Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
milanvasek
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 30 Bydliště: Londyn, Roznov p.R.
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 16:08:16 Předmět: Little Big Misadventure |
|
|
koukam, ze tohle je presne cast fora pro nasi hru
takze, zatim je jenom jasne, ze to bude pohadkova point&click adventura (wintermute engine), kompletne renderovana (Softimage + 3delight), coz nam umozni pouzit dost animaci a vubec si pohrat s tou grafickou strankou...
hlavni hrdinkou by mela byt mala carodejnice. coz je asi tak to nejdulezitejsi
spousta z vas si urcite rekne, proc se do neceho poustime, kdyz nemame to hlavni, cili poradny pribeh. jednak teda mame rekneme hroubou predstavu, ale hlavni je to, ze to delame pro radost a jakozto grafik, cokoli udelam, muzu dat do showreelu, takze mi to pak pomuze v praci, takze at to dopadne jakkoli, nebude to ztrata casu
a teda az bude neco maleho na ukazku, planuju oslovit kamarada, ktery by mohl pomoci s pribehem...
tady je par testiku, dokoncenych i nedokoncenych konceptu a tak
_________________ 3d artist @ Jellyfish Pictures, London |
|
Návrat nahoru |
|
|
Quiark
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 16:14:42 Předmět: |
|
|
Grafika je určitě pěkná. Příběh podle mě není nejdůležitější, nejdůležitější je dotáhnout hru do konce a vydat ji, takže ať se to vyvede _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
|
Augi
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 16:23:12 Předmět: |
|
|
Grafika je vážně nádherná |
|
Návrat nahoru |
|
|
Yossarian
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 16:55:48 Předmět: |
|
|
Augi napsal: |
Grafika je vážně nádherná |
to jo, ale ta postavicka ma maly kozy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Augi
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 17:22:26 Předmět: |
|
|
To se mi právě líbí |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 17:28:53 Předmět: |
|
|
OT: K inspiraci názvem LBA, my jsme (v Mlatu) měli rozpracovanou T.M.A. (Trochu Malá Adventura), a nedávno natočil Juraj Herz horor [tý-em-ej] (http://www.csfd.cz/film/234764-tma/) kde zas drze vykrádá náš název _________________
Naposledy upravil Mem dne 8. červenec 2009, 17:32:05, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
milanvasek
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 17:30:42 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
OT: K inspiraci názvem LBA, my jsme (v Mlatu) měli rozpracovanou T.M.A. (Trochu Malá Adventura), a nedávno natočil Juraj Herz horor [tý-em-ej] (http://www.csfd.cz/film/234764-tma/) kde zas drze vykrádá náš název |
no, tohle by se melo prelozit asi jako Mala velka nehoda... pripadne neco podobneho... jinak jasne, na LBA jsem si predtim vzpomnel _________________ 3d artist @ Jellyfish Pictures, London |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 19:32:05 Předmět: |
|
|
Já taky, LBA 2 byla moje první koupená hra . K tématu, moc pěkný atd. atd. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hunter
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 19:45:52 Předmět: |
|
|
Já jsem ty rendery viděl už docela dávno (půl roku?) ale jsem překvapen tím, že to má být hra, myslel sem, že je to jen renderovací cvičení (dle toho že ten první render má spoustu variant dle dení doby, počasí atd.)
Mně by se to líbilo už jen v té naskicované grafice. |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 19:48:14 Předmět: |
|
|
Už jsem to viděl na VCH a tím pádem i na freehry.cz Je to pěkné |
|
Návrat nahoru |
|
|
milanvasek
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 20:44:46 Předmět: |
|
|
Hunter napsal: |
Já jsem ty rendery viděl už docela dávno (půl roku?) ale jsem překvapen tím, že to má být hra, myslel sem, že je to jen renderovací cvičení (dle toho že ten první render má spoustu variant dle dení doby, počasí atd.)
Mně by se to líbilo už jen v té naskicované grafice. |
jj, ten render byl jen cviceni. ale priblizne takhle bych si tu hru predstavoval. no, ted uz lepe... a poslouzilo to i pri rozhodovani, jestli 2d nebo 3d (proto jsem udelal i kreslenou verzi toho renderu) _________________ 3d artist @ Jellyfish Pictures, London |
|
Návrat nahoru |
|
|
DespeRadoX
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 20:45:02 Předmět: |
|
|
Ako si to dovolujes davat sem taku namakanu grafiku? Neni ti blbo? Prave si mi zobral vsetky iluzie ze moje hry maju dobru grafiku. Stalo ti to za to? Toto si chcel? Toto si skutocne chcel?
fok ...locknite mu ten topic niekto. ...a nenapadne to odmazte.... _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
|
frca
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 21:00:53 Předmět: |
|
|
Jak už jsem psal na blender fóru, líbí se mi to. Jenom by mě zajímalo, jak by vypadal první obrázek bez bloomu (určitě dobře, možná ještě líp než s ním). _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 21:28:35 Předmět: |
|
|
milanvasek napsal: |
ale priblizne takhle bych si tu hru predstavoval |
určitě bych bral kreslenou verzi, neboť vypadá více pohádkově a vhodněji stylem, render je umělý
DespeRadoX napsal: |
Ako si to dovolujes davat sem taku namakanu grafiku? |
aneb pánové kdo z vás to má |
|
Návrat nahoru |
|
|
milanvasek
|
Zaslal: 8. červenec 2009, 21:33:52 Předmět: |
|
|
franz: no, ve vysledku bude 3d verze mnohem zivejsi, protoze se tam bude spousta veci hybat, vcetne kamery obcas navic by bylo dost tezke a pracne to vsechno kvalitne nakreslit. 3d nam dovoli pouzivat modely vicekrat atd... navic ten render se ve finale vice blizit te kreslene verzi _________________ 3d artist @ Jellyfish Pictures, London |
|
Návrat nahoru |
|
|
|