Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Scorpius
|
Zaslal: 28. září 2007, 14:26:26 Předmět: Framework pro Managed DirectX |
|
|
Hoj
Snazim se vytvorit nejakou mensi hru pomoci Framework od MS. Zapnu ten SampleBrowser co je u SDK vytvořím EmptyProject, zapnu tu verzi 2005 (mám Visual C# EE) pokusim se ji debugnout, ale proste se nic nestane. Zapne se debug mode, žádnou vyjimku to nehazi, ale proste se ani to okno nezobrazi. Co s tim? (Mam windows vista)
Pokusil sem se napsat svuj "EmptyProject" podle knihy Programujeme 3D hry v jazyce C#, ale to dělá tu samou chybu.
Diky moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Augi

|
Zaslal: 28. září 2007, 14:55:43 Předmět: |
|
|
A spouštím vůbec ten projekt? Zapnutí debugu a spuštění aplikace je něco jiného. To se dělá buď klávesou F5 nebo takovou zelenou šipečkou nahoře v tool baru.
Jinak by to chtělo líp specifikovat problém. Např. o jakém SDK mluvíš, jak vypadá kód toho Tvého projektu apod. Pro to můžeš použít např. naše nopaste. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
josh
|
Zaslal: 28. září 2007, 14:56:11 Předmět: Re: Framework pro Managed DirectX |
|
|
pokud se nepletu je potreba mit nainstalovany vsechny update a sp pro visual studio jinak to ma delat psi kusy na vistach. zkus stahnout vsechny ty updaty z ms stranek.
Edit: jinak managed dx se uz nevyviji, ale jestli vyhovuje tak gl _________________ Tak Karle, kolik?
Naposledy upravil josh dne 28. září 2007, 16:57:38, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scorpius
|
Zaslal: 28. září 2007, 16:17:18 Předmět: XNA |
|
|
Otevru naintsalovany projekt, vyzkousim debug(nic se nedeje) i builda pak spusteni exe(chyba: zarazka definovana uzivatelem).
Tak asi zacnu s XNA. (Nebo znáte nějaký lepsi engine pro C# funkcni na Viste? Rad bych zkusil vice moznosti)
Problem je s instalaci XNA. Nejde naintalovat pac nemam SP1 meho Visualka, ale nenasel jsem SP1 ktere by slo nainstalovat (1. nebeha na Viste(nic se ani nespusti) a druhy ktery je pro vistu taky nejde: Instalační služba systému Windows nemůže nainstalovat opravný nástroj pro upgrade, protoze program ktery chci upgradovat nebyl nalezen. Presvecte se ze je program ulozen v pocitaci a zda pouzivam spravny opravny nastroj). Prosim poradte co postahovat, aby to fungovalo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
josh
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scorpius
|
Zaslal: 28. září 2007, 18:03:03 Předmět: |
|
|
No to je prave ten co jsem psal ze jsem zkousel primo pro visty (presne tenhle mam).
Ten prave haze tu vyse popsanou (strucneji) chybu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|