Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
franz
|
Zaslal: 18. prosinec 2010, 21:12:46 Předmět: Má tu někdo PayPal účet v USA? |
|
|
Zdravím,
chci si koupit Ultimate Unwrap 3D, ale vypadá to, že se z Evropy koupit nedá.
Popis problému:
- Odkaz "Buy Now" nefunguje
- Stažení demoverze nefunguje
- Pokud použiju anonymizer ( http://hidemyass.com/ ), funguje vše
- Přes anonymizer jsem to objednal a zaplatil PayPalem, ale ten člověk mi platbu poslal zpět bez vyjádření a na emaily nereaguje.
- Poslední build té aplikace je z 10.12.2010, takže se nejedná o mrtvý projekt.
- Dedukuji tedy, že asi nechce přijímat platby ze zahraničí nebo nemá rád Evropany
- Má-li někdo PayPal účet v USA, poslal bych mu peníze, on by to za mě zaplatil a poslal mi tu aplikaci... Našel by se někdo ochotný? |
|
Návrat nahoru |
|
|
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 22. prosinec 2010, 00:30:11 Předmět: |
|
|
Ja este stale ficim na europskych kreditkach (a do US kreditiek sa velmi nehrniem), takze ti v tomto nepomozem.
Ciste teoreticky by to slo mozno objednat ak tam das US adresu, nie kazdy portal si checkuje par adresa/validna kreditka. |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 22. prosinec 2010, 08:49:03 Předmět: |
|
|
Sakra, ty jsi byl můj jediný tajný favorit v této kauze Adresu si to nasaje přímo z PayPalu, tu nikam ručně nezadávám.
A co nějaký tvůj místní kolega v práci, nepomohl by? Říkal jsi, že vztahy na pracovišti tam jsou lepší než v SK Peníze bych poslal první já, tedy žádné riziko pro něj. Zaklikání a přeposlání by nezabralo víc než 10 minut.
Jinak už mám od nich potvrzeno, že se specializují na "jiný trh". Moje domněnka byla tedy správná. Na můj dotaz, zda by mi to neposlali zdarma, už nikdo neodpověděl
A taky jsem našel podobný thread od chudáka z Filipín, nákup vyřešil přes přítele v US
http://forum.unity3d.com/threads/59721-Ultimate-Unwrap-3D-Purchasing-woes... |
|
Návrat nahoru |
|
|
nou
|
Zaslal: 22. prosinec 2010, 10:15:41 Předmět: |
|
|
ako lol dnes v dobe internetu sa takto separovat a pripravovat o zakaznikov. _________________ Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 22. prosinec 2010, 13:25:12 Předmět: |
|
|
nou napsal: |
ako lol dnes v dobe internetu sa takto separovat a pripravovat o zakaznikov. |
pravni duvodu? Neznam ten software a uz vubec ne duvodu u tohodle konkretniho pripadu, ale je milion jedna produktu, ktere se prodavaji jen na specifickem trhu, protoze srat se se vsema pravnima formalitama, aby se to mohlo prodavat i na danem konkretnim trhu/zemi, se vzhledem k bidnemu potencialu toho trhu proste nevyplati (duvody muzou byt patenty, license, zakony dane zeme, proste je toho mrte hafo).
Samozrejme v dobe internetu to plno lidi/firem neresi, ale najdou se jeste vyjimky, kteri legalnost prodeje dodrzuji. Jeste ze tak! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|