Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
programator
|
Zaslal: 27. červen 2010, 12:29:49 Předmět: Pouzivanie php framework-ov |
|
|
Ahojte !
Chcem by som sa opytat na vas nazor ohladne PHP frameworkov, teda vas pohlad na vec (samozrejme uvedte ktory pouzivate, ak), popr. ako je to s frameworkami v komercnej sfere, ci firmy pouzivaju "zabehane", alebo si tvoria vlastne...
Ja som sa pred casom dostal k frameworku CodeIgniter a zda sa mi velmi jednoduchy, prehladny a lahko pouzitelny... _________________ To sa kráti, to sa ruší, rovnica sa neporuší |
|
Návrat nahoru |
|
|
uiii
|
Zaslal: 27. červen 2010, 12:44:39 Předmět: |
|
|
Já používám poslední dobou Nette framework. Jsem celkem spokojen. Když jsem s nim začínal, tak dokumentace byla v celkem bídným stavu, teď je to mnohem lepší. _________________ Twitter |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alenka
|
Zaslal: 21. červenec 2010, 16:45:19 Předmět: |
|
|
delam jak v Nette tak Zend frameworku a Zend se mi porad libi vic nejen kvuli hodne nezdokumentovanym castem Nette. Myslim ze pokud nemas problem s anglinou, rozhodne bych do toho sla. Stejne si myslim ze cela rada lidi co dela v Nette ho voli hlavne proto, ze muze cist doku cesky (byt je ta doku naprosto tragicka) |
|
Návrat nahoru |
|
|
programator
|
Zaslal: 22. červenec 2010, 09:06:43 Předmět: |
|
|
Ja momentalne pouzivam framework CodeIgniter, pretoze je jednoduchy a podla mna je dobre zdokumentovany. Zend sa mi zda dost robustny pre jednoduche aplikacie, ale nevylucujem, ze je jeden z naj... Inak nedavno som zistil, ze open-source e-shop OpenCart je postaveny na framework-u CodeIgniter... _________________ To sa kráti, to sa ruší, rovnica sa neporuší |
|
Návrat nahoru |
|
|
rattus
|
Zaslal: 31. srpen 2010, 11:18:37 Předmět: |
|
|
mrkni se taky a framework Yii ( nastupce prada ), je to rychlej, malej a pomerne prehlednej.
Pouzivam sice vic Zend, ale vsecko mi v nem prijde dost tezkopadne a ta obri adresarova struktura mi vznikla me pekne zere |
|
Návrat nahoru |
|
|
|