.[ ČeskéHry.cz ].
Koskštejn - Adventura

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rupert

PříspěvekZaslal: 25. srpen 2010, 21:04:39    Předmět: Koskštejn - Adventura Odpovědět s citátem

Zdravím,
vše začalo před několika lety tím, že sem se snažil napodobit příběh adventury polda... vše zůstalo jenom na papíře a nic z toho nebylo. Před rokem sem začal pracovat na adventuře a jako příběh sem si zvolil možná trochu nesmyslnou věc... odehrává se to v prostředí Školy a hlavním úkolem je získat tajemný poklad jednoho profesora a ten je bohužel tak trochu úchyl a hra podle toho také vypadá. Grafika je ve 2D a dělaná z počátku v malování a ze stahovaných textur a teď už jí dělám ve Photoshopu a textury si vytvářím... jinak hru prostupují gif. animace, ale ne vždy extra povedené. Jakékoliv grafické chby přiznvám. Ve hře by měl být i dabing a hudbu mi skládá pro hru kamarád. Největší a pro mě nejhorší kámen úrazu se stáva programování... Programoval (hodně velká nadsázka) jsem to v jednom programu na tvorbu adventur (Adventure Maker). Ale moc toho v kombinaci se mnou zatím nezvládne. A teď stojím na rozmezí... bud všechnu tu práci smazat nebo změnit programovací program a nebo sehnat někoho kdo by to uměl jednoduše naprogramovat a nebo zda jsem schopen se to jednoduché naprogramování se naučit sám. Takže bych potřeboval poradi jak se dál ubírat... a zda to má cenu..?
Pro představu přidávám screnshot(je to moje 3. lokace kterou jsem kdy dělal):

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dlaha

PříspěvekZaslal: 25. srpen 2010, 21:42:23    Předmět: Odpovědět s citátem

chceš to udělat jako adventuru z pohledu první nebo třetí osoby?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Rupert

PříspěvekZaslal: 25. srpen 2010, 21:46:43    Předmět: Odpovědět s citátem

Dlaha napsal:
chceš to udělat jako adventuru z pohledu první nebo třetí osoby?
Už jsem to začal dělat z pohledu 1. osoby
mival

PříspěvekZaslal: 21. říjen 2010, 15:11:22    Předmět: Hra Odpovědět s citátem

Pokud by ti stacil zacinajici programator, ktery se uci v jazyce Visual Basic napis na icq: 455248138
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Inkubátor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: