.[ ČeskéHry.cz ].
3D grafik, Imagine cup

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kamtar

PříspěvekZaslal: 19. leden 2012, 21:32:46    Předmět: 3D grafik, Imagine cup Odpovědět s citátem

Zdravím,
Co se týče obecně zkušenosti z her nemám za sebou moc zrovna projektů (prakticky žádný) programování z oblasti 3D grafiky taky nic extra občas nějaký hrátky s ogre atd.. Ale když jsem narazil na onu soutěž (http://www.imaginecup.com/Competition/mycompetitionportal.aspx?competitionId=61) řekl jsem si že by nebylo špatné něco pro zábavu vytvořit. (nepočítám s umístěním to rozhodně ne)
Mám pár náčrtů a v hlavě docela promyšlený koncept. Uvedu ho zde stručně Šlo by o strategii jejiž "poselstvím" by bylo poukázat na problém celosvětového míru.

Hráč by spravoval 3 města alias 3 kulturně odlišné a oddělené socialní skupiny a jehož úkolem by bylo udržet mír mezi těmito skupinami.
(Zlepšování vzdělání, životní úrovně , eliminací naboženského fanatismu atd..) Sice mi na tohle základní znalosti psychologie a pár článků na tuto tématiku nepostačí a chtělo by to někoho kdo se touto problematikou zabývá ale tak bohužel si prozatím musím vystačit se svým důvtipem Very Happy

V podstatě zatím toho moc nemám začal jsem pracovat na enginu v C# za pomocí XNA. Uzávěrka je v březnu ale hra je technicky jednoduchá takže snad by se to mohlo zvládnout. Proto se ptám raději dopředu. Pokud by tedy někdo studující měl zájem se semnou do toho pustit tak mohu rozebrat koncept víc dopodrobna.

Jelikož se jedná o strategii modely budou poměrně jednoduché.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Grafika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: