Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gindar
|
Zaslal: 21. duben 2011, 22:37:10 Předmět: BATL - lan minihra |
|
|
Ahoj.
Batl je jednoduchá multiplayer hra určená pro krátké a rychlé hraní. Hra vznikla jako odpočinkový výtvor jednoho únorového večera roku 2011, úkolem hráčů je vytvářet jednotky, bránit svoji základnu a především zničit základny ostatních hráčů. Zatím neexistuje rozumná hra pro jednoho hráče. Editor map je přiložen. Hra je napsána v pythonu s použitím knihovny PyGame, obsahuje velké množství chyb a je možné, že je časem opravím
Spojení Win7 + WXP trochu zlobilo. Stačí zkusit založit server na W7 a mělo by to jet.
Co je potřeba:
- Pod windows je vše potřebné již v balíčku. Asi je třeba i vypnout firewall (nebo si pohrát s config.ini = změnit port)
- Linux: Pygame 1.8+ (SDL1.2); Python 2.5.4+
Co chybí:
- Rozumnější chybová hlášení
- Vyvážení jednotek
- Ability
- Alespoň symbolický singleplayer
Obrázky:
Web&Stažení:
http://batl.zamraky.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 26. duben 2011, 16:18:45 Předmět: |
|
|
Celkom pekne Ale tak mam "par" vyhrad:
- Ovladanie je fakt priserne, neunosne
- Bez pathfindingu je to fakt zle
- Nie je celkom jasna odozva na akcie hraca (nebolo mi jasne, ci som nieco stlacil a tak)
Ale inak fajn, skusili sme to po LANke s W7+W7 a slo to, akurat to spadlo a tipujeme, ze v momente, ked sme znicili jednu zakladnu. _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gindar
|
Zaslal: 28. duben 2011, 10:43:51 Předmět: |
|
|
pcmaster napsal: |
Celkom pekne Ale tak mam "par" vyhrad:
- Ovladanie je fakt priserne, neunosne
- Bez pathfindingu je to fakt zle
- Nie je celkom jasna odozva na akcie hraca (nebolo mi jasne, ci som nieco stlacil a tak)
Ale inak fajn, skusili sme to po LANke s W7+W7 a slo to, akurat to spadlo a tipujeme, ze v momente, ked sme znicili jednu zakladnu. |
Díky za testování.
- Ovládání je bolestivá věc, jelikož jsem to testoval s kolegou co je odkojen redalerty a ten prskal při "klasickém ovládání", možná to zkusím ještě překopat (pokud teda píšeš o ovládání myší).
- jsem si toho vědom, když bude čas ...
- mousedown na tlačítka by pomohl?
- mohl bych tě poprosit o soubor trace.log ? (na mail: gindar[zavináč]zamraky.cz) |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 28. duben 2011, 12:11:22 Předmět: |
|
|
Co sa tyka toho logu, tak asi postaci posledny vstup v trace.log:
kód: |
Traceback (most recent call last):
File "C:\batl-1.2-win\game.py", line 551, in do_update
glo.running = False
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'running'
|
Tiez by to chcelo nejako ovela viac zvyraznit vybrane jednotky a aj ked nemas path-finding, pokus sa ich rozptylit aspon trochu, nech nestoja na sebe. OnMouseDown mozno pomoze, neviem, to nebude tak podstatne _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|