Honza
|
Zaslal: 15. listopad 2010, 12:59:58 Předmět: Další z mnoha? Webbrowser strategie - posila do týmu |
|
|
Dobrý den,
ke konci léta jsme začali s kamarádem řešit systém plánované webbrowserové online stretegie.. Jestli bude jen další z mnoha, které se nezvládnou prosadit a nebo se s tím poperem a pujde to, tak to se zatím neví, i když já jsem velice odhodlaný člověk s pořádnou vůlí ve všech směrech... Jedná se o žánr scifi, jeden svět, 4 rasy, omezená komunikace mezi sebou, různé jednotky, atd atd (více kdyžtak na mailu, viz níže).. Hra zaujme rozhodně příjemným interfacem (zatím je jen provizorní pro tvorbu hry), který hráče vtáhne do děje a také dobrou herní logikou, ale to chce ještě čas a hlavně další lidi do týmu, kteří pomohou s propracovaním současných nápadů na poněkud více atraktivní.
Projekt se plánuje rozject na počátku v CZ a EN jazyce, jelikož přeci jen angličtinou se osloví na internetu víc lidí než pouze češtinou.
Postupem času by jsme chtěli dosáhnout, aby přísun financí byl větší než provoz hostingu a tudiž by z toho mohli v pozdější fázi kápnout i nějaké peníze. Tudiž kdyby se k nám chtěl někdo přidat (Programátor starající se o zabezpečení - ASP.NET[C#], někdo se zájmem o databáze [MSSQL2008], člověk s grafickým cítěním[současně mi grafiku dělá člověk ze zahraničí a to není uplně úžasné, co se týče komunikace], člověk, který by chtěl rošiřovat stávající myšlenky v daleko propracovanější a zajímavější[aktuálně nejduležitější člověk], nebo někdo kdo si vyslověně užívá překládání ČJ do AJ, či jiného rozšířeného jazyka), tak se prosím ozvěte na email h0nz1k@seznam.cz jak pro samotný zájem se přidat či jen pro získání dalších informací.
Nashledanou |
|