Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
melandr
|
Zaslal: 1. červen 2012, 14:42:30 Předmět: Plague Inc. |
|
|
Asi poslední hra na dlouhou dobu u které jsem se podílel na vývoji. Plague Inc. http://itunes.apple.com/us/app/plague-inc./id525818839?mt=8 k dostani na AppStore od verze 1.1 k dostání jako universální aplikace pro iPhone i iPad.
Hodně mě mrzí, že jsem u vývoje nedokázal zůstat až do úspěšného konce. Byl jsem u jejího vniku až do cca poloviny vývoje jako Project manager. Na druhou stranu hra je venku a to se počítá. Desetitísíce stažení a tisíce kladných hodnocení. Jsem rád, že jsem alepoň trochu pomohl takové hře na svět. A o co, že se jedná? Plague Inc. je unikátní mix strategie a realtime simulace. Dokážete zahubit celý svět ?
Právě jste nakazili vašeho prvního Nemocného. Teď musíte přivést lidstvo na kolena a zahubit vše co tu dlouhá tisíciletí vznikalo globální nemocí.
Pevně veřím, že se jedná a jednu z nejlepších her na iPhone poslední doby. Na UK appStore dokonce překonala Angry Birds Space Více o hře na http://www.ndemiccreations.com/ nebo @NdemicCreations |
|
Návrat nahoru |
|
|
nou
|
Zaslal: 1. červen 2012, 20:08:27 Předmět: |
|
|
aky vztah to ma k originalnalej flash verzii? (ak teda aj ona nebola len skopirovana) _________________ Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú. |
|
Návrat nahoru |
|
|
melandr
|
Zaslal: 2. červen 2012, 16:26:22 Předmět: |
|
|
Puvodni flash hra byla max jako inspirace tematu. Hratelnost je jina, kazdy stat ma vlastni autonomni AI atd...
Od zacatku jsme meli jasnou vizi jak dany zanr vylepsit a co udelat jinak. Jinak vztah s puvodni hrou nemame zadny. |
|
Návrat nahoru |
|
|
erik25
|
Zaslal: 5. červen 2012, 17:49:06 Předmět: |
|
|
Bude to aj na Android ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
jind005
|
Zaslal: 6. červen 2012, 07:10:59 Předmět: |
|
|
Super! Gratuluju k uspechu Opravdu malo kdy se stane, ze ceska ci cesko-anglicka(pokud jsem se dobre docetl) hra se tak prosadi navic skoro bez marketingu!
Jak to budete resit ten vztah s puvodnim autorem? Ono verim, ze zmen tam je hodne ovsem tech viditelnych tam je po-malu.
erik25: Po takovem uspechu jaky zaznamenala(a stale roste) cekam, ze se objevi i na androidu _________________ Porting and testing.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
melandr
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|