Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kalamari
|
Zaslal: 23. červenec 2011, 09:17:46 Předmět: Webhosting Banan.cz |
|
|
Zdravím, snad tímto článkem níkoho nebudu obtěžovat, jen jsem se chtěl podělit o mé zkušenosti s firmami na webhosdting. A pomoci těm, kteří to potřebují. Vyzkoušel jsem mnoho webhostingů od různých firem, ale nikde jsem nebyl spokojen tak jako u firmy www.Banan.cz. Velký výběr služeb, dostupná podpora a dobré ceny. Neměl jsem ještě snima žádný větší problém a zbytek vyřešili za okamžik. Navíc teď mají nový webhostingový program SEO, kde máte stejnéí služby jako v programu VIP a k tomu navíc Vám garantují přední pozice ve vyhledávačích. Není to vůbec špatné za cenu 155 Kč/měsíc. Koukněte se třreba zde www.5pprozdravi.cz.
Snad tímto někomu pomůžu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
FrantaTomanu
|
Zaslal: 23. červenec 2011, 09:58:31 Předmět: |
|
|
To by mě jenom zajímalo, jak ti mohou garantovat přední pozice ve vyhledavačích.
Jinak u mě vede wedos.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lemik
|
Zaslal: 23. červenec 2011, 11:35:47 Předmět: |
|
|
Když už se tedy toto téma otevřelo, máte někdo nějaký hosting pro vlastní "personal" potřeby s ASP.NET?
personal - rozuměj pro učení / výzkum + lehký provoz (10-50 připojení denně) z aplikací tázajících se je-li update ke stáhnutí apod.
EDIT: download z tohoto serveru neprobíhá, úložiště používám externí...
Úplně nejlepší by bylo PHP i ASP.NET, ikdyž je mi jasné, že pro personal potřeby takový ideální hosting asi neseženu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 23. červenec 2011, 12:17:15 Předmět: |
|
|
Predne, myslim ze je jasne, ze prvni post je reklama, ale neni asi potreba z toho delat vedu a zatim vlakno mazat. (kdybyste chteli placenou reklamu na ten vas hosting, tak se staci ozvat na info mail ceskych her a urcite se dohodnem ).
Co se tyce toho dotazu na hosting s PHP i ASP.Net, tak ja pouzivam hosting Ignum medium. Ale i v lite verzi tam tyhle veci mate (mozna sem spatne pochopil otazku, takze jestli to neni ono, tak sorry).
Moje osobni zkusenost s hostingem u nich je dobra, nicmene nejsem rozhodne nekdo, kdo by to vytezoval a protezoval, abych mohl delat zavery z nejakych zatezovych situaci. Taky nemam moc s cim srovnavat. Pouzivam jen tenhle hosting. Driv sem mel nejaky hosting u Pipni a prestoze na ne dost lidi nadava, tak u me docela ok. Ale je fakt, ze obcas vypadek byl a taky ty ruzne limity na objemy dat. Taky sem tam jednou prisel o data a nikoho to moc nebralo.
CH ted taky tusim bezi na hostingu Ignum. |
|
Návrat nahoru |
|
|
TeaTime
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 23. červenec 2011, 13:38:25 Předmět: |
|
|
Flashi, mazat vlákno nikdo nechce, ale první příspěvek už měl dávno zmizet |
|
Návrat nahoru |
|
|
Crypton
|
Zaslal: 23. červenec 2011, 16:07:51 Předmět: |
|
|
Já bych ho vůbec nedoporučil. Vyzkoušel jsem už spoustu různých free hostingů, takže ho můžu srovnat s tím co jinde dávají zadarmo. Nevím jak je to se SEO, ale já využívám tarif standard poslední dva roky, a vůbec nejsem spokojený.
Tak zaprvé, rychlost tam je ukrutně nízká, stačí aby stránku najednou navštívilo ~20 lidí, a celý web se zbrzdí natolik, že se stránky přestanou načítat. A to raději ani nemluvím o těch limitech na MySQL resources, které tam jsou tak nízké, že mi databáze padá při vyšší návštěvnosti. Nedej bože aby tam někdo začal stahovat nějaký soubor, protože i s nastaveným limitem na 200KB/s, to zabrzdí celý web už při jediném spojení.
Taky tam nesmíš spouštět nějak náročné skripty/aplikace, jako je třeba chat a podobné věci. O tom (a dalších omezeních) se ale dozvíš až po koupi a přečtení smluvních podmínek.
Ceny na webu jsou bez DPH, nikde to tam ale není napsané, a dozvíš se to až někde na konci, při dokončování obchodu.
Zdražování: Zvýšili teď cenu hostingu všem stávajícím zákazníkům, jen aby mohli udělat reklamu a nalákat nové zákazníky na hosting za "poloviční" cenu. Neslýchané...
Technická podpora se tam střídá jako ponožky, je tam pořád někdo nový a někteří tam nevydrží ani dva měsíce. Jeden známý tam chodil při studiu na brigádu, byl tam jen pár měsíců, ale přístup měl jako technická podpora ke všemu. Vůbec se mi nelíbí že kdejaký brigádník má přístup k fyzickému uložišti, hlavně pak ke zdrojovým kódům.
Taky tu byla ta kauza s hacknutými účty a slabým zabezpečením, ale to bych mohl takhle pokračovat ještě nekolik odstavců...
Conclusion: Raději si u jiné firmy připlatit a dostat za to něco na úrovni. A nebo zkusit nějaký kvalitní a osvědčený free web hosting, jako třeba 110mb.com či byethost.com.
Já sám teď budu přecházet buď na forpsi.com, či flyer.cz a nebo pipni.cz, a s příplatkem 20Kč měsíčně se klidně smířím _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
OGI
|
Zaslal: 25. červenec 2011, 14:46:25 Předmět: |
|
|
Nikdy bych si neporidil hosting od firmy s tak blbym nazvem, to fakt ne Jinak sam za sebe, pracoval sem pro Forpsi, moc dobre znam lidi z Wedosu a muzu rict ze ani jednu firmu bych moc nedoporucoval lidem, kteri chteji od hostingu neco vic a ptorebuji trochu aktivnejsi pristup ze strany poskytovatele. Momentalne par svym zakaznikum zarizuju hosting na Savane a nemuzu rict ze by byla nejhorsi, vcelku spokojenost, ale take to ma urcite problemy. Jinak sem zkousel superhosting, webzdarma, ignum a dailyrazor a dalsi a pro veci, ktere potrebuji neco spesl jsem stejne nakonec zkoncil u vlastniho serveru a hostuju si je pekne sam a bez problemu s priblblejma adminama a firemnima pravidlama, ktere proste nejake veci nedovoli a nebo za ne chteji zidovsky vysoke priplatky... _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
|
perry
|
Zaslal: 25. červenec 2011, 15:04:37 Předmět: |
|
|
Jj.. vlastní server je nejlepší řešení pokud to někdo s webem myslí vážně _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
eX1
|
Zaslal: 25. červenec 2011, 20:24:54 Předmět: |
|
|
Věřím jen ve Forpsi |
|
Návrat nahoru |
|
|
OGI
|
Zaslal: 26. červenec 2011, 08:27:18 Předmět: |
|
|
eX1 napsal: |
Věřím jen ve Forpsi |
May the Forpsi be with you... _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|