Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ProCreation
|
Zaslal: 29. květen 2012, 08:06:23 Předmět: Hleda se zkusenejsi grafik/graficka |
|
|
Zdravim,
rad bych predstavil co delame a jake je slozeni tymu.
Projekt je prozatim veden jako skolni softwarovy projekt pro MAT-FYZ. Cirka 4 programatori, sikovni kluci se zkusenostmi. Cilem je hru ci zabavne tech. demo dokoncit do konce roku. Coz je termin odevzdani.
A tak jsme se dohodli, ze budouci hru postavime na Fibix enginu. www.fibix.org. Clovek, ktery ho vyviji je muj kamarad a je na dosah, takze mame plnou podporu. Ja jsem byl pozadan, abych delal designera a tak se stalo.
A co vlastne tvorime? Hru na principu Death Rally. Uz je mozne jezdit autem, je pripojena fyzika a pracuje se na dalsich castech hry jako zbranovy sytem, triggery, AIcko apod.... Mame prozatim jednu testovaci trat. Potrebujeme dva grafiky, ktere maji chut tvorit a jsou kreativni.
Potrebujeme vytvorit graficky design bojovych vozidel. Auto bude po castech cele destruktivni. (HitZony) Plus prostredi a 2D grafiku GUI, apod...
Uz jsem zazil nekolik projektu, ale do tohoto jsem sel, protoze verim, ze se dodela. A vim, ze je to hodne o tymu. Tak prosim jen cloveka, ktery bude opravdu tvorit. S pozdravem ProCreation
@mail: Lucker23@seznam.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|