Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
egrishot
|
Zaslal: 7. únor 2012, 17:14:22 Předmět: Problém s blenderem |
|
|
Dobrý den jmenuji se Filip Egri a již nějakou dobu dělám s blenderem.Konkrétně už od verze 2.49.Ovšem vyskytuje se mi problém pokaždé když se chci kouknout na scénu jak vypadá (nemyslím render přes 12) ale jak je ten hrací mod kdy se vám objekty ukážou s texturamy ,se mi stane toto.http://photo.uloziste.com/?fotka=1e0535a2d21b105b.jpg&d=sae319c913d38e9a&size=3
Některé části vyditelné oblasti se nezobrazí jako by tam ani nebyli a přitom v renderu je vše jak má být .
Pod plotem má být vidět tráva(textura ne fyzicky).A také na kopci .Bohužel není všude. Prosím pokud víte odpovězte někdo čím to je jestli to není grafikou opengl či nějakým nastavením blenderu.Používám teď aktuální verzi tedy 2.61.[/img] |
|
Návrat nahoru |
|
|
zgerbiak
|
Zaslal: 13. únor 2012, 09:13:47 Předmět: |
|
|
Bud to bude normalami, alebo musis nastavit iny rozsah vykreslovania pre kameru.
Normaly zoradis v edit mode skratkou Ctrl+N. |
|
Návrat nahoru |
|
|
egrishot
|
Zaslal: 13. únor 2012, 22:06:51 Předmět: |
|
|
Já nemyslím při renderingu al normálně když pracuji a mám objekt mod a viewport Shading na texture tak mi to tohle dělá v renderingu už ne čím to je ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
zgerbiak
|
Zaslal: 14. únor 2012, 08:43:30 Předmět: |
|
|
Aha. Zle som pochopil.
Blender pri editovani ma obmedzeny dohlad.
Ked mas moc velke, vzdialene objekty, tak ich nevykresluje, alebo len ich casti. To iste ked mas prilis male objekty a chces sa na ne pozriet z blizka.
Neviem ako v novsich verziach(v poslednom case ichc chrlia ako na beziacom pase) ale v starsich sa to nedalo nikde nastavit.
Riesenie, nerobit take velke a male objekty, alebo ich parentovat na nejaky root objekt, ktoremu podla potreby budes menit velkost.
Ale ak ti to robi len pri texture mode, tak chyba bude zrejme v blenderu.
Ked tak cesko-slovenska blender komunita: http://www.blender3d.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|