.[ ČeskéHry.cz ].
Krátký film: Škola počítačovou hrou

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frooxius

PříspěvekZaslal: 27. duben 2011, 00:59:10    Předmět: Krátký film: Škola počítačovou hrou Odpovědět s citátem

Přemýšleli jste někdy, jak by to vypadalo, kdyby se klasické počítačové hry přenesly do reality? Já to natočil Very Happy

Zhruba před dvěma až třemi měsíci, se konal maturitní ples, kde probíhala prezentace maturitních ročníků, včetně naší třídy. Ujal jsem se tvorby třídního videa a rozhodl jsem se jej pojmout formou krátkého filmečku. Postaral jsem se tedy o nápady, scénáře, kameru, režii, speciální efekty a následnou postprodukci, spolužáci pak podali (mnohdy překvapivě skvělé) herecké výkony, popřípadě různě vypomohli. Výsledkem je tento krátký filmeček, s hudbou od Machinae Supremacy (kapela o tom ví, ty skladby nabízejí na svých stránkách zadarmo ke stažení, jsou opravdu skvělí Smile ).

http://www.youtube.com/watch?v=hAAIPezSwVg

Naposledy upravil Frooxius dne 19. květen 2011, 21:08:56, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
VODA

PříspěvekZaslal: 27. duben 2011, 09:59:51    Předmět: Odpovědět s citátem

Hej...
To je pěkný.
Jak dlouho to trvalo dát dohromady?
Sysel

PříspěvekZaslal: 27. duben 2011, 10:51:32    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fakt boží!

sry za one-liner, ale nemohl jsem si pomoct a delší komentář mě nenapadá, fakt nápadité!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
eX1

PříspěvekZaslal: 27. duben 2011, 14:08:26    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně dobrý libí se mi tam některé efekty, asi ti to muselo dost dlouho trvat udělat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vozka

PříspěvekZaslal: 27. duben 2011, 14:31:45    Předmět: Odpovědět s citátem

To je super, některý části (Donkey Math/Math Kong a Atomix třeba) mě fakt rozesmály a celý je to povětšinou fakt dobře udělaný Smile) (i když třeba kinect i další část se sonicem mi přišly slabší)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poky

PříspěvekZaslal: 27. duben 2011, 15:09:36    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakožto elektrotechnika mě potěšil Wolf3D s bombami z kondíků Laughing
Vážně super Very Happy

EDIT: To byl Doom?? sem myslel Wolf3D

Naposledy upravil Poky dne 28. duben 2011, 09:49:05, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frooxius

PříspěvekZaslal: 27. duben 2011, 19:50:25    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Smile
Natáčelo se to asi tři týdny (o přestávkách, volné hodině a hodinách tělocviku (tělocvikář nám to dovolil, dost to časově pomohlo), zpracovával jsem to pak asi 5-6 dnů, ale skoro nonstop (oběd pak stylem v levé ruce příbor, v pravé myš a střih Laughing )

Jo, s tím slabším Kinectem souhlasím, ten nápad se nakonec moc nevyvedl (není to tak legrační/zajímavé, jak jsem čekal), ta další scéna se Sonicem je bohužel narychlo splácaná, protože dotyčný celou dobu chyběl, takže se to, co původně bylo v plánu, nenatočilo a rychle jsem tam dal aspoň něco s fotkou, on závodně plave, tak jsem ho dal pod vodu, plánovaná scéna taky zahrnovala vodu.

Ony některé scény spolužáky trochu vystihují, například Martin Kulišťák u toho Atomixu pořád něco jí Very Happy David Krolák z DOOMu s kondenzátorem se zase hodně zajímá právě o elektroniku, tak jsem mu dal tuhle scénu, původně jsem ten nápad (baterie + přepólovaný elektrolytický kondenzátor => absurdně enormně ničivý výbuch) chtěl využít v nějaké praštěné hře, ale nakonec jsem jej zužitkoval u toho filmečku Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Mem

PříspěvekZaslal: 28. duben 2011, 12:15:40    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobré to je, umím si představit, kolik to muselo vzít času Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: