Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dogtown

|
Zaslal: 24. červen 2011, 20:35:53 Předmět: Klášter na kraji lesa |
|
|
Tak po dvou letech vývoje spatřila světlo světa adventura Klášter na kraji lesa.
Klášter na kraji lesa je klasická 2D Point&Click adventura z pohledu třetí osoby. Vypráví o mladíkovi jménem Jeník, který pokaždé svoji výplatu propíjí v hospůdce v jeho rodné vesnici Hnojníku. Jeden večer se mu zjeví anděl, který mu prozradí, že svůj život by mohl změnit ve vesničce jménem Růženec. Ráno se vzbudí na nádraží a jeho cesta za očištěním může začít. Na této cestě potká spoustu postav, které mu nejdříve pomůžou se stát mnichem kláštera na kraji lesa, ale nakonec příběh nabere nečekané obrátky, které ho zavedou úplně jinam. Však sami uvidíte. Hra je naprogramovaná ve Wintermute enginu )a dabing zajistila skupina Perla Group
Stahovat můžete zde http://www.knkl.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jackm
|
Zaslal: 4. červenec 2011, 12:37:06 Předmět: odpověď pro Klášter na kraji lesa |
|
|
Vypadá to pěkně. Dabing je super. Nejdříve je grafika taková rozmazaná nic moc, ale na nadráží je moc pěkná. Bohužel, hru hrát nebudu, vadí mi, že šel zvuk anděla i Jeníka o dost dříve, takže jsem podle otevírání pusy anděla nebo Jeníka nepoznal, kdo mluví. Jestli víš jak to mám opravit, tak budu rád, chtěl bych si to zahrát.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dogtown

|
Zaslal: 4. červenec 2011, 12:57:43 Předmět: |
|
|
Je zvláštní, že jsi první kdo si na to stěžuje I já jsem to pak hrál co to vyšlo a žádné posuny ve videu nejsou. Ale to je jen ve videu, tak jestli překousneš těch 5 minut videa, tak si to můžeš zahrát  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jackm
|
Zaslal: 4. červenec 2011, 13:25:18 Předmět: odpověď Kláštěr |
|
|
Ok, já myslel, že o něco příjdu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|