Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 18. září 2007, 03:08:38 Předmět: E-sporty |
|
|
Otazka k topicu, rozhorme diskuzi, prosim..
Jaky mate vztah k e-sportum ? Hrali jste nekdy v nejake "lize" nejakou hru,byli jste nekdy v klanu...?
Pro vysokoskolaky z Brna - hrali byste nekdy nejakou "ligu", kdyby vam nekdo zajistil protivniky, skvelou organizaci a hmotne vyhry? Popr. hrajete nyni ? (hry : CS, dota, CoD atp. ...)
Pro ty, kteri kdy hrali neco na podobne urovni - hodte sem, prosim, osobni zkusenosti a pocity, klady a zapory vasich zkusenosti..
Prekousnete jednou fakt, ze to postuju ja a napiste neco
Je sance, ze by se rozbehl projekt na hracskou ceorepublikovou ligu, tak snad i lide, co nikdy neprispeli radkou, prispeji nyni.
Prosim. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alenka
|
Zaslal: 18. září 2007, 05:04:27 Předmět: |
|
|
)
Jo, přes pár roky jsem se snažila hrát alespoň trochu na úrovni CoD 1, později CoD 2. I když jsem většinu času hrála zcela pro zábavu, při vypuštění CoD 2 jsem se snažila to brát trochu "vážněji" ale dlouho mi to nevydrželo. Když mi totiž "tréninky" začaly poprvé kolidovat s jinými mimo PC aktivitami, volila jsem raději jít ven než hrát a to samozřejmě ostatní v týmu nechápali.
Jinak vždycky jsem zastávala názor, že to hraní je hlavně o lidech. 90 procent těch, se kterýma jsem hrávala jsem znala osobně a chodila s nima případně do hospy . Ostatně ještě stále je potkávám na nějakých akcích, i když už teda jako více-méně nehrající laik (ok ok, hraju 15 minut v tydnu, coz je jak nic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 18. září 2007, 07:08:38 Předmět: |
|
|
Presunuto (do projektu toto tema nepatri).
Ale abych taky prispel odpovedi, tak ne - ani nesoutezim, ani jsem se nikdy nepokousel (a asi ani nikdy nebudu). Jedna hra me obvykle prestane bavit dost brzy na to, abych se ji chtel venovat pravidelne. _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 18. září 2007, 08:57:10 Předmět: |
|
|
Stal jsem u zrodu ceskyho progaminu!!! hehehe
No tak trochu vazne. Jo hral jsem UT nekdy v tech letech 99, 2000, 2001. To byla doba kdy vznikal server GameZone. PG Challenge cekal prvni rocnik. O samotny organizaci ProGamers jeste zdaleka nikdo netusil.
Nas klan byl bez prehaneni proste nejlepsi v CR. Turnaje, ktery se tehdy delaly, mely obvykle dost chaotickou formu. Pridte v tu a tu dobu na ten a ten server a kdo bude mit nejvic fragu, tak vyhral. Nejake tymove turnaje s pavouky a tak, ci nedej boze ligy, to byla hudba budoucnosti. V cizine to samozrejme uz existovalo. Snazili sme se neco uhrat na ClanBase, ale zadna velka slava.
Ted uz do progamingu nejak nevidim. Ziju v predstave, ze to hraji totalni vypatlani dementi, kteri si o sobe mysli, ze jsou ti nejvetsi bouchaci na svete, protoze "umi dat headku, z kterekoli pozice". Mozna se pletu.
BTW E-sports bych nazval i WoW. A takova liga ve WoWku vyclenena uplne mimo ranking system Aren, poradana na vlastni pest. Hmm, to by mohlo byt zajimave.
BTW2 Nekdy pred tydnem ci tak, sundali Black Divisio Illidiana. Tudiz v CR existuje 25 lidi, kteri muzou rict, ze dohrali konecne datadisk k WoW. No neni to skvely, pul roku po vydani  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gixian
|
Zaslal: 18. září 2007, 09:11:30 Předmět: |
|
|
Osobne jsem byl asi ctvrt roku clenem jednoho BW klanu na battlenetu, hrani me celkem bavilo, ale ty keci co tam dorost mel... Jako clanleader byl celkem v poho, bylo mu totiz uz neuveritelnych 15, ale kdyz nejlepsi hrac klanu byl 11tiletej smrad, kteryho by mohli psychologove davat jako vzor deformace ditete umelou internetovou identitou, tak potkat ho nekde a poslouchat ty jeho keci, to bylo nad moji trpelivost...  _________________ Server shořel, já ne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 18. září 2007, 16:05:58 Předmět: |
|
|
Ja minuly rok hral "MasterLigu" v SC/Broodwaru (organizovano na broodwar.info) byla to fakt super vec. Jediny problem je, ze ten 12 letej kluk, se kterym jsem trenoval a rozebirali jsme to po skypu, uz ted je nejmene o tri tridy lepsi nez ja a uz se s nim fakt neda hrat. Krom toho jsem ted dost z formy.
Uzavrel bych to, ze starcraft je neprekonatolnej a rad si ho zase zahraju, jen bych potreboval soupere, kterej by byl stejne jako ja vecnej n00b  _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 18. září 2007, 16:48:46 Předmět: |
|
|
Hmm tak já sem nikdy v žádnym klanu nehrál, občas sem dostal drtku na gz v COD2 páč rychlost mojí ruky je děsěěěěěěěěěěěpooooooommmaaaaaaaallllááááááááá takže jediná hra kterou bych chtěl skusit v nějaký lize a o čem vážně uvažuju je FIFA ale zatim sem neměl možnost se měčit s žádnym pořádnym soupeřem PC dostává drtky na nejtěžší obtížnost i se zapnutym trainerem na vylepšení AI.
PS: K těm starcraftum: je to super hra ale nějak moc mi nejde muj spolubydla je do toho totálně zažranej a nedávno sme se vsadili že mě nedostane za pomoci teranskejch stavitelů a obranejch věží proti letadlum......no s celou armádou co sem měl sem byl rád za remízu, nevíte kde by mohla být chyba?  _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goophy
Založen: 29. 07. 2007 Příspěvky: 28 Bydliště: Liberec/Praha - Jižní Město, Otava (111)
|
Zaslal: 20. září 2007, 10:04:07 Předmět: |
|
|
Něco přes rok jsme měli aktivní Q2 klan, se kterým jsme sehráli několik clanwarů. Žádný zázrak se nekonal, dostali jsme vždycky přes hubu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 20. září 2007, 11:54:43 Předmět: |
|
|
No my teď na špičkové úrovni drtili na PcMasterově serveru CS 1.6. Občas se nás sešlo třeba i 5 a tak, no  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suny
|
Zaslal: 20. září 2007, 19:29:22 Předmět: |
|
|
CS 1.6 a dřívější jsem hrával pořád, herna, net doma a atd... ale stejně nejvíc mě bavil starcraft. to je hra nad hry:)
jinak fifu.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 20. září 2007, 22:59:10 Předmět: |
|
|
Nechcelo sa mi citat diskusiu, tak odpoviem na povodnu otazku:
Hral som ligu v CS1.5/1.6, asi 5 sezon (doma aj na Strahove), ale nikdy nie s oslnivym vysledkom
2x som hral na Strahove aj SC:BW ligu (2v2 a 1v1, vzdy asi 20 ludi/teamov), ale vzdy som pol posledny... Na SC jednoducho nemam, ale zahram si to aj tak rad...
Casto hravame aj AoE2, ale to len z recesie  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 20. září 2007, 23:08:29 Předmět: |
|
|
A snaha o celorepublikovu ligu... hehe Si pamatam, tak pred 2 rokmi bola snaha aspon o kolejnu ligu. Vsetci sa tvarili, ze je to uz jasne, budu hrat vsetky prazske univerzity, aj brnenske, bratislavske, kosicke... A hovno z toho. Nieco take sa proste neda len tak zorganizovat.
Nutnou podmienkou je startovne!!! Inac sa na to kazdy vyjebe a mozete kontumovat polovicu zapasov... Nech je to turnaj v comkolvek.
Je to o ludoch a ti su vseobecne nespolahlivi... _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 21. září 2007, 19:10:06 Předmět: |
|
|
Mno prave, kolejni ligou to zacina
Ted se o kolejni VUT ligu zacinaji starat ti spravni lide, ted teprve zacina sranda... hehehe  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 21. září 2007, 21:57:37 Předmět: |
|
|
Mam otazku primo na telo. Co kurva z toho? Vim, ze pokladat takovou otazku zrovna na CH je trochu smesny, kazdopadne neverim, ze se chystas do rizeni nejake kolejni ligy je tak z dobre vule pro podporu lidstva. Jaky je tedy ten komercni zamer? Ja ho tam nejak nevidim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 21. září 2007, 22:23:35 Předmět: |
|
|
Nech sa toho chytia akokolvek schopni ludia, aj tak z toho bude imho hovno Hraci na to budu jebat  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
|
Návrat nahoru |
|
 |
|