Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Koho chcete ve vedeni IRC kanalu C-H? |
Augi |
|
28% |
[ 20 ] |
Eosie |
|
34% |
[ 24 ] |
Ladik-BigBoss |
|
2% |
[ 2 ] |
Lenny |
|
1% |
[ 1 ] |
pcmaster |
|
14% |
[ 10 ] |
Posila |
|
11% |
[ 8 ] |
Quiark |
|
2% |
[ 2 ] |
Rexistens |
|
1% |
[ 1 ] |
SilverMan |
|
1% |
[ 1 ] |
Weny |
|
1% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 70 |
|
Autor |
Zpráva |
Flash
|
Zaslal: 4. září 2007, 22:14:11 Předmět: Vedeni IRC kanalu |
|
|
Takze. Se spustenim noveho (spise presunem) kanalu Ceskych-Her se take zacalo resit, ze by nebylo od veci nove vedeni. A to nejen kvuli presunu na novou adresu, ale take k ruznym nepokojum s tim jak to bylo doposud.
Nechci to moc rozebirat, kazdopadne urcite to bude zajimave oziveni, kdyz tu bude neco noveho. At uz novi operatori kanalu a nebo nejaky novy system.
Takze piste sve navrhy. Respektive at sem Tutchek napise tu svou vizi a muzeme se o ni pobavit. IMHO by bylo idealni udelat nove volby opu. S tim, ze op bude nasledne udelen prvnim trem s nejvetsim poctem hlasu. I v tomhle ale muzeme debatovat, jestli tech opu neudelit vic. Treba deset Zas ale trochu soudnosti. Cilem je jednoznacne, aby kanal fungoval v poklidu a bez problemu.
Pokud budou volby, tak je nutna nejaka kandidatka. Aktualni seznam navrzeny mnou je dle lidi co jsou ted na IRC (a jejich nick mi neco rika).
Naposledy upravil Flash dne 6. září 2007, 00:59:00, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tutchek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 140 Bydliště: Praha -Pankrác
|
Zaslal: 4. září 2007, 22:15:40 Předmět: |
|
|
Me bylo vysvetleno ze jsem v podstate debil a lpim na moci, tak si to zase vyzkousejte nekdo jiny.... tzn. nekandiduju a nenavrhuju nic.... tecka. _________________ Nemarni čas u kompu, pojď si zaběhat do lesa
function god_exists() { return false; } |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 4. září 2007, 22:20:05 Předmět: |
|
|
Poviem to rovno. OPa chcem ja. Ak sa chceme hrat na seriozne volby, tak budiz. Za svoju vyhodu musim prehlasit:
- nie som psychycky labilny(*) v zmysle, ze ked ma osobne niekto nasere, kicknem alebo ho dokonca zabanujem, tak ako to robia terajsi "moderatori" - to fakt nespravim, inak s OPovanim koncim
- som tam prakticky neustale
- som tam uz kurva dlho a este budem
- predtym som hlasoval za posilu a bol som s nim spokojny. s ostatnymi nie.
- ak ma zvolite, mozno prestanem "srat" (no mna to tesi ) s OMFG blikajucami OMFG srackami OMFG
(* ine psychicke poruchy u mna su velmi rozsiahle, ale nemyslim si, ze by som nejako vycnieval nad priemer ostatnych zavislakov ) _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mrazik
|
Zaslal: 4. září 2007, 22:30:31 Předmět: |
|
|
Nekandiduju. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mrazik
|
Zaslal: 4. září 2007, 22:42:06 Předmět: |
|
|
pcmaster napsal: |
(* ine psychicke poruchy u mna su velmi rozsiahle, ale nemyslim si, ze by som nejako vycnieval nad priemer ostatnych zavislakov ) |
Ale alkoholismus se da jako jedna z mala tech chorob lecit :-* |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 4. září 2007, 22:48:31 Předmět: |
|
|
No, ja som to myslel vazne. Nijaky doktor mi este alkoholizmus nepotvrdil a ani ja este nemam podozrenie. Ale srandu si mozete robit aj dalej, mna nenaserete _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
|
Návrat nahoru |
|
|
Quiark
|
Zaslal: 4. září 2007, 22:53:04 Předmět: |
|
|
Imho by se op neměl dávat lidem, kteří mají holku / sex. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 4. září 2007, 22:54:59 Předmět: |
|
|
To je diskriminacia! Teda ak sexom myslis sex s nejakou osobou (teda medzi 2 osobami) _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
|
Návrat nahoru |
|
|
Tutchek
|
Zaslal: 4. září 2007, 22:55:37 Předmět: |
|
|
a ty snad nejaky sex provozujes? _________________ Nemarni čas u kompu, pojď si zaběhat do lesa
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 4. září 2007, 23:05:15 Předmět: |
|
|
To je velmi indiskretna otazka, ktora patri prave na nase uchylne irc a nie na forum... (split/delete) _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
|
Návrat nahoru |
|
|
Tutchek
|
Zaslal: 4. září 2007, 23:58:09 Předmět: |
|
|
Pojdte, zazpivame si
S panem bohem, jdu od vas, neublizil jsem, neublizil jsem, nikomu z vas.... zatim _________________ Nemarni čas u kompu, pojď si zaběhat do lesa
|
Návrat nahoru |
|
|
Marek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 4. září 2007, 23:58:16 Předmět: |
|
|
Uz bylo na case rozvirit stojate vody na nasem posvatnem kanale. Podle kandidatky to vypada, ze kazdej da hlas sobe a vyhraje to ten, kdo bude mit vic jak jeden. No kazdopadne jsem zvedavy, kolik lidi mi tentokrat vyjadri podporu, hlavne kdyz je konkurence tak velka. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 5. září 2007, 00:39:58 Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, ze hlasovani bude asi tady na foru, tak bude moci dat hlas dost lidi. Nejen IRC idleri. Takze to bude dost variabilni. Snad.
Kazdopadne klidne se da zvazit navrh, aby lide nehlasovali pro sebe a verit ve ferovost vsech.
BTW Tutchku ty to nejak nedavas ne? Vzdyt proti tobe nikdo nic nema ne? Nebo mi neco unika? |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 5. září 2007, 00:48:14 Předmět: |
|
|
To ze je paranoidny este neznamena, ze po nom nejdu _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
|
Návrat nahoru |
|
|
Alenka
|
Zaslal: 5. září 2007, 06:48:15 Předmět: |
|
|
nechapu o co jde a proc o toho opa tak stojite, stejne se ty prava vyuzivaji hlavne k vykopavani lidi, kteri rekli neco neprijemnyho na muj ucet (zdravim Mraziku ... jinak favority mam vybrany kdy zacne hlasovani? (kdyz uz teda musite menit opy, me soucasne slozeni naprosto vyhovovalo) ... pro Eosieho bych hlasovala az v dobe, kdy prestane zit v dobe, kdy normalni smrtelnici spi ;-D |
|
Návrat nahoru |
|
|
|