Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VODA

|
Zaslal: 19. březen 2012, 20:44:50 Předmět: Nízké Fps v okně |
|
|
Zdravím,
konečně jsem začal intenzivně řešit bakalářku. Mám ale problém s nízkým FPS. Když spustím aplikaci, tak aplikace renderuje nějakých 60-70 fps (v okně je to vždy méně než ve fullscreenu - u mě tedy jo), jenže když zahejbu s oknem nebo prostě provedu nějakou akci, fps klesne na 22. Děje se mi to i v mém enginu když vytvářím okno přes SDL. V bakalářce programuji v C# a používám jejich okýnka...
Někde jsem četl, že si tohle Windows okno řídí samo, co je na tom pravdy nevím, ale dost mě to sere...když vím, že v tom daném rozlišení (něco kolem 800x600) by to mohlo klidně renderovat rychleji...
A když jsem koukal na příklady na Nehe, tak tam takový problém nenastává...
Předem díky za pomoc.
EDIT: Podle testů na Pokyho počítači to vypadá, že to dělá integrovaná karta od Intelu...u Pokyho to jede stabilně... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TeaTime
|
Zaslal: 19. březen 2012, 22:05:42 Předmět: |
|
|
nemůže to dělat třeba zapnutý vsync? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 19. březen 2012, 22:21:14 Předmět: |
|
|
Ne, to jsem zkoušel.
Vypadá to, že je to mojí kartou (pokud tedy se integrované grafice od Intelu dá říkat karta ). _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 19. březen 2012, 23:21:47 Předmět: |
|
|
Tak jsem hledal a našel jsem moddovaný driver na X3100 a už to nedělá...dokonce se zlepšil výkon grafiky.
Pokud má někdo tuhle integrovanou kartu, tak driver můžete stáhnout zde. Před instalací tohoto driveru je třeba odinstalovat předchozí, jinak by mohlo začít docházet k BSOD (praví autoři).
Ačkoliv jsem tomu ze začátku nevěřil, opravdu to funguje... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|