.[ ČeskéHry.cz ].
WhizZ
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Herly

PříspěvekZaslal: 21. duben 2010, 14:10:06    Předmět: WhizZ Odpovědět s citátem

Zlá čarodějnice vytáhla ze své skříně zaprášené staré koště a rozhodla se škodit světu. Prázdná krajina zrovna nenaskýtala možnosti ke škodolibému jednání, až dokud nezahlédla dvě tetelící se koule. Nevinná láska dvou malých kuliček v ní vyvolávala závrať a nezkrotnou touhu ublížit. Možná taky jen dostala hlad a zbožňuje večeře ve tvaru fotbalového míče. Ať je to jak chce, život jedné z nich visí na vlásku a je na vás, abyste tomu zabránili!

Tým Zeyo Games vám přináší svou vůbec první hru jménem Whizz! Jedná se o jednoduchou 2D casual hru s cílem vydržet co nejdéle při skákání na vrcholek věže. Obtížnost je přitom stále větší a větší. Stačí jen malá chyba a čarodějnice si pochutná na své kulaté večeři. Pokud se navíc dostanete dostatečně daleko, odhalíte skryté tajemství této naší malé hry.

Odkaz ke stažení zde

Více informací naleznete také na našich stránkách zde

Naposledy upravil Herly dne 21. duben 2010, 20:25:15, celkově upraveno 3 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
franz

PříspěvekZaslal: 21. duben 2010, 14:39:37    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to hodně jednoduché, stačí najít ten grif - trhnutím myši přeletím na jakékoliv místo a kdo přesně zaměřuje, jako já, nemá problém procházet level za levelem jako stroj. Nyní lituji, že jsem hru ukončil esc, kdybych se byl býval nechal záměrně zabít, mohl jsem alespoň uložit hiscore Smile

Grafika se mi líbí, vše bez problémů funguje. Obdivuji, že taková minihříčka s sebou nese 15 dll knihoven Smile Některé vysvícené položky v menu odskakují o pár pixelů, to je chyba.

A větu "aby jste tomu zabránily" opravte dřív, než to uvidí Mem Arrow
perry

PříspěvekZaslal: 21. duben 2010, 15:02:15    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavá hra, ale přijde mi, že myš je strašně rychlá... možná by bylo dobré přidat nastavení citlivosti..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Ladis

PříspěvekZaslal: 21. duben 2010, 15:21:53    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě to ovládání myší štvalo, ale chápu, že jde o casual hru. Jo, s Icy Tower, to jsem si užil Wink. Taky pochvala za bezchybné fungování, na nezávislé scéně to není vůbec běžné.

Pokud chcete udělat nastavení citlivosti myši, jak žádá perry, tak to lze udělat jako v FPS hrách - čti relativní pohyb myši a přesunuj kurzor zpět do středu okna. Pak si můžeš násobit citlivostí, jak chceš.
Herly

PříspěvekZaslal: 21. duben 2010, 16:10:19    Předmět: re Odpovědět s citátem

Co se týká upravení citlivosti - nevím je to asi otázka vkusu mě tohle vyhovovalo. Zas tak jednoduché to totiž není. Ona ta rychlost po pár levelech pěkně naskáče a když se navíc máte soustřediti deset minut v kuse a stačí jediná chyba a je po vás...takže zase tak jednoduchhé to není (já to hral už asi stokrát a doted sem se nedostal dál jak za šestý level:D).
franz

PříspěvekZaslal: 21. duben 2010, 16:56:19    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ono to stejně vychází z citlivosti myši v systému, takže to může být individuální
perry

PříspěvekZaslal: 21. duben 2010, 17:21:03    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Tak ono to stejně vychází z citlivosti myši v systému, takže to může být individuální

No to vychází.. ale kvůli hře si nebudu rozhazovat nastavení systému... To mi přijde lepší řešit na úrovni tý hry
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
franz

PříspěvekZaslal: 21. duben 2010, 17:45:39    Předmět: Odpovědět s citátem

perry> To jsem reagoval na tvůrce hry - pokud to jemu vyhovovalo, vyladil to pro svoji citlivost

Naposledy upravil franz dne 21. duben 2010, 17:48:29, celkově upraveno 1 krát
franz

PříspěvekZaslal: 21. duben 2010, 17:47:47    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
aby jste tomu zabránili

lepší, ale pořád to není ono Wink
frca

PříspěvekZaslal: 21. duben 2010, 19:31:43    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkné, grafika i hudba. Ve wine to jede fajn s doinstalací vcrun2003, vcrun2005 a vcrun2008 přes winetricks.
nou

PříspěvekZaslal: 21. duben 2010, 21:25:38    Předmět: Odpovědět s citátem

hm pekne. na prvy pokus 2535 bodov. a frca staci iba vcrun2008
Mem

PříspěvekZaslal: 22. duben 2010, 14:07:00    Předmět: Odpovědět s citátem

Líbí se mi hudba i grafika, intro tam taky pasuje (jen první obrazovka by měla být kratší, takhle člověk neví jestli to je jako vše a má si sám odkliknout dál), citlivost myši OK (asi taky zvyk z používání plochy přes víc monitorů).

Chyběla mi komba a podobné věci z Icy Tower, tohle je skutečně mechanické hraní a záleží spíš na trpělivosti, místo aby člověka hnalo dál zkoušení fíčurek a multiplikace skóre

PříspěvekZaslal: 22. duben 2010, 15:14:24    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem napsal:
Chyběla mi komba a podobné věci z Icy Tower, tohle je skutečně mechanické hraní a záleží spíš na trpělivosti, místo aby člověka hnalo dál zkoušení fíčurek a multiplikace skóre

Dyť psal, že jde o casual hru Wink. Ale ano, to je důvod, proč narozdíl od Icy Tower jsem jeho hru hrál jen asi 5 minut.
if.then

PříspěvekZaslal: 22. duben 2010, 15:42:46    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně to dalo WhizZ started... a pak chybovou hlášku.
Acer Aspire One D150, Intel(R) Atom(TM) @ 1.66 GHz, 1 GB RAM, rozlišení 1024x600, grafický chipset Mobile Intel(R) Express Chipset
Mem

PříspěvekZaslal: 22. duben 2010, 16:13:01    Předmět: Odpovědět s citátem

Ladis napsal:
Dyť psal, že jde o casual hru Wink

No casual hry jsou založené právě na tom, že tam objevuješ postupně hromadu featurek a nutí tě to hrát. Tady je od začátku jasné jen to skákání, takže brzy nastupuje frustrace
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: