Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Frooxius

|
Zaslal: 27. duben 2011, 00:59:10 Předmět: Krátký film: Škola počítačovou hrou |
|
|
Přemýšleli jste někdy, jak by to vypadalo, kdyby se klasické počítačové hry přenesly do reality? Já to natočil
Zhruba před dvěma až třemi měsíci, se konal maturitní ples, kde probíhala prezentace maturitních ročníků, včetně naší třídy. Ujal jsem se tvorby třídního videa a rozhodl jsem se jej pojmout formou krátkého filmečku. Postaral jsem se tedy o nápady, scénáře, kameru, režii, speciální efekty a následnou postprodukci, spolužáci pak podali (mnohdy překvapivě skvělé) herecké výkony, popřípadě různě vypomohli. Výsledkem je tento krátký filmeček, s hudbou od Machinae Supremacy (kapela o tom ví, ty skladby nabízejí na svých stránkách zadarmo ke stažení, jsou opravdu skvělí ).
http://www.youtube.com/watch?v=hAAIPezSwVg
Naposledy upravil Frooxius dne 19. květen 2011, 21:08:56, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 27. duben 2011, 09:59:51 Předmět: |
|
|
Hej...
To je pěkný.
Jak dlouho to trvalo dát dohromady? _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel

|
Zaslal: 27. duben 2011, 10:51:32 Předmět: |
|
|
To je fakt boží!
sry za one-liner, ale nemohl jsem si pomoct a delší komentář mě nenapadá, fakt nápadité! _________________ Jan Jirkovský
https://cz.linkedin.com/in/janjirkovsky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
eX1

|
Zaslal: 27. duben 2011, 14:08:26 Předmět: |
|
|
Hodně dobrý libí se mi tam některé efekty, asi ti to muselo dost dlouho trvat udělat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vozka

|
Zaslal: 27. duben 2011, 14:31:45 Předmět: |
|
|
To je super, některý části (Donkey Math/Math Kong a Atomix třeba) mě fakt rozesmály a celý je to povětšinou fakt dobře udělaný ) (i když třeba kinect i další část se sonicem mi přišly slabší) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Poky

Založen: 29. 06. 2009 Příspěvky: 184 Bydliště: Písek / Plzeň
|
Zaslal: 27. duben 2011, 15:09:36 Předmět: |
|
|
Jakožto elektrotechnika mě potěšil Wolf3D s bombami z kondíků
Vážně super
EDIT: To byl Doom?? sem myslel Wolf3D
Naposledy upravil Poky dne 28. duben 2011, 09:49:05, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frooxius

|
Zaslal: 27. duben 2011, 19:50:25 Předmět: |
|
|
Díky
Natáčelo se to asi tři týdny (o přestávkách, volné hodině a hodinách tělocviku (tělocvikář nám to dovolil, dost to časově pomohlo), zpracovával jsem to pak asi 5-6 dnů, ale skoro nonstop (oběd pak stylem v levé ruce příbor, v pravé myš a střih )
Jo, s tím slabším Kinectem souhlasím, ten nápad se nakonec moc nevyvedl (není to tak legrační/zajímavé, jak jsem čekal), ta další scéna se Sonicem je bohužel narychlo splácaná, protože dotyčný celou dobu chyběl, takže se to, co původně bylo v plánu, nenatočilo a rychle jsem tam dal aspoň něco s fotkou, on závodně plave, tak jsem ho dal pod vodu, plánovaná scéna taky zahrnovala vodu.
Ony některé scény spolužáky trochu vystihují, například Martin Kulišťák u toho Atomixu pořád něco jí David Krolák z DOOMu s kondenzátorem se zase hodně zajímá právě o elektroniku, tak jsem mu dal tuhle scénu, původně jsem ten nápad (baterie + přepólovaný elektrolytický kondenzátor => absurdně enormně ničivý výbuch) chtěl využít v nějaké praštěné hře, ale nakonec jsem jej zužitkoval u toho filmečku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 28. duben 2011, 12:15:40 Předmět: |
|
|
Dobré to je, umím si představit, kolik to muselo vzít času  |
|
Návrat nahoru |