.[ ČeskéHry.cz ].
Plague Inc.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
melandr

PříspěvekZaslal: 1. červen 2012, 14:42:30    Předmět: Plague Inc. Odpovědět s citátem

Asi poslední hra na dlouhou dobu u které jsem se podílel na vývoji. Plague Inc. http://itunes.apple.com/us/app/plague-inc./id525818839?mt=8 k dostani na AppStore od verze 1.1 k dostání jako universální aplikace pro iPhone i iPad.

Hodně mě mrzí, že jsem u vývoje nedokázal zůstat až do úspěšného konce. Byl jsem u jejího vniku až do cca poloviny vývoje jako Project manager. Na druhou stranu hra je venku a to se počítá. Desetitísíce stažení a tisíce kladných hodnocení. Jsem rád, že jsem alepoň trochu pomohl takové hře na svět. A o co, že se jedná? Plague Inc. je unikátní mix strategie a realtime simulace. Dokážete zahubit celý svět ?

Právě jste nakazili vašeho prvního Nemocného. Teď musíte přivést lidstvo na kolena a zahubit vše co tu dlouhá tisíciletí vznikalo globální nemocí.

Pevně veřím, že se jedná a jednu z nejlepších her na iPhone poslední doby. Na UK appStore dokonce překonala Angry Birds Space Více o hře na http://www.ndemiccreations.com/ nebo @NdemicCreations
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
nou

PříspěvekZaslal: 1. červen 2012, 20:08:27    Předmět: Odpovědět s citátem

aky vztah to ma k originalnalej flash verzii? (ak teda aj ona nebola len skopirovana)
melandr

PříspěvekZaslal: 2. červen 2012, 16:26:22    Předmět: Odpovědět s citátem

Puvodni flash hra byla max jako inspirace tematu. Hratelnost je jina, kazdy stat ma vlastni autonomni AI atd...

Od zacatku jsme meli jasnou vizi jak dany zanr vylepsit a co udelat jinak. Jinak vztah s puvodni hrou nemame zadny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
erik25

PříspěvekZaslal: 5. červen 2012, 17:49:06    Předmět: Odpovědět s citátem

Bude to aj na Android ? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jind005

PříspěvekZaslal: 6. červen 2012, 07:10:59    Předmět: Odpovědět s citátem

Super! Gratuluju k uspechu Smile Opravdu malo kdy se stane, ze ceska ci cesko-anglicka(pokud jsem se dobre docetl) hra se tak prosadi navic skoro bez marketingu!

Jak to budete resit ten vztah s puvodnim autorem? Ono verim, ze zmen tam je hodne ovsem tech viditelnych tam je po-malu.

erik25: Po takovem uspechu jaky zaznamenala(a stale roste) cekam, ze se objevi i na androidu Smile
melandr

PříspěvekZaslal: 6. červen 2012, 10:51:17    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak stavajici tym tezce nestiha, takze na Android verzi si budete muset pockat. Nicmene se planuje.

V kazdem pripade se sazi na kvalitu nez nejakou rychle vypustenou rychlokvasku. Takze to vidim na delsi obdobi.

Jinak zminovany clanek na Tyinternety http://www.tyinternety.cz/startupy/jak-morova-rana-z-ceska-uderila-na-appstore-a-zvitezila-6920

a stranky projektu http://www.ndemiccreations.com/
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: