Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Woozie
|
Zaslal: 5. červenec 2010, 19:17:08 Předmět: Písky Egypta Webová strategie - přidej se k nám |
|
|
Zatím se jedná pouze o pracovní název, který se bude v budoucnu měnit. Projekt je klon populárních jíž hotových her jako je Travian, Divoké kmeny, Ikariam s různými zlepšováky. Hra jako samotná je již hotová, nyní se pracuje na grafickém kabátku a překladu. Proto se obracím na toto fórum s tím že jsme ochotni kohokoliv nabrat na tyto volné pozice:
Překladatel:
EN > CZ, CZ > SK
Html kodér:
CSS expert
V našem týmu jsem zatím já, Much0j a Velda.
Všem lidem co se zapojí do vývoje můžeme nabídnout v budoucnu pozici admina a možnost dohlížení nad hrou samotnou pokud se osvědčí. V pokročilém stádiu můžeme nabídnout i menší finanční odměny pokud se ve hře ujmou VIP placené výhody.
A ještě něco málo o hře samotné:
Základní prvky hry (jen tak na ochutnávku):
Můžete svoje první město umístit kdekoliv na mapě, stavět, dobívat a podporovat další města na ostrovech. Budujte silnou ekonomií a udržujte hospodářství, nastavujte daně, Krmte obyvatele, budujte vojsko nebo i Loďstvo. Trénujte vlastního hrdinu, vytvářejte aliance, buďte v kontaktu se svými přáteli pomocí integrovaného systému posílání a příjmení zpráv. A mnoho dalšího?
Index
přehled nad městem
Kontakt
woozie16@gmail.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vionsoft.Ondrash

Založen: 23. 08. 2007 Příspěvky: 261 Bydliště: Beskydy a Archamonský svět
|
Zaslal: 6. červenec 2010, 06:23:48 Předmět: |
|
|
Držím palce, vypadá to zajímavě (ikdyž trochu stejně jako zmíněné hry) !
Jenom bych se zeptal v čem to máte udělané a kde (na kterém serveru/serverech) hra poběží ?
Každopádně GL  _________________ vionsoft.ondrash http://www.archamon.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 6. červenec 2010, 09:46:13 Předmět: |
|
|
Tento post sa ma nachadzat v Ikubatore. Prislusny moderator ho tam isto presunie. _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
camelini
|
Zaslal: 25. červenec 2010, 20:31:11 Předmět: Re: Písky Egypta Webová strategie - přidej se k nám |
|
|
Woozie napsal: |
Zatím se jedná pouze o pracovní název, který se bude v budoucnu měnit. Projekt je klon populárních jíž hotových her jako je Travian, Divoké kmeny, Ikariam s různými zlepšováky. Hra jako samotná je již hotová, nyní se pracuje na grafickém kabátku a překladu. Proto se obracím na toto fórum s tím že jsme ochotni kohokoliv nabrat na tyto volné pozice:
Překladatel:
EN > CZ, CZ > SK
Html kodér:
CSS expert
V našem týmu jsem zatím já, Much0j a Velda.
Všem lidem co se zapojí do vývoje můžeme nabídnout v budoucnu pozici admina a možnost dohlížení nad hrou samotnou pokud se osvědčí. V pokročilém stádiu můžeme nabídnout i menší finanční odměny pokud se ve hře ujmou VIP placené výhody.
A ještě něco málo o hře samotné:
Základní prvky hry (jen tak na ochutnávku):
Můžete svoje první město umístit kdekoliv na mapě, stavět, dobívat a podporovat další města na ostrovech. Budujte silnou ekonomií a udržujte hospodářství, nastavujte daně, Krmte obyvatele, budujte vojsko nebo i Loďstvo. Trénujte vlastního hrdinu, vytvářejte aliance, buďte v kontaktu se svými přáteli pomocí integrovaného systému posílání a příjmení zpráv. A mnoho dalšího?
Index
přehled nad městem
Kontakt
woozie16@gmail.com |
Zdarec, docela mě to zajímá, chtěl bych se podílet na překladu z EN->CZ, pokud by to bylo jen trochu možné |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|