Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Flash
|
Zaslal: 21. říjen 2011, 17:38:28 Předmět: GDS 2011 |
|
|
Letošní 9. ročník herně vývojářské konference GDS se uskuteční o víkendu 18.-20. listopadu 2011. Hlavní jádro programu bude probíhat v sobotu v moderních a reprezentativních prostorách Národní technické knihovny v Praze. Okolní dny jsou vyhrazeny na menší doprovodné akce a workshopy.
Program a podrobný časový harmonogram včetně dalších informací k celé akci veřejně oznámíme s dostatečným předstihem začátkem listopadu, v současné době stále probíhají jednání se sponzory, partnerskými organizacemi a samotnými přednášejícími a vedoucími workshopů. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sysel
|
Zaslal: 21. říjen 2011, 17:46:51 Předmět: |
|
|
Oficiální FB událost:
http://www.facebook.com/event.php?eid=138005106299627
Pokud máte účet na Facebooku, budeme rádi, když zakliknete účast a rozešlete událost těm z vašich kontaktů, kteří by mohli mít zájem. Díky!
Program letošního ročníku:
Do konce října je možné se spolupodílet na dotváření programu a celkového obsahu.
Pokud máte nějaký zajímavý nápad na přednášku, prezentaci, workshop či podnět na vhodné doplnění programu nebo akce jako takové, neváhejte se nám ozvat na mail: gds@ceske-hry.cz _________________ Jan Jirkovský
https://cz.linkedin.com/in/janjirkovsky |
|
Návrat nahoru |
|
|
eX1
|
Zaslal: 25. říjen 2011, 18:31:17 Předmět: |
|
|
nemálo se těším a pak až bude víc info + program zveřejněn, napíšeu novinku na jeden web _________________ Žiju pro grafiku a animace... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sysel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Sysel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 9. listopad 2011, 18:47:01 Předmět: |
|
|
Spustili jsme novy web pro letosni GDS. Soucasti uz je kompletni program. Stejne jako registrace.
Pokud tedy mate zajem se letosniho GDS ucastnit, tak se nevahejte zaregistrovat:
http://gds2011.ceske-hry.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 9. listopad 2011, 19:17:19 Předmět: |
|
|
pěkné! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kuny
|
Zaslal: 13. listopad 2011, 11:34:45 Předmět: |
|
|
Registroval jsem se, přišel mi email o tom co mám jak zaplatit, zaplatil jsem, ale nepřišla mi už žádná zpráva o úspěšném zaplacení. Je to takhle v pořádku? |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 13. listopad 2011, 13:38:05 Předmět: |
|
|
Helium Games napsal: |
Registroval jsem se, přišel mi email o tom co mám jak zaplatit, zaplatil jsem, ale nepřišla mi už žádná zpráva o úspěšném zaplacení. Je to takhle v pořádku? |
pripsani platby samozrejme chvili trva (az 2 dny) ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kuny
|
Zaslal: 13. listopad 2011, 16:10:29 Předmět: |
|
|
Kdyby to byly dva dny, nepíšu sem. Ikdyž on se asi nepočítá den, kdy se to odesílá, když je to už ve večerních hodinách. Což? Hm, tak to je asi v pohodě.
Jinak, je to moc pěkný. Moc se těším. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 13. listopad 2011, 17:36:29 Předmět: |
|
|
Takze nekolik veci:
- platba je snad nove uzakoneno, ze musi byt do 24 hodin provedena (ale tyka se to snad jen pracovnich dnu) - proste v pracovni dny je to nyni do druheho dne. pokud jde o mezibankovni prevod
- v ramci banky je to do par hodin - takze pokud posilate ze sporky, tak to mame za chvili
Tolik k platebnim prevodum
Ted k platbam za GDS. Uz mame zaregistrovano nekolik plateb. Jeste jsme ale neposilali info mail, ze nam platba prisla. Za to se omlouvam. Behem dneska nebo zitrka posleme info mail, ze nam platba prisla, pokud nam od vas prisla. Takze zadny stres. Proces trosku trva, nejde to moc zautomatizovat, jde to pres vic lidi, tak se za prodlevy omlouvam. Kdyby ale cokoli bylo s vasi registraci/platbou v neporadku, tak se ozveme. Jako uz se to v par pripadech delo.
Samozrejme pokud z vasi strany se vam neco nezda, tak staci na ten mail, ze ktereho prislo info o registraci (gds2011@ceske-hry.cz) odepsat a budu se tomu ihned venovat.
Snad je vse vysvetleno. Na GDS zdar |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 21. listopad 2011, 09:59:14 Předmět: |
|
|
Tak jak se vam letosni GDS libilo? Nejake napady, postrehy, pripominky? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sirall
|
Zaslal: 21. listopad 2011, 13:26:57 Předmět: |
|
|
Flash napsal: |
Tak jak se vam letosni GDS libilo? Nejake napady, postrehy, pripominky? |
Úroveň GDS jde stále nahoru. Já byl naprosto spokojený, jediné, co podle mne by bylo dobré zlepšit, aby předváděné projekty byly v jedné místnosti, nebo na jedné chodbě. Jak bylo něco za sálem (Android, Kinect) a něco před, působilo to trochu roztroušeně. Ale jinak opravdu dobrá práce, klobouk dolu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Manox
|
Zaslal: 21. listopad 2011, 13:52:53 Předmět: |
|
|
Jsem taky nadmíru spokojen a překonalo to mé očekávání. Je vidět, že se GDS posouvá více a více k profesionálům ale to vůbec nevadí, právě naopak. Mám taky jednu drobnost a to do tvorby programu. Pokud je nějaké téma příliš obecné a ještě ho prezentuje do jisté míry "celebrita", nemá smysl dělat druhou přednášku. Při přednášce nejmenovaného Dana Vávry jsme byli ve workshopové místnosti krom přednášejícícho jen 3 lidé. Přitom přednáška Intermédia byla velice zajímavá, pro mne jedna z nejlepších, jen měla smůlu na konkurenční přednášku. Osobně bych šel taky na Dana Vávru, ale bylo mi ilíto toho přednášejícícho. Nicméně byl jsem překvapen, byla to poutavá přednáška. No a jsem jeden ze 3 návštevníků kdo neviděli Dana Vávru přednášet |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sirall
|
Zaslal: 21. listopad 2011, 14:19:04 Předmět: |
|
|
Ještě jedna poznámka - možná bych se do budoucna zaměřil i na grafiky, protože program pro ně nebyl nijak bohatý a třeba naší hlavní grafičku jsme ani nedokázali přesvědčit, aby se zúčastnila. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|