Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Hráli jste hru Mafia II ? |
Ano |
|
58% |
[ 139 ] |
Ne |
|
41% |
[ 98 ] |
|
Celkem hlasů : 237 |
|
Autor |
Zpráva |
eX1
|
Zaslal: 16. září 2010, 19:07:16 Předmět: Mafia II - Joe's Adventures (třetí DLC!!) |
|
|
Už se konečně prokázalo, proč vývoj hry Mafia II trval tolik let. Společnost 2K nyní oficiálně potvrdila třetí v pořadí, který ale jako první DLC rozšíří Mafii 2 docela zásadně, a to i po příběhové stránce. Tentokrát budeme hrát za Joeho Barbaru, tedy nejlepšího kamaráda Vita Scallety. Nedočkáme se pokračování otevřeného konce, protože Vito je ve vězení. Vývojáři prozradili, že se zvětší rozloha města Empire Bay, přibude nové oblečení v obchodech a také nové soundtracky v rádiích. Objevit by se měli i nové vedlejší mise.
Stažitelný balíček Joe's Adventures vychází někdy během listopadu pro všechny verze hry, tedy PC, PS3 a Xbox360. Zatím nejsou zveřejnění žádné screeny ani videa.
Jaké asi bude další DLC a za koho budeme hrát ? _________________ Žiju pro grafiku a animace... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 16. září 2010, 19:38:19 Předmět: |
|
|
OT: No já za nikoho, tenhle přístup (dokupování DLC, které pak navíc mnohdy ani nefungují dohromady, nebo s datadisky) mě znechutil už u Dragon Age, které přecijen samo o sobě bylo solidní hrou. Mafie mě v demu zklamala, a nutnost dokupovat pak další DLC jen pro doplnění featur (větší rozloha města) a hrací doby, abych z toho získal hru, kterou měla být od počátku, fakt oželím a počkám až bude na Steamu v akci... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
frca
|
Zaslal: 16. září 2010, 20:19:51 Předmět: |
|
|
Chci se zeptat na to, co už Mem nakousl: Myslíte, že někdy vydají kompletní hru (Mafia 2) včetně všech DLC např. pro xbox360 na (několika?) DVD, aby se nic nemuselo stahovat? PC verze fuj, tam bývají vždycky nějaké nechutné ochrany. Když si koupím hru, tak chci mít možnost ji po dohrání prodat dál. _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
|
posila
|
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 16. září 2010, 20:32:28 Předmět: |
|
|
Základní hra se jistě časem objeví v Albertu u pokladny za < 100 kč..
# btw vždy mne tam zaujme ten simulátor kombajnu jako bestseller |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 16. září 2010, 20:34:17 Předmět: |
|
|
Jinak ještě jeden OT, dnes jsem stahoval novou verzi Catalystů (vydané 15.9.) a v Mafii II demu se totálně rozhasila grafika, vidím jen oheň v krbu, střechy aut, a řasy lidí, všechno ostatní je neviditelné a na pozadí skybox Zkoušel jsem měnit video settings, ale žádný efekt. Jo a při ukončení se mi tradičně pokazila gama _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
sonic
|
Zaslal: 16. září 2010, 20:42:04 Předmět: |
|
|
franz: Na to video jsem zrovna dneska koukal (sháněl jsem info o nové verzi) )
Jinak Mafii 2 jsem nehrál, jen jsem se podíval, když to hrál spolužák. Upřímně mě to moc nenadchlo, takže si Mafii asi nekoupím, natož pak nějaké DLC. |
|
Návrat nahoru |
|
|
perry
|
Zaslal: 16. září 2010, 21:22:13 Předmět: |
|
|
Mě by hlavně zajímalo, proč to vyházeli ze hry a strkají nám to jako DLC (za měsíc to asi neudělali => akorát to vyhodili ze hry).. jasně.. chtějí vydělat.. ale tímhle přístupem akorát naserou zákazníky _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 16. září 2010, 22:46:27 Předmět: |
|
|
Aspoň tak Ještě počkám až vyjde i "Mafia II DLC Pack vol. 2" (hádám, že se u třech DLC nezastaví) a pak si tu hru můžu zahrát v celé její kráse _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|