.[ ČeskéHry.cz ].
GDS 08 - slidy z přednášky Matouše Ježka

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Game Developers Session
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Herly

PříspěvekZaslal: 20. leden 2010, 23:08:38    Předmět: GDS 08 - slidy z přednášky Matouše Ježka Odpovědět s citátem

Nazdárek. Vzpomněl jsem si na velmi zajímavou přednášku z Game Developer Session v roce 2008 od Matouše Ježka ohledně tvoření příběhu ve hrách. Dost poučná a především člověka nasměrovala do míst, kde se o téhle problematice dá zjistit víc. Bohužel už sou to dva roky a já si z toho pamatuju nula nula prd a až teď se mi to začíná velmi hodit. Proto se ptám: nedali by se z téhle přednášky sehnat aspoň slidy? Ideálně i video(doteď nebyla zveřejněna žádná nahrávka z GDS 08 škoda:( ) ale vystačil bych si i s těmi slidy. Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Erric

PříspěvekZaslal: 21. leden 2010, 13:22:49    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj.
Napis mi svuj mail a ja ti to poslu, nekde to snad budu mit v zalohach. Jsou tam odkazy na anglicke knizky, v cestine jsou jen ty o filmove scenaristice.

Nektere poznatky na tohle tema jsem formuloval ve sve publikaci Strepy snu (www.strepysnu.cz) - je to sice pretransformovane do stolniho RPG, ale je tam shrnuto prakticky vsechno o cem jsem mluvil na prednasce, jen trochu z jineho uhlu. Taky to ma vlakno tady na foru: http://www.ceske-hry.cz/forum/viewtopic.php?t=666&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Herly

PříspěvekZaslal: 21. leden 2010, 15:20:11    Předmět: re Odpovědět s citátem

To poslední co sem čekal bylo, že mi odpoví Matouš Ježek sám osobně Very Happy každopádně děkuju bude se mi to moc hodit:) můj e-mail je Roch.Michal@gmail.com děkuju Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Game Developers Session Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: