Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sketchrain

|
Zaslal: 29. leden 2011, 16:35:18 Předmět: Grafik hledá programátora :) |
|
|
Stručně na úvod
Zdravím všechny případné zájemce, již delší dobu si pohrávám s myšlenkou, že bych se rád pustil do tvorby her. Já osobně se věnuji především 2d grafice. Jsem schopný zrealizovat jak grafiku/animace ale i celkový design hry (ale ani zde se nebráním zajimávým nápadům a postřehům...).
Popis projektu
Aktulní projekt na kterém prauji není sice nic epického, ale věřím že může zaujmout . Co se hratelnosti týče jde o mix "2d plošinovky" a "Beat 'em up" akce. Hra je do fantasy prostředí. Technologicky by pak měla být hra zpracována jako browserová hra, tedy v AS3 (actin script 3). Hledám tedy schopného programátora v AS3!. Zájemcům nabízím podíl na zisku s případného prodeje licencí herním portálům nebo in-game reklamy.
Ukázky mé práce/charaktery pro hru
Pro hru jsme již vytvořil několik charakterů, které si zde můžete prohlédnout a zárověň si udělat obrázek o grafickém stylu hry...
Budu rád když se případní zájemci ozvou na mail nebo ICQ. Rád pak doplním další nfo o projektu. A pokud se dohodneme bude mi ctí vás uvítat jako nového člena týmu FICTIVEBLOCK GAMES
Můžete psát jak na mail uvedený v profilu nebo na fictiveblock@gmail.com _________________ "Všechny naše sny se mohou splnit - máme-li odvahu se jim věnovat."
Walt Disney |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|