předmět: |
|
|
Taková procházka po pláži vždycky přijde vhod. Jen když fotíš třeba palmový listy, musíš si tam dojet s Avií se zdvihací plošinou, aby ses dostal pěkně blízko a pořídil správné fotografie. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 17. březen 2010, 16:42:10 Předmět: |
|
|
]semo[: Ty to navíc líčíš dost jednoduše, jenže pro správnou fotografii si musíš počkat i na dobré světlo, a dost často se stane, že chlapům od Avie končí směna apod. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michalferko
|
Zaslal: 17. březen 2010, 18:24:27 Předmět: |
|
|
Ale predsa vacsinu veci mozno zobrat do studia a nafotit tam. Ak sa teda do studia ta palma zmesti (i ked stacil by jeden list). Problem asi bude s nehnutelnymi objektami prip. s chranenymi palmami _________________ Moje minihry a ine projekty |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milanvasek
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 30 Bydliště: Londyn, Roznov p.R.
|
Zaslal: 17. březen 2010, 18:55:31 Předmět: |
|
|
me by zajimalo, co je neprijatelneho na te licensi u cgtextures.com...
jinak je to web, kde se vyplati za tech par dolaru zaregistrovat, jelikoz to mnozstvi textur je uzasne, kvalita vetsinou ok
ne vzdycky je moznost zajit si ven a nafotit ty veci, navic casto ten cas ztraceny takovou cinosti vyjde mnohem draz, nez ten rocni membership tam  _________________ 3d artist @ Jellyfish Pictures, London |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 17. březen 2010, 19:22:56 Předmět: |
|
|
Existuje něco na způsob cgtextures, ale s kreslenými texturami? |
|
Návrat nahoru |