Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Houp
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 4. únor 2012, 10:35:38 Předmět: |
|
|
Houpe, už to pusť z hlavy, je to obyčejná fabulace, jak je vidět na těch stránkách johnkingdoe.com. Nicméně to ukazuje, jak by to mohlo po ratifikaci ACTA vypadat. _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 4. únor 2012, 15:17:28 Předmět: Re: John Doe |
|
|
Vždyť je to jasný vtip.
Jen by se Městská policie Písek a Lázně Bohdaneč mohly ohradit, že někdo poškozuje jejich jméno tím, že je zatahuje do smyšlené kauzy.
Mimochodem dnes jsem se dostal k pěknému článku MF Dnes o tom, jak před dvěma týdny pustila redakce do oběhu soukromými emaily zcela smyšlenou zprávu, a ta se již druhý den objevila na hlavních stránkách českých a slovenských webových zpravodajství, o několik dní později už dokonce i v zahraničí. Přitom tam nechali několik stop (neexistující jména autorů, neexistující tiskovou kancelář, citace neexistujícího deníku) ... nikdo nic nezjišťoval a neověřoval (pokud ano, neověřil to proti primárnímu zdroji, ale proti jiné kopii falešné informace), ostatní to prostě zkopírovali.
Takhle se prosím šíří informace v kybernetickém věku.
My v poslední době používáme v práci takový vtípek "Je to pravda, psali to na Internetu" když někdo řekne úplný blábol. _________________ Sharing is caring. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 4. únor 2012, 17:15:07 Předmět: |
|
|
http://zeitung.cz/kultura/208-kauza-doe-evropa-bojuje-cesi-opet-mimo
Já si otevřel jen tenhle poslední link a je to úplně jasná fikce. Všechny odkazy na "populární" bloggery ve světě jsou udělané jima, v těch blozích jsou 1 až 3 blogposty CELKEM. Autoří Zeitung.cz spoléhají na to, že nikdo těm blogům nevěnuje ani 30 sekund. Osobně mi vadí, když mi do očí někdo takhle lže. Neberu to ani jako sociální studii.
K těm vtípkům, mě se zas líbí: Psali to v Blesku a těď v AHA. Takže je to ověřený  _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 4. únor 2012, 18:29:10 Předmět: |
|
|
To Blesk a AHA este furt vychadzaju ? WTF ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 4. únor 2012, 18:48:39 Předmět: |
|
|
Nejen to, ale jsou tusim nejprodavanejsi (ale cemu se divis?). _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 4. únor 2012, 21:47:36 Předmět: |
|
|
No, ja len ze sa uzivili - ved to je tusim uz 20 rokov co to vychadza - kolko obcasnikov tak dlho prezije ?
Pokial to fakt patri k najpredavanejsim, tak to je zufale - ja som to raz drzal v ruke (cca 15 rokov dozadu) a na nic ine nez WTF som sa nezmohol... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|