Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rexistens

Založen: 29. 07. 2007 Příspěvky: 62 Bydliště: kousek od Zlina a nekdy Brno
|
Zaslal: 12. srpen 2007, 15:59:35 Předmět: The Farmers |
|
|
Popis hry
Hra The Farmers vzniká jako přímý pokračovatel naší vydané prvotiny Zahrádka (pro případné neznalce link zde ). Jedna se o strategickou hru ze zemědělského prostředí.
Princip je v podstatě totožný se starou Zahrádkou. Hráč si zakoupí pozemek, ten musí zorat, zasadí na něj plodinu o kterou se musí starat. Pokud se stará dobře, má velké výnosy, pokud špatně má výnosy malé a nebo mu rostlina uschne případně je zničena nemoci. Vypěstované plodiny prodává hráč na trhu(cena za jednotku plodiny bude vždy jiná a bude o ni moci smlouvat - resp. nabízet za kolik to chce prodat on) nebo na burze komodit.
Hra bude mít 10 levelů, které na sebe nebudou navazovat (v každém bude začínat úplně od začátku s možností výběru nějakého bonusu nebo podmínek vítězství). Bude také volná hra. Uvažuju i o nějakých drobnějších mezihrách, ve kterých by hráč mohl získat nějaké bonusy do dalších levelů.
Screenshoty
ke dni 12. 8. 2007

Obsah hry
(co tam bude určitě)
- přes 500 políček k obdělávání
- 12 druhů plodin
- 6 staveb
- nemoci
- propracovaná ekonomika (půjčky, burza, objednávky, nabídky a další)
- velikost výnosu ovlivněna více faktory
(co bych tam ještě chtěl a snad i bude)
- živelné pohromy
- animovaní škůdci
- bonusové mezihry
Dokončení
Na hře již nějaký ten pátek pracujeme a zatím jsme tak v půlce vývoje hry. Takže dokončena by měla být snad na konci října 2007. A poté začne testování a dolaďování (případné zájemce o testovaní (bude-li co testovat uvítáme.)
Licence
Hra je plánovaná jako shareware (pokud ji teda bude mít někdo zájem prodávat a hlavně koupit) a CZ verze bude nejspíše freeware.
O dalším průběhu vývoje bude průběžně informováno.
BlueA Software, www.blueasoftware.com _________________ Osobní stránky a portfolio
Stránky BlueA www.bluea.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tom.drin

|
Zaslal: 12. srpen 2007, 16:15:39 Předmět: |
|
|
A prej že komunita Českých her upadá.
Vypadá to super, grafika je výborná, určitě srovnatelná s komereční (jak jsem se kouknul na screen tak se mi připoměl Zoo Tycoon)
Moc se těším až to dokončíte  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 14. srpen 2007, 10:53:44 Předmět: hra |
|
|
pekne to vypada, drzim palec. grafika srovnatelna s komercni, to je trosku silne receno. dle meho by se tohle ujalo pekne na reflexive apod shareware.
p. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 14. srpen 2007, 11:30:10 Předmět: |
|
|
Vypadá to skvěle
Doufám, že to bude něco jako kdysi SimFarm, kterej mě hodně bavil, než jsem přišel na to, že je to hrozně jednoduchý - stačí pěstovat jen jahody a nejde prohrát  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rexistens

Založen: 29. 07. 2007 Příspěvky: 62 Bydliště: kousek od Zlina a nekdy Brno
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vionsoft.Ondrash

Založen: 23. 08. 2007 Příspěvky: 261 Bydliště: Beskydy a Archamonský svět
|
Zaslal: 23. srpen 2007, 07:45:21 Předmět: |
|
|
zdar chlapi, vypadá to moc dobře !
přeju hodně štěstí a mnoho zdaru  _________________ vionsoft.ondrash http://www.archamon.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 23. srpen 2007, 11:52:51 Předmět: |
|
|
Pekne, na prvy pohlad krasne lahodne Pripomina to simfarm, akurat to vyzera x-krat krajsie
Ak chcete testovat, tak sa potom urcite ozvite! _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
survik1
|
Zaslal: 23. srpen 2007, 12:25:12 Předmět: SS2 |
|
|
Nevím, ale ta grafika mi strašně připomíná Sudden Strike 2  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 13. září 2007, 22:43:39 Předmět: |
|
|
Narazil jsem na tuhle flash hru http://www.superhry.cz/games/865/
sice to neni buhvijaky tycoon, je to naopak strasne maly a jednoduchy, chytlo me to asi na 2 hodky, zalejvani zahonku a strikani housenek rulez  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|