Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dany
|
Zaslal: 15. únor 2011, 00:00:19 Předmět: SG Beginning |
|
|
Ahoj,chtěl bych vám prezentovat svou první "komplexnější" hru na které dělám-SG Beginning-jedná se o 2,5D click-point adventuru vytvořenou ve WME enginu.Příběh je inspirovaný filmem Hvězdná Brána (tzn.veškerý děj se odehrává ještě před samotným seriálem).
Děj vás tak nejprve zavede do Gízy kolem roku 1928, pak do současného komplexu SGC Cheyenne Mountain a nakonec na Ebydos.Ve hře jsouplánovány celkem 3 hratelné postavy, kolem 10-15 nehratelných postav a zatím je hotovo přes 25 renderovaných scén (o rozlíšení 1024x768), a pár renderovaných cut sekvencí.
Na hře děláme celkem dva-já se starám o veškerou grafiku a programování, a kolega píše veškěré texty a questy.Co mi ale opravdu zatím chybí jsou zvuky-pokud by se našel šikovný zvukař kterému se projekt líbí ať se mi ozve.
obrázky:
Co se týká postupu vývoje tak modely hry jsou již z 90% hotové,co zaostává je programová stránka hry která je hotova z 30%.
Na závěr,kdo má zájem si zkusit hru tak jsem pro něj vytvořil tech demo (alpha verzi) odehrávající se v Gíze na samotném začátku hry,demo prezentuje grafiku hry a použitou herní logiku-na hře se ale stále dělá tzn.že se ještě NEJEDNÁ o finální podobu a je možné, že se některé prvky hry budou měnit!DEMO ke stažení zde:
http://www.ulozto.cz/7868799/sg-beginning-rar |
|
Návrat nahoru |
|
|
bildo
|
Zaslal: 17. únor 2011, 20:52:59 Předmět: |
|
|
Zatim jsem nahral, adventury mi moc nerikaji, ale obrazky vypadaji celkem OK. ( podle me ). Ale kdyz bude cas, vyskousim. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|