Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mem

|
Zaslal: 29. leden 2011, 17:32:14 Předmět: |
|
|
if.then napsal: |
...a také mám dojem, že někdy z CRT (a lednic) slyším slabý zvuk. |
Ale to bohužel z některých LCD taky (typicky ty obvody, co napájejí posdvětlovací trubice, a tak změna jasu pomůže ten zvuk aspoň omezit) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 29. leden 2011, 18:47:44 Předmět: |
|
|
Nedělají to pískání u LCD kondenzátory před vytečením? _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nou

|
Zaslal: 29. leden 2011, 20:11:55 Předmět: |
|
|
frca napsal: |
Nedělají to pískání u LCD kondenzátory před vytečením? |
skor to robia cievky. _________________ Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 30. leden 2011, 09:48:22 Předmět: |
|
|
frca napsal: |
Nedělají to pískání u LCD kondenzátory před vytečením? |
Dělají to fungl nové monitory, občas je to zmíněné i v recenzích (např. na CDR/DIIT, kde aspoň taky měřili, jako moc podsvícení bliká, když se sníží jas), a stěžují si na to uživatelé: http://www.1u.cz/2009/07/27/piskani-a-bzuceni-lcd-monitoru/ _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 30. leden 2011, 11:36:08 Předmět: |
|
|
Vaše OT je otravné, nudné a nepřínosné.
Pískání monitorů si jděte řešit na fórum o HW, jsou jich českém internetu tři pr*ele. _________________ Sharing is caring. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 30. leden 2011, 13:11:35 Předmět: |
|
|
Hunter: O vlastnostech CRT se tu rozepsal i autor vlákna, takže jaké OT? Navíc tohle fórum už je tak polomrtvé, že jít řešit cokoliv jinam by jej už definitivně zabilo, i kdyby to nakrásně byl OT a tak dramatického měřítka, jako tu líčíš Takže odhoď svůj egoismus stranou a začni myslet trochu s nadhledem. Tvou úpravu obrázku už máš pochválenou, takže nech vykecat i nás ostatní, tohle je totiž fórum, víš? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
Zaslal: 30. leden 2011, 13:48:46 Předmět: |
|
|
Tiez som vas uz chcel na to upozornit, ale povedal som si, ze nebudem tento OT podporovat tym, ze napisem dalsi prispevok nesuvisiaci s temou. Ale musim Huntera podporit. Pokial viem, autor threadu sa rozpisal len o zobrazovacich vlastnostiach CRT. Piskanie, nocne pomocovanie ci ine vase problemy nesuvisiace s temou nikoho nezaujimaju, takze pokial nemate co napisat k teme, tak nepiste radsej nic. _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 30. leden 2011, 14:20:50 Předmět: |
|
|
ondy1985 napsal: |
Pokial viem, autor threadu sa rozpisal len o zobrazovacich vlastnostiach CRT. |
Ked uz silou mocou musis podporovat tento smutny OT, tak asi aspon poriadne precitaj vlakno, do ktoreho reagujes. Autor pisal okrem ineho o "blikani", a to nie je zobrazovacia vlastnost, ale technicky problem CRT podobne ako to piskanie, na ktore potom reagovali ostatni. A okrem toho - ked sa objavi vo fore off-topic (ktory je ocividne pro vela ludi zaujimavych), moderator to moze dodatocne rozhodit do noveho vlakna. Nie je potreba tu ostatnych takymto "priatelskym" sposobom poucovat, toboz ked na to niekto postrada kredit (a asi ma kramy, co nie je iba moj dojem, ako mi potvrdil kratky prieskum ). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
Zaslal: 30. leden 2011, 15:06:04 Předmět: |
|
|
To nemeni nic na fakte, ze to s temou nijak nesuvisi. Mem, nieco taketo by som cakal od inych ludi, a nie od teba, dost ma to sklamalo, bral som ta tu na fore ako urcitu autoritu... holt asi nemam dobry odhad na ludi. _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 30. leden 2011, 15:09:24 Předmět: |
|
|
Meme, byl by z tebe dobrej právník. Takovej ten, co dobře kecá. Děláš to teď často. Nedávno tě (a někoho dalšího) poslal PCMaster do <|> a taky měl tak trochu pravdu. Nejde ani tak o nějaký pískání monitoru a jestli děláš či neděláš OT, ale kdokoliv ti něco řekne (a často oprávněně), je poslán takovým tim debilním způsobem do řiti. Stačilo by napsat jen: "JJ, možná máš recht, dám s tim pokoj ;-)". _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 30. leden 2011, 15:13:27 Předmět: |
|
|
Máš pravdu. Ale horší mi přijde, že tolik zkušených lidí se někdy v diskuzích tváří, jako by byli na internetu první den. To je takový problém pochopení ironie až trollingu? Dovolit si odpovědět protiargumentem je takový zločin, za který je potřeba pranýřovat? (Pokud je ten protiargument tak lichý, o to snažší je snad jej vyvrátit a umět si stát za svým názorem... místo toho dostávám PM od Huntera, kde píše něco o mých hovnech, to opět potvrzuje určitý kredit )
ondy1985: Mě zajímají argumenty, řeči o autoritách nebo morálce ("zamysli se nad sebou") jsou možná zábavné, ale v tomhle prostředí (opět - internetová diskuze) víc nez bezpředmětné
ondy1985 napsal: |
bral som ta tu na fore ako urcitu autoritu |
A nepomylil si si ma s niekym? Ved moja zaluba v diskutovaniu ad absurdum prechadzajuca az do isteho trollingu je dlhodoba a moj postoj je v tom konzistentny
P.S.: edit2 oprava, semo ty tvoje hranaté závorky při editaci rozbíjejí quote 
Naposledy upravil Mem dne 30. leden 2011, 15:21:54, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 30. leden 2011, 15:15:27 Předmět: |
|
|
Mem: Iroinii znám, nemám ji moc rád a ani na internetu mě nebaví. Trolling neznám. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 30. leden 2011, 15:41:51 Předmět: |
|
|
Meme, chtěl jsem tě diskrétně po PM upozornit, že se chováš jako debil.
Myslel jsem, že jsi chytrý a stačí ti napovědět.
Zmýlil jsem se.
A nejvíc smutno je mi ze sebe, že jsem se nechal takovým trotlem* vůbec vyprovokovat.
* to že jsi "troll" si myslíš jen ty, ostatní si myslí, že jsi obyčejný "trotl". _________________ Sharing is caring.
Naposledy upravil Hunter dne 30. leden 2011, 15:45:53, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 30. leden 2011, 15:44:18 Předmět: |
|
|
No tak to oddělte do popelnice a je to... _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 30. leden 2011, 15:52:11 Předmět: |
|
|
Hunter napsal: |
Vaše OT je otravné, nudné a nepřínosné.
Pískání monitorů si jděte řešit na fórum o HW, jsou jich českém internetu tři pr*ele. |
Tímto jsi "přiživil" OT o další 2 strany minimálně a snažil ses to zamaskovat tím, že ses dal na stranu anti-OT skupiny. Well played.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|