Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kamtar
|
Zaslal: 24. duben 2011, 14:54:23 Předmět: 2D game engine |
|
|
Zdravím,
Rozhodl jsem se pustit to takového menšího 2D RPG. Jenomže jsem od přírody líný člověk a chtěl bych se spíše soustředit na herní aspekty než na programování. (ano já vím někdy se to konečně naučit musím aspoň s SDL ale teď ne )Tedy hledám nějaký kvalitní 2D engine se vším všudy (částicový systém,detekce kolizí "pixel per pixel",atd..)
Za dávných časů jsem si hrávával s Ogre ale co jsem se tak letmo díval tak to není ideální věc pro čistě 2D hry.Občas moje mysl zabrousila i ke gamemakeru ale hned jsem si za to vynadal že chci dělat hru a ne benchmarku.
Projel jsem pár C++ opensource enginů ale na nic uspokojivého jsem zatím nenarazil a proto bych se chtěl zeptat jestli někdo něco nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
quas4
|
Zaslal: 24. duben 2011, 16:29:12 Předmět: |
|
|
zkousel jsi zadat do google "2d engine"? V cem napriklad nesplnuje tve pozadavky love2d, flixel, cocos2d, pygame, a dalsi? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|